Matkat
Seychellit

Hinta alkaen

...

Hotelleja

8

Hintataso

  • Vesi (1,5 l)n. 1,50 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaSeychellien rupia (SCR)
  • Aikaero+2 tuntia
  • PääkaupunkiVictoria
  • KieliKreoli, englanti, ranska
  • Väkiluku94 677

Matkat Seychellit

Seychellit

Seychellit nyt TUIn valikoimassa! Lähde tutustumaan paratiisimaisiin rantoihin, upeaan luontoon ja ystävällisiin ihmisiin. Pieni saarivaltio Intian valtameressä koostuu 115 pikkusaaresta.

Saarista suosituimmat ovat Mahé ja Praslin. Pääkaupunki Victoria sijaitsee elämää sykkivällä Mahélla. Toiseksi suurin saari, Praslin, houkuttelee puolestaan tasokkailla rannoillaan.

###Praslin – rauhallista rantaelämää
Seychellien toiseksi suurimmalla saarella, Praslinilla, vietät rentoa lomaa. Saarella sijaitseva Anze Lazio on nimetty maailman kymmenen kauneimman rannan joukkoon. Luonnonsuojelualue Vallée de Mai on puolestaan valittu Unescon maailmanperintökohteiden listalle. Alueella on lukuisia saaren uniikkiin eläimistöön ja kasvistoon kuuluvaa lajia, kuten esimerkiksi uhanalainen musta papukaija ja Seychellien kansallissymbolinakin esiintyvä Seychellienpalmu, jonka tuplakookospähkinä (coco de mer) voi kasvaa jopa 30 kg painoiseksi.

###Mahé – aktiviteetteja ja ainutlaatuinen luonto
Mahélla on kaikkea idyllisistä uimarannoista, kuten Beau Vallon Beach, korkeisiin vuoriin ja reheviin sademetsiin. Rantaelämän lisäksi saarella on monipuolisesti tekemistä. Pääkaupunki Victoriassa voit pistäytyä markkinoilla ja kokea kreolilaista kulttuuria värikkäiden mausteiden, tuoreen kalan, vihannesten ja eksoottisten hedelmien ohella.

###La Digue – trendikäs ja autoton
Pienellä La Diguella on vain muutamia autoja, sen sijaan saarella kuljetaan pyörällä. Saarella on pieniä ja kodikkaita ravintoloita ja myös tunnettu Anse Soucre d'Argentin ranta sijaitsee täällä.

Matkavaihtoehtoja Seychellit