Karibian risteilyt

Kartta

Valikoimassamme ei ole risteilyjä tällä hetkellä, mutta toivottavasti saamme ne pian taas myyntiin.

Kristallinkirkas vesi