Risteilyt ovat mukava tapa matkustaa ja samalla nähdä yhden loman aikana paljon. Hotellisi, suosikkiravintolasi ja lukuisat aktiviteetit kulkevat mukanasi minne ikinä menetkään. TUIn risteilyvalikoimasta löydät risteilyjä ympäri maailmaa. Karibian risteilyt vievät paratiisisaarille kristallinkirkkaalle merelle Karibian auringon alle. Välimeren risteilyt ovat puolestaan ihana tapa tutustua Välimeren rantakaupunkeihin.
  • Tarkoin valikoidut varustamot
  • Perheille, pariskunnille, sinkuille ja ystäville
  • TUIn risteilyasiantuntijoiden parhaat vinkit
  • 3500 erilaista aktiviteettia
  • Yksi risteily – useita kohteita

Lisäalennus Costa Cruisesin risteilyille!

Perheystävällisen Costa Cruisesin risteilyt ovat täynnä elämäniloa ja italialaisia herkkuja! Koe Välimeren historialliset kaupungit ja Karibian unelmarannat risteillen. Kun varaat Costa Cruisesin risteilyn viimeistään 30.6. saat 200 euron lisäalennuksen! Käytä varatessasi kampanjatunnusta COSTA tai CARIBE. Tutustu tarjousehtoihin.

Kampanjatunnus COSTA
Iloiset matkailijat nousemassa Costa Diadema risteilyalukselle satamalaiturilla.

Mallorca, Sardinia ja Rooma, -200 e/varaus

Costa Diademalla on runsas viihde-, aktiviteetti- ja ravintolatarjonta. Laivalla riittää tekemistä sekä perheille että pareille. Kävelykannella voit käydä nauttimassa virkistävän juoman tai pulahtaa vaikka porealtaaseen.

2 hlö alk.
Kampanjatunnus COSTA
Costa Deliziosa merelle

Korfu, Santorini ja Kroatia, -200 e/varaus

Yllellisellä Costa Deliziosalla voit nauttia ihanista uima-altaista, vesiliukumäistä, lastenkerhoista ja elokuvista ulkona. Laivalla on useita ravintoloita ja baareja, kuntosali, aurinkokansi ja ihania retkimahdollisuuksia.

2 hlö alk.
Kampanjatunnus COSTA
Costa Luminosa

Kefalonia, Santorini ja Mykonos, -200 e/varaus

Costa Luminosa on todellinen helmi: tyylikäs, hienostunut ja laadukkain materiaalein sisutettu. Tunnelma laivalla on mukavan rento. Aluksen keskellä on yhdeksän kerroksen korkuinen atrium, ympärillään oleskelutiloja ja baareja.

2 hlö alk.
Kampanjatunnus COSTA
Costa Cruisesin uusi laiva on Costa Smeralda

Mallorca, Rooma ja La Spezia, -200 e/varaus

Costa Smeralda valmistuu Turussa vuoden 2019 lopussa. Se on valmistuessaan maailman suurin risteilyalus, jossa on 11 ravintolaa, tasokas spa, vesipuisto ja paljon muuta. Seinien led-näytöillä esitellään kohteiden historiaa aamusta iltaan.

2 hlö alk.
Kampanjatunnus CARIBE
Hiekkaranta ja laituri Meksikossa

Dominikaaninen tasavalta, Caymansaaret ja Meksiko, -200 e/varaus

Costa Luminosa on tyylikäs ja moderni alus, joka sopii erinomaisesti perheille ja pareille. Koe Karibia koko komeudessaan Floridasta Dominikaaniseen tasavaltaan ja aina Meksikoon asti!

2 hlö alk.

Sisältyy aina TUIn risteilyihin

  • Lennot Meno-paluulennot sisältyvät hintaan.
  • Risteilyt Koe useita kohteita yhden loman aikana.
  • Elämykset Lukuisia aktiviteetteja, viihdeohjelmaa ja kuntosali.
  • Ruoka & juoma Ateriat laivalla sisältyvät hintaan (osa ravintoloista ja juomapaketti lisämaksusta).
  • Yleistä Satamamaksut ja verot sisältyvät hintaan. Poikkeuksena palvelumaksut/tipit, baarit ja spa.

Soita ja varaa risteily

Etkö löytänyt etsimääsi risteilyä? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan risteilyloman.

Tarjousehdot

Costa Cruises lisäalennus, -200 e/varaus, kampanjatunnuksella COSTA
Etu koskee vain uusia varauksia, jotka on tehty 3.-30.6.2019. Etu on voimassa kaikilla Costa Cruisesin Välimeren risteilylähdöillä. Etu koskee myös tarjoushintaisia risteilyjä, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

Costa Cruises lisäalennus, -200 e/varaus, kampanjatunnuksella CARIBE
Etu koskee vain uusia varauksia, jotka on tehty 3.-30.6.2019. Etu on voimassa kaikilla Costa Cruisesin Karibian risteilylähdöillä. Etu on voimassa kahden hengen hyteissä. Etu koskee myös tarjoushintaisia risteilyjä, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.