Huhtikuun äkkilähdöt

Katso huhtikuun äkkilähdöt! Valitse suosikkisi edullisista viime hetken matkoista huhtikuussa. Hinnat kahdelle.

Varaa edulliset huhtikuun äkkilähdöt

Tältä sivulta löydät kaikki huhtikuun äkkilähdöt. Tutustu TUIn laajaan valikoimaan halpoja äkkilähtöjä huhtikuussa. Löydettyäsi sopivan huhtikuun äkkilähdön, varaa matkasi heti tai soita asiakaspalveluumme. Jos mielit matkaan muulloin kuin huhtikuussa, katso täältä TUIn kaikki äkkilähdöt. Voit myös varata TUIlta pelkät lennot tai pelkän hotellin. Tällä sivulla näkyvät huhtikuun äkkilähtöjen hinnat ovat kahden hengen matkoja kahden hengen huoneessa. Voit muuttaa matkustajien määrää valikosta tarpeesi mukaan. Jos olet lähdössä yksin matkaan, äkkilähdöt yhdelle löydät täältä. TUIlla on myös tarjolla All Inclusive -äkkilähtöjä, jolloin matkan hintaan sisältyvät mm. kaikki ateriat ja virvokkeet hotellilla. Huhtikuun äkkilähdöllä pääset rentouttavalle lomalle nopeasti ja edullisesti. Varaa huhtikuun äkkilähdöt ihaniin suosikkikohteisiin!

Kuukauden äkkilähtöjä ei vielä ole saatavilla. Katso viime hetken matkoja lähempänä ajankohtaa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä huhtikuun äkkilähdöistä

Mitä huhtikuun äkkilähtöjen hintaan sisältyy?

Huhtikuun äkkilähtöjen hintaan sisältyy majoitus sekä suorat lennot. Helsingin lisäksi voit löytää elokuun äkkilähtöjä suorilla lennoilla myös maakuntakentiltä. Elokuun äkkilähtöjen hintaan saattaa tulla muutoksia varausprosessin aikana. Lopullinen hinta vahvistuu vasta varauksen loppuvaiheessa, kun saat varausnumeron.

Mistä löydän halvimmat huhtikuun äkkilähdöt?

Halvimmat huhtikuun äkkilähdöt löydät tältä sivulta valitsemalla lajitteluperusteeksi hinta - edullisin ensin. Kun löydät haluamasi matkan, toimi nopeasti. Äkkilähdöillä paikkoja on rajoitetusti ja edullisimmat matkat myydään nopeasti. Saman päivän äkkilähdöt voit varata vain puhelimitse asiakaspalvelumme kautta. Huhtikuun äkkilähtöjen hinnat ja paikkatilanteet vaihtelevat jatkuvasti. Huhtikuun äkkilähdöt -sivua päivitetään säännöllisesti vastaamaan sen hetkistä varaustilannetta.

Mihin kohteisiin TUIlla on äkkilähtöjä huhtikuussa?

TUIlla on runsas valikoima äkkilähtöjä huhtikuussa moniin eri kohteisiin. Löydät huhtikuun äkkilähtöjä sekä kiehtoviin kaupunkikohteisiin että ihaniin rantalomakohteisiin. Huhtikuun äkkilähtöjen kohdetarjonta vaihtelee varaustilanteen mukaan. Ajankohtaiset tiedot huhtikuun äkkilähtöjen kohdevalikoimasta löydät tältä sivulta.

Katso kaikki äkkilähdöt

Äkkilähdöt

Äkkilähdöt

Katso päivän hinnat ja varaa pian!

Tutustu ja varaa »
All Inclusive -äkkilähdöt

All Inclusive -äkkilähdöt

Löydä äkkilähtö, jossa All Inclusive kuuluu hintaan. Mukana suosituimmat kohteet ja upea valikoima hotelleja. Tutustu ja varaa!

Varaa edullinen All Inclusive -äkkilähtö »
Matkatarjoukset

Matkatarjoukset

Katso TUIn parhaat matkatarjoukset ja nappaa edullinen loma lämpimälle hiekalle!

Tutustu ja varaa »
Äkkilähdöt kaupunkilomalle

Äkkilähdöt kaupunkilomalle

Katso nopeat ja edulliset äkkilähdöt upeisiin kaupunkikohteisiin!

Varaa edullinen äkkilähtö »
Äkkilähdöt yhdelle

Äkkilähdöt yhdelle

Lähdössä yksin matkaan? Katso edulliset äkkilähdöt yhdelle ja löydä oma suosikkikohteesi!

Varaa edullinen äkkilähtö »

Katso edulliset äkkilähdöt kotikentältäsi

Äkkilähdöt Helsinki

Äkkilähdöt Helsinki

Äkkilähdöt Vaasa

Äkkilähdöt Vaasa

Äkkilähdöt Tampere

Äkkilähdöt Tampere

Äkkilähdöt Kuopio

Äkkilähdöt Kuopio

Äkkilähdöt Oulu

Äkkilähdöt Oulu

Äkkilähdöt Turku

Äkkilähdöt Turku

Mielitkö matkaan nopeasti? Katso parhaat vinkit huhtikuun äkkilähtöihin alta, pakkaa laukku ja lähde reissuun.

Äkkilähdöt Kreetalle

Äkkilähdöt Kreetalle

Kreeta on Kreikan suurin ja monipuolisin saari, joka tarjoaa pitkiä hiekkarantoja, maalaiskyliä, viehättäviä kaupunkeja ja antiikin kulttuuria. Nappaa halvat äkkilähdöt Kreetalle ja vietä ihana aurinkoloma!

Äkkilähtö Kreeta »
Äkkilähdöt Kreikkaan

Äkkilähdöt Kreikkaan

Kreikka tarjoaa jokaiselle jotakin: ihanaa aurinkoa, upeita rantoja, kreikkalaista tunnelmaa pienissä tavernoissa viiniköynnösten alla, antiikin kulttuuria ja hyvää ruokaa. Löydä edullinen äkkilähtö upeaan Kreikkaan!

Äkkilähtö Kreikka »
Äkkilähdöt Espanjaan

Äkkilähdöt Espanjaan

Loma Espanjassa ei ole pelkästään ihanaa auringonpaistetta, lämpöä ja rantoja vaan myös kiehtovia kaupunkeja, idyllisiä kyliä, herkullisia tapaksia, golfkenttiä, vuoristomaisemia ja upeita nähtävyyksiä aina ritarilinnoista taidemuseoihin. Varaa edullinen äkkilähtö Espanjaan!

Äkkilähtö Espanja »
Äkkilähdöt Turkkiin

Äkkilähdöt Turkkiin

Turkki tarjoaa aurinkovarman ilmaston, ihania rantoja, vehreää luontoa, upeita golfkenttiä, elämäniloisia rantalomakohteita, herkullista ruokaa ja edullisen hintatason. Katso edulliset äkkilähdöt kiehtovaan Turkkiin!

Äkkilähtö Turkki »
Äkkilähdöt Kyprokselle

Äkkilähdöt Kyprokselle

Kyproksella lomailet yhdellä Välimeren aurinkovarmimmista lomasaarista. Kultahiekkaiset rannat ovat ihanan pehmeitä ja kirkas merivesi kimaltaa kauniissa turkoosin sävyissä. Varaa edullinen äkkilähtö aurinkolomalle ihanalle Kyprokselle!

Äkkilähtö Kypros »
Äkkilähdöt Kanariansaarille

Äkkilähdöt Kanariansaarille

Varaa edullinen äkkilähtö Kanariansaarille, joita ei turhaan kutsuta onnellisten saariksi. Näiltä ikuisen kesän saarilta löytyy jokaiselle jotakin: ihania hiekkarantoja, surffiparatiiseja, rauhallisia perherantoja, huikeita vesipuistoja, monipuolisia vaellusreittejä ja upeita golfkenttiä.

Äkkilähtö Kanariansaaret »
Äkkilähdöt Gran Canarialle

Äkkilähdöt Gran Canarialle

Gran Canaria tarjoaa täydelliset puitteet lomallesi: upeita rantoja, tapas ravintoloita ja ostoskeskuksia. Mutta myös vehreää luontoa, viinitarhoja ja vaellusreittejä. Saari on myös yksi golffareiden talvikauden ykköskohteista. Nappaa edullinen äkkilähtö suosikkikohteeseen!

Äkkilähtö Gran Canaria »
Äkkilähdöt Teneriffalle

Äkkilähdöt Teneriffalle

Teneriffa tarjoaa ihania rantalomia, monipuolisia retkeilymahdollisuuksia ja upeita elämyksiä. Upeiden rantojen, viiniköynnösten, banaanipuiden ja tomaattiviljelmien yläpuolelle kohoaa majesteettinen tulivuori Teide, Löydä edullinen äkkilähtö Teneriffalle!

Äkkilähtö Teneriffa »
Äkkilähdöt Egyptiin

Äkkilähdöt Egyptiin

Egypti tarjoaa varmaa aurinkoa, unelmarantoja, tasokkaita lomahotelleja, kiehtovaa kulttuuria sekä hienoja nähtävyyksiä maalla ja merellä. Koe Punaisenmeren värikkäät koralliriutat, Niilin-risteily ja auringonlasku autiomaassa. Varaa äkkilähtö Egyptiin!

Äkkilähtö Egypti »