Risteilyt ovat mukava tapa matkustaa ja samalla nähdä yhden loman aikana paljon. Hotellisi, suosikkiravintolasi ja lukuisat aktiviteetit kulkevat mukanasi minne ikinä menetkään. TUIn risteilyvalikoimasta löydät risteilyjä ympäri maailmaa. Karibian risteilyt vievät paratiisisaarille kristallinkirkkaalle merelle Karibian auringon alle. Välimeren risteilyt ovat puolestaan ihana tapa tutustua Välimeren rantakaupunkeihin.
  • Tarkoin valikoidut varustamot
  • Perheille, pariskunnille, sinkuille ja ystäville
  • TUIn risteilyasiantuntijoiden parhaat vinkit
  • 3500 erilaista aktiviteettia
  • Yksi risteily – useita kohteita

Sisältyy aina TUIn risteilyihin

  • Lennot Meno-paluulennot sisältyvät hintaan.
  • Risteilyt Koe useita kohteita yhden loman aikana.
  • Elämykset Lukuisia aktiviteetteja, viihdeohjelmaa ja kuntosali.
  • Ruoka & juoma Ateriat laivalla sisältyvät hintaan (osa ravintoloista ja juomapaketti lisämaksusta).
  • Yleistä Satamamaksut ja verot sisältyvät hintaan. Poikkeuksena palvelumaksut/tipit, baarit ja spa.

Soita ja varaa risteily

Etkö löytänyt etsimääsi risteilyä? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan risteilyloman.

Risteilytarjousten ehdot

*Costa Cruises - Välimeren risteilyistä -200 e/varaus -etu koskee vain uusia varauksia, jotka on tehty 11.3.-28.3.2019. Etu on voimassa Costa Cruises risteilylähdöillä 1.5.-30.9.2019 ja 1.11.2019-31.5.2020. Etu koskee myös tarjoushintaisia risteilyjä, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

*Costa Cruises - Karibian risteilyistä -100 e/hlö -etu koskee vain uusia varauksia, jotka on tehty 11.3.-28.3.2019. Etu koskee aikuisia, jotka matkustavat 2 henkilön hytissä. Etu on voimassa Costa Cruisesin risteilylähdöillä 1.12.2019-28.2.2020. Etu koskee myös tarjoushintaisia risteilyjä, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

*Ostosrahaa jopa 500 USD/hytti - Norwegian Cruise Line
Etu on voimassa, kun risteily on varattu 14.2.-1.4.2019. Etu koskee vain uusia varauksia. Etu koskee kaikkia talven 18-19, kesän 2019 sekä talven 19-20 lähtöjä. Etu koskee vähintään 7 päivän risteilyjä. Edun suuruus riippuu hyttiluokasta: Studio-hytti 50 USD, sisähytti tai ulkohytti 100 USD, parvekehytti tai minisviitti 150 USD, sviitti tai Haven 250 USD, valikoidut sviitit ja Haven –kategorioiden hytit 500 USD.

*All Inclusive 0 e - Norwegian Cruise Line
Norwegian Cruise Linen risteilyihin sisältyy Premium All Inclusive. Premium All Inclusive sisältää valikoiman oluita, viinejä ja cocktaileja (hinta korkeintaan 15 USD) sekä alkoholittomia juomia, virvoitusjuomia ja veden. Premium All Inclusive sisältää myös 60 minuutin ilmaisen WiFin. Etu koskee kaikkia hyttiluokkia, pois lukien Pelkkä risteily –luokan (Just Cruise) hytit.