Lentokenttäkuljetus

Vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.

Muut kysymykset

Milloin bussi hakee hotellilta lentokentälle?

Jos olet varannut TUIn lentokenttäkuljetuksen saat noin päivää ennen kotimatkaa tekstiviestillä tiedon, mihin aikaan bussi noutaa sinut hotellilta lähtöpäivänä. Tämä viesti lähetetään varauksellasi olevaan puhelinnumeroon, joten ilmoitathan meille jos matkavarauksellasi oleva puhelinnumero muuttuu. 

Löydät tiedon bussin noutoajasta sekä bussin numeron myös TUI-sovelluksesta. Sovelluksesta näet myös pysähdysten määrän sekä arvioidun kuljetusajan. 

Jos et ole saanut tekstiviestiä päivää ennen kotimatkaa, ota yhteyttä oppaisiimme puhelimitse tai TUI-sovelluksen kautta. Oppaidemme puhelinnumeron saat lomakohteeseen saapuessasi.  

Oletko varannut pelkän lennon tai järjestät itse kuljetuksen lentokentälle? Siinä tapauksessa on matkustajan omalla vastuulla ottaa yhteyttä oppaisiimme viimeistään 24 tuntia ennen kotiinlähtöä. Saat oppailtamme tietoa lähtöselvityksestä, mahdollisista lennon aikataulumuutoksista sekä muuta tärkeää tietoa kotiinmatkasta. 

Miten erikoismatkatavaran kuljetus onnistuu lomakohteessa?

Lentokenttäbussien ja taksien tavaratilat ovat rajalliset, joten emme voi taata, että tilaa vievät matkatavarat, kuten golfbägit, polkupyörät ja surffilaudat mahtuvat kyytiin. Tämän vuoksi suosittelemme varaamaan oman kuljetuksen lentokentältä hotelliin. Laskettelumatkoilla hiihtovarusteet kulkevat TUIn bussikuljetuksen mukana, jos olet varannut lentokenttäkuljetuksen. 

Jos sinulla on sähköinen pyörätuoli, tai pyörätuoli, joka ei taitu kasaan, tarvitset erikoiskuljetuksen, jonka voit varata tällä lomakkeella.

Aiheet

Valitse alla olevista aiheista löytääksesi vastauksen kysymykseesi.

Etkö löytänyt vastausta?

Autamme mielellämme. Halusitpa sitten varata matkan, kysyä jotain ennen matkaasi, matkan aikana tai sen jälkeen, voit olla meihin yhteydessä.

Ota yhteyttä