Karibian risteilyt

Kristallinkirkas vesi, palmut ja uudet paratiisisaaret lähes päivittäin

Karibia

Karibian-risteilyllä saat kokea liidunvalkeat rannat ja kristallinkirkkaat vedet sekä uusia kulttuurielämyksiä lähes joka päivä. Länsi-Intia on monen unelma ja risteileminen Karibialla enemmän kuin "vain" kauniita rantoja. Risteilyn aikana voit nauttia kulttuurista Havannassa, kuljeskella pastellinväristen talojen reunustamilla kaduilla Arubassa ja Bahamalla sekä snorklata keihäsrauskujen kotivesissä Caymansaarilla.

Tarjolla on useita eri laivoja ja risteilyreittejä, joista valita. Löydä itsellesi ja seurueellesi sopivin.

Vinkkejä risteilyreiteistä Karibialla

TUIn risteilyvalikoimassa on monia mielenkiintoisia ja vaihtelevia reittejä useilla eri laivoilla, mitkä sopivat niin lasten, koko suvun tai kumppanisi kanssa risteilyyn.

  • Eteläisen Karibian -risteilyt sopivat sinulle, joka haluat risteillä pidempään. Kohteina St Lucia Pitons-vuorineen ja sademetsineen sekä Aruban ja Barbadoksen rantaparatiisit.
  • Itäisellä Karibialla sijaitsevat klassinen unelmakohde Bahama, rauhallinen Labadeen paratiisiranta Haitilla ja historiallinen San Juan Puerto Ricossa.
  • Läntisen Karibian kohteita ovat puolestaan Kuuba ja siellä mielenkiintoiset kaksi yötä Havannassa sekä taivaansinisen meren Meksiko.

Karibian-risteilyt lasten kanssa

Karibian-risteily voi olla täydellinen matkustusvaihtoehto lasten kanssa matkustettaessa – sekä ihan pienten lasten että nuorten. Useimmilla laivoilla lasten- ja nuortenkerhot sisältyvät matkan hintaan. Tarjolla on hauskaa tekemistä, lasten suosikkiruokia sekä omia alueita nuorille. Ja paljon kaikkea muuta.

Hintaan sisältyy useita ravintoloita

Kaikilla laivoilla ateriat sisältyvät hintaan. Kun haluat syödä mahdollisimman monissa eri ravintoloissa, valitse Norwegian Cruise Line ja nauti varustamon Feel at Sea -konseptista.

Milloin on paras aika risteillä Karibialla?

Ihana Karibian sää on parhaimmillaan juuri silloin kun kaipaat sitä eniten – joulukuusta toukokuulle sää on usein leuto ja saarilla on vähiten sadepäiviä. Mutta lämpötilat nousevat 35 asteeseen vielä elokuussa.

Lento, hotelli ja risteily

TUIn risteilyt ovat vaivaton tapa risteillä – olet sitten kokenut risteilymatkustaja tai ensikertalainen. Pakettiin sisältyy lento, hotelliyöpyminen ja risteily.

Karibian risteilyt joka makuun

Vietä talvella iki-ihanaa risteilylomaa Karibialla! Risteilyvalikoimamme kattaa koko Karibian eksoottiset rannat. Valitse alta sinulle sopivin reitti! Kaikkiin hintoihin sisältyvät meno-paluulennot, 7-11 yötä laivalla, täysihoito aluksella ja yksi yö hotellissa. Risteilyjen lähtö- ja paluusatama on Floridassa, Miami tai Fort Lauderdale.

Kampanjatunnus CARIBE
Costa Luminosan risteily alkaa Floridasta Fort Lauderdalesta.

Costa Cruises - lisäalennus 200 e/varaus

Costa Luminosa on tyylikäs ja moderni risteilyalus, jossa tunnelma on mukavan rento. Koe Karibia koko komeudessaan Floridasta Dominikaaniseen tasavaltaan ja aina Meksikoon asti!
Käytä varatessasi kampanjatunnusta CARIBE ja hyödynnä Costa Cruisein lisäalennus!*

2 hlö alk.
Eteläinen Karibia
Karibian risteily

Costa Rica, Panama, Aruba ja Curacao

Vesiliukumäkiä, viininmaistelua ja upeita Broadway -esityksiä! Serenade of the Seas on Royal Caribbeanin tasokas koko perheen kelluva viihdekeskus, jonka matkassa pääset tutustumaan mielenkiintoisiin kaupunkeihin ja unelmarantoihin etelä-Karibialla!

2 hlö alk.
Keski-Karibia
MSC Armonia

Jamaika, Caymansaaret ja Kuuba

MSC Armonian risteilyllä on luvassa viihdeohjelmaa ja hauskaa tekemistä koko perheelle! Unohtumattomia elämyksiä risteilyn lomaan tarjoavat Jamaikan Ocho Rios, Caymansaarien George Town ja Kuuban Havanna.

2 hlö alk.
Itäinen Karibia
St Thomas

Puerto Rico, Tortola ja Bahama

Tasokasta palvelua ja eksklusiivista ylellisyyttä - tervetuloa Celebrity Equinoxin aikuisten risteilylle. Koe itäisen Karibian upein anti; hurmaavat espanjalaiskaupungit, valkeat unelmarannat, vehreät vuoret ja tarttuva elämänilo!

2 hlö alk.

Tarjousehdot

*Costa Cruises lisäalennus, -200 e/varaus, kampanjatunnuksella CARIBE
Etu koskee vain uusia varauksia, jotka on tehty 3.-30.6.2019. Etu on voimassa kaikilla Costa Cruisesin Karibian risteilylähdöillä. Etu on voimassa kahden hengen hyteissä. Etu koskee myös tarjoushintaisia risteilyjä, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

Sisältyy aina TUIn risteilyihin

  • Lennot Meno-paluulennot sisältyvät hintaan.
  • Risteilyt Koe useita kohteita yhden loman aikana.
  • Elämykset Lukuisia aktiviteetteja, viihdeohjelmaa ja kuntosali.
  • Ruoka & juoma Ateriat laivalla sisältyvät hintaan (osa ravintoloista ja juomapaketti lisämaksusta).
  • Yleistä Satamamaksut ja verot sisältyvät hintaan. Poikkeuksena palvelumaksut/tipit, baarit ja spa.