Tammikuun äkkilähdöt

Katso tammikuun äkkilähdöt! Valitse suosikkisi edullisista viime hetken matkoista tammikuussa. Hinnat kahdelle.

Varaa edulliset tammikuun äkkilähdöt

Tältä sivulta löydät kaikki tammikuun äkkilähdöt. Tutustu TUIn laajaan valikoimaan halpoja äkkilähtöjä tammikuussa. Löydettyäsi sopivan tammikuun äkkilähdön, varaa matkasi heti tai soita asiakaspalveluumme. Jos mielit matkaan muulloin kuin tammikuussa, katso täältä TUIn kaikki äkkilähdöt. Voit myös varata TUIlta pelkät lennot tai pelkän hotellin. Tällä sivulla näkyvät tammikuun äkkilähtöjen hinnat ovat kahden hengen matkoja kahden hengen huoneessa. Voit muuttaa matkustajien määrää valikosta tarpeesi mukaan. Jos olet lähdössä yksin matkaan, äkkilähdöt yhdelle löydät täältä. TUIlla on myös tarjolla All Inclusive -äkkilähtöjä, jolloin matkan hintaan sisältyvät mm. kaikki ateriat ja virvokkeet hotellilla. Tammikuun äkkilähdöllä pääset rentouttavalle lomalle nopeasti ja edullisesti. Varaa tammikuun äkkilähdöt ihaniin suosikkikohteisiin!

Kuukauden äkkilähtöjä ei vielä ole saatavilla. Katso viime hetken matkoja lähempänä ajankohtaa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä tammikuun äkkilähdöistä

Mitä tammikuun äkkilähtöjen hintaan sisältyy?

Tammikuun äkkilähtöjen hintaan sisältyy majoitus sekä suorat lennot. Helsingin lisäksi voit löytää tammikuun äkkilähtöjä suorilla lennoilla myös maakuntakentiltä. Tammikuun äkkilähtöjen hintaan saattaa tulla muutoksia varausprosessin aikana. Lopullinen hinta vahvistuu vasta varauksen loppuvaiheessa, kun saat varausnumeron.

Mistä löydän halvimmat tammikuun äkkilähdöt?

Halvimmat tammikuun äkkilähdöt löydät tältä sivulta valitsemalla lajitteluperusteeksi hinta - edullisin ensin. Kun löydät haluamasi matkan, toimi nopeasti. Äkkilähdöillä paikkoja on rajoitetusti ja edullisimmat matkat myydään nopeasti. Saman päivän äkkilähdöt voit varata vain puhelimitse asiakaspalvelumme kautta. Tammikuun äkkilähtöjen hinnat ja paikkatilanteet vaihtelevat jatkuvasti. Tammikuun äkkilähdöt -sivua päivitetään säännöllisesti vastaamaan sen hetkistä varaustilannetta.

Mihin kohteisiin TUIlla on äkkilähtöjä tammikuussa?

TUIlla on runsas valikoima äkkilähtöjä tammikuussa moniin eri kohteisiin. Löydät tammikuun äkkilähtöjä sekä kiehtoviin kaupunkikohteisiin että ihaniin rantalomakohteisiin. Tammikuun äkkilähtöjen kohdetarjonta vaihtelee varaustilanteen mukaan. Ajankohtaiset tiedot tammikuun äkkilähtöjen kohdevalikoimasta löydät tältä sivulta.

Katso kaikki äkkilähdöt

Äkkilähdöt

Äkkilähdöt

Katso päivän hinnat ja varaa pian!

Tutustu ja varaa »
All Inclusive -äkkilähdöt

All Inclusive -äkkilähdöt

Löydä äkkilähtö, jossa All Inclusive kuuluu hintaan. Mukana suosituimmat kohteet ja upea valikoima hotelleja. Tutustu ja varaa!

Varaa edullinen All Inclusive -äkkilähtö »
Matkatarjoukset

Matkatarjoukset

Katso TUIn parhaat matkatarjoukset ja nappaa edullinen loma lämpimälle hiekalle!

Tutustu ja varaa »
Äkkilähdöt kaupunkilomalle

Äkkilähdöt kaupunkilomalle

Katso nopeat ja edulliset äkkilähdöt upeisiin kaupunkikohteisiin!

Varaa edullinen äkkilähtö »
Äkkilähdöt yhdelle

Äkkilähdöt yhdelle

Lähdössä yksin matkaan? Katso edulliset äkkilähdöt yhdelle ja löydä oma suosikkikohteesi!

