Matkat
Gambia

Hinta alkaen

...

Hotelleja

5

Hintataso

  • Lounasn. 1–2 e
  • Päivällinenn. 5–8 e
  • Vesi (1 l)n. 1 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaDalasi (GMD)
  • PääkaupunkiBanjul
  • KieliEnganti ja 8 alkuperäiskieltä
  • Väkiluku2 000 000

Matkat Gambia

Gambia

Gambiaa kutsutaan kansan suussa "Hymyileväksi rannikoksi" – ja aivan ansaitusti. Länsi-Afrikassa sijaitsevassa maassa, Kap Verden itäpuolella, on miellyttävä ilmasto. Lämpötila pysyttelee noin 30 asteessa vuoden ympäri, mikä tekee siitä optimaalisen sekä talvi- että kesäkohteena. Gambiassa voit sekä rentoutua kauniilla rannoilla että nähdä eläimiä ja upeaa luontoa.

Pieni Gambia tarjoaa lähes takuuvarmaa aurinkoa, kilometrien mittaisia rantoja ja upeita uintimahdollisuuksia sekä upean eläimistön, joka käsittään niin liskoja, lintuja kuin krokotiileja. Mikä onni sinulle, joka suunnittelet matkaa Gambiaan ja pääset nauttimaan maan luonnon monimuotoisuudesta. Rannikolla, jolla kullankeltaiset rannat seuraavat loputtomana jonona toisiaan, on paljon nähtävää ja koettavaa. Bijilo ja Kotu ovat suosittuja alueita, kun haluat nauttia rantaelämästä ja uimisesta.

Gambialainen kulttuuri

Musiikki ja tanssi ovat Gambiassa tärkeissä rooleissa. Gambialaiset rytmit, jotka ovat kulkeneet kansan matkassa muinaisista ajoista lähtien, vetävät sinutkin takuuvarmasti mukaansa. Kokemus on kaikkiaan varsinainen piristysruiske!

Ruoka Gambiassa

Gambialaiset ateriat koostuvat usein kanasta ja vihanneksista. Tarjolla on lisäksi runsaasti kalaruokia kuten yassa ja benachin. Suosittu aamiaisvaihtoehto on akara, joka on paistettu muun muassa tapala-leivän, mustien papujen, sipulien ja chilin kanssa. Herkullista, mutta melko kaukana totutuista kahvista, voileivästä, viilistä ja muroista! Paikallinen ruoka onkin uusien asioiden kokemisen ohella yksi matkustamisen tarjoamista kohokohdista.

Varaa Gambian matka TUIlta

Matkat Gambiaan lennetään reittilennoilla, mikä tarkoittaa joustavampia matkan pituuksia. Lomakohteessa ei ole TUIn oppaita, mutta voit olla yhteydessä online-keskuksemme oppaisiin puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestinä – sekä ennen matkaa että matkan aikana.

Matkavaihtoehtoja Gambia