Katso ajankohtaiset kilpailut ja arvonnat sekä aikaisempien kilpailujen ja arvontojen voittajat tältä sivulta. Palkintoina on useimmiten mieltä lämmittäviä lahjoja kuten matkalahjakortteja. Huomioithan aina kilpailujen ja arvontojen säännöt.

Muistathan seurata myös sosiaalisen median kanaviamme Facebookissa ja Instagramissa sekä tilata uutiskirjeemme, jotta saat aina ajantasaista tietoa kilpailuista ja arvonnoista ensimmäisten joukossa suoraan sähköpostiisi.

Pidätämme oikeuden muutoksiin kilpailujen ja arvontojen osalta.

Ajankohtaiset kilpailut ja arvonnat

Mies kelluu uimapatjan päällä uima-altaassa

Jaa lomakuva ja voita 500 euron matkalahjakortti!

Säästä viis, TUIn matkoilla on aina loma! Mutta mikä lomassa tuo hymyn sinun huulillesi? Nappaa meille kuva ja tägää #TUISuomi ja #discoveryoursmile, ja voit voittaa 500 euron matkalahjakortin! Osallistu 4.7. mennessä, ja muista seurata Instagramissa @TUISuomi, sillä julkaisemme voittajan Instassa!

Osallistu näin:

  1. Jaa Instagram-tilisi kautta kuva/video, jossa kiteytyy se, mikä nostaa lomassa hymyn huulille.
  2. Tägää postauksesi hashtageilla #TUISuomi ja #discoveryoursmile.
  3. Seuraa @TUISuomi Instagramissa.

Osallistumisaika: Voit osallistua 14.6. – 4.7.2018. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä voittajaan Instagramin kautta. Voittaja julkistetaan 13.7.2018 mennessä Instagram-sivullamme. Muista siis seurata #TUISuomi!

Palkinto: Palkinto on 500 euron matkalahjakortti. Lahjakortti on voimassa 3 vuotta. Voittaja arvotaan kaikkien osallistuneiden joukosta.

Kuvaoikeudet: Osallistuthan ainoastaan itse ottamallasi kuvalla/videolla. Osallistumalla arvontaan annat TUIlle oikeuden käyttää kuvaasi kaikissa TUIn kanavissa ja julkaista nimesi Instagramissa ja nettisivullamme.

Osallistumisoikeus: Osallistuaksesi sinun tulee olla yli 18-vuotias ja tarvitse avoimen Instagram-profiilin. Voit osallistua niin monella kuvalla/videolla kuin haluat, kunhan kuva/video on sinun ottamasi.

Lisätietoja: Arvonnan järjestää TUI Finland, Jaakonkatu 3 C, 00100 Helsinki. Järjestäjän vastuu osanottajaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista, jotka estävät arvontaan osallistumisen. Järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä. Petosyritykset tai osallistuminen väärennetyn tilin kautta johtavat arvonnasta poissulkemiseen. TUI Nordicin työntekijät perheineen eivät saa osallistua arvontaan. Kilpailun järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Kampanjaa ei ole toteutettu yhteistyössä Instagramin/ Facebookin kanssa. Instagram/Facebook ei sponsoroi kampanjaa eikä Instagramia/Facebookia yrityksenä tule yhdistää kampanjaan millään tavalla.

Kilpailujen ja arvontojen voittajia

Vuoden HimoTUIn loma -kampanjakuva

Äänestä vuoden HimoTUIn loma ja voita se!

HimoTUIn loma -äänestys on päättynyt ja vuoden 2018 HimoTUImmaksi lomakohteeksi äänestettiin Malediivit. Pääpalkinnon arvonnassa voitti Tero Pesola, joka lähtee unelmalomalle Thaimaahan. Lue lisää HimoTUIn loma -äänestyksen tuloksista TUI Inspiration -sivulla.

Sound Travels

Sound Travels

Sound Travels -kilpailussa 1000 e matkalahjakortin voitti Ruusa Joensuu.

Suomi 100 -kampanjan lippukuva

Suomi 100 – 100 matkatarinaa

Suomi100-juhlavuoden kunniaksi järjestetyn matkatarinakilpailun 10 parasta matkatarinaa on luettavissa TUI Inspiration -sivuilla. Arvonnassa 1000 e matkalahjakortin voitti Anne-Mari Vihtonen.

Pariskunta nojailemassa autoon meren rannalla

Unohtumaton lomaelämys

Instagram-kisassa 500 e matkalahjakortin voitti Tiia Laahanen, joka jakoi kuvan unohtumattomasta ensimmäistä snorklauskerrastaan Kroatian Podgorassa.

Lapsi tutustumassa Bamse Club -sovellukseen

Bamse Club -sovellustestaaja

Haimme perheitä testaamaan Bamse Club -sovellusta TUI Family Life -hotelliin. Voittajiksi valittiin Willandtin perhe Ylöjärveltä ja Saarisen perhe Turusta. Lomakuulumisia voi lukea TUI Inspiration -sivuilla.

Kuvituskuva Kroatiasta

VR:n ja TUIn Lomavisailu

Kilpailuun osallistuttiin vastaamalla Lomailuvisan kysymyksiin. Oikein vastanneista arvottiin voittajaksi Pertti Koskinen, joka lähtee valitsemalleen Blue Star -kesälomalle kesällä 2017.

Kuvituskuva Kyprokselta

Vuoden himoTUIn loma

Vuoden HimoTUIn loma -äänestyksessä äänestettiin himotuinta lomakohdetta, hotellia ja aktiviteettia. Oman unelmalomansa äänestyksessä voitti Jyrki Taipalus, joka lähti Mauritiukselle.

Kuvistuskuva Sri Lankalta

Kutsu rantalomalle

Kutsu rantalomalle -kisan voittaja, Milla Jaakonsaari lähti lomalle kanelin kotisaarelle, Sri Lankaan. Kilpailuun osallistuttiin kirjoittamalla rantalomakutsu hiekkaan ja jättämällä omat yhteystiedot.

TUIn Facebook-arvontojen yleiset säännöt

Arvontojen järjestäjä on TUI Finland, Jaakonkatu 3 C 6. krs, 00100 Helsinki. Osallistumisaika ja -tapa on määritelty erikseen kunkin arvonnan osalta ko. postauksessa ja arvonta suoritetaan osallistumisajan päädyttyä seuraavana arkipäivänä. Arvonnan voittajan koko nimi julkaistaan TUIn Facebook-sivulla. Ellei voittajaa tavoiteta 7 päivän sisällä arvonnasta, arvotaan uusi voittaja.

Arvontoihin voivat osallistua Suomessa asuvat, vähintään 18 vuotta täyttäneet henkilöt. TUIn työntekijät perheineen eivät saa osallistua arvontoihin.

Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi vaihtaa rahaksi.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista, jotka estävät arvontaan osallistumisen.

Arvonnan järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron palkinnoista.

Osallistumalla TUIn arvontoihin osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Näitä sääntöjä sovelletaan niihin TUIn Facebookissa järjestettäviin arvontoihin, joille ei erikseen ole määritelty sääntöjä tai osallistumisohjeita. Nämä säännöt eivät koske kilpailuja.

Arvontoja ei ole toteutettu yhteistyössä Facebookin kanssa. Facebook ei sponsoroi kampanjoita eikä Facebookia yrityksenä tule yhdistää TUIn Facebook-arvontoihin millään tavalla.