Varaa edullinen äkkilähtö »

Katso edulliset äkkilähdöt kotikentältäsi

Äkkilähdöt Helsinki

Äkkilähdöt Helsinki

Äkkilähdöt Vaasa

Äkkilähdöt Vaasa

Äkkilähdöt Tampere

Äkkilähdöt Tampere

Äkkilähdöt Kuopio

Äkkilähdöt Kuopio

Äkkilähdöt Oulu

Äkkilähdöt Oulu

Äkkilähdöt Turku

Äkkilähdöt Turku

Mielitkö matkaan nopeasti? Katso parhaat vinkit äkkilähtöihin alta, pakkaa laukku ja lähde reissuun. Katso inspiraatiota tammikuun äkkilähtöihin lämpimään.

Äkkilähdöt Thaimaahan

Äkkilähdöt Thaimaahan

Thaimaan valkohiekkaiset paratiisirannat, auringon lämmittämät rantahiekat, huojuvat palmut, turkoosinsininen meri ja herkullinen keittiö kutsuvat. Rantaloman lisäksi Thaimaa tarjoaa unohtumattomia elämyksiä ja kiehtovaa kulttuuria. Varaa unelmien äkkilähtö Thaimaahan!

Äkkilähtö Thaimaa »
Äkkilähdöt Meksikoon

Äkkilähdöt Meksikoon

Meksikossa sinua odottavat liidunvalkeat rannat, kookospalmut ja turkoosi meri. Lisäksi mayakansan tarunhohtoiset temppelikaupungit ja värikkäät snorklaukseen soveltuvat koralliriutat sijaitsevat lähellä lomakohteitamme. Nappaa edullinen äkkilähtö kiehtovaan Meksikoon!

Äkkilähtö Meksiko »
Äkkilähdöt Kap Verdelle

Äkkilähdöt Kap Verdelle

Kap Verdeltä löydät kilometrikaupalla liidunvalkeita rantoja, aurinkoa, purjelautailua mielenkiintoisia retkiä, rentoa elämänmenoa, afrikkalaisia rytmejä ja värikästä kulttuuria. Täällä vietät ihanan lepoloman auringossa ja lämmössä. Nappaa edullinen äkkilähtö Kap Verdelle!

Äkkilähtö Kap Verde »
Äkkilähdöt Kanariansaarille

Äkkilähdöt Kanariansaarille

Varaa edullinen äkkilähtö Kanariansaarille, joita ei turhaan kutsuta onnellisten saariksi. Näiltä ikuisen kesän saarilta löytyy jokaiselle jotakin: ihania hiekkarantoja, surffiparatiiseja, rauhallisia perherantoja, huikeita vesipuistoja, monipuolisia vaellusreittejä ja upeita golfkenttiä.

Äkkilähtö Kanariansaaret »
Äkkilähdöt Gran Canarialle

Äkkilähdöt Gran Canarialle

Gran Canaria tarjoaa täydelliset puitteet lomallesi: upeita rantoja, tapas ravintoloita ja ostoskeskuksia. Mutta myös vehreää luontoa, viinitarhoja ja vaellusreittejä. Saari on myös yksi golffareiden talvikauden ykköskohteista. Nappaa edullinen äkkilähtö suosikkikohteeseen!

Äkkilähtö Gran Canaria »
Äkkilähdöt Teneriffalle

Äkkilähdöt Teneriffalle

Teneriffa tarjoaa ihania rantalomia, monipuolisia retkeilymahdollisuuksia ja upeita elämyksiä. Upeiden rantojen, viiniköynnösten, banaanipuiden ja tomaattiviljelmien yläpuolelle kohoaa majesteettinen tulivuori Teide, Löydä edullinen äkkilähtö Teneriffalle!

Äkkilähtö Teneriffa »
Äkkilähdöt Dubaihin

Äkkilähdöt Dubaihin

Dubain lomat tarjoavat kultahiekkaisia rantoja, aurinkoa, vaikuttavia hotelleja, huikeita pilvenpiirtäjiä, upeita palatseja, kiehtovia moskeijoja ja hyvät ostosmahdollisuudet. Ja kaikki tämä maustettuna hyppysellisellä itämaisuutta. Varaa edullinen äkkilähtö Dubaihin!

Äkkilähtö Dubai »
Äkkilähdöt Egyptiin

Äkkilähdöt Egyptiin

Egypti tarjoaa varmaa aurinkoa, unelmarantoja, tasokkaita lomahotelleja, kiehtovaa kulttuuria sekä hienoja nähtävyyksiä maalla ja merellä. Koe Punaisenmeren värikkäät koralliriutat, Niilin-risteily ja auringonlasku autiomaassa. Varaa äkkilähtö Egyptiin!

Äkkilähtö Egypti »
Äkkilähdöt Madeiralle

Äkkilähdöt Madeiralle

Nappaa edullinen äkkilähtö ikuisen kevään Madeiralle nauttimaan saaren upeasta kukkaloistosta, viehättävistä vuoristokylistä, hyvistä viineistä ja vaellusreiteistä levadoilla läpi vehreiden alueiden, pienten vesiputousten ja vuorenrinteiden.

Äkkilähtö Madeira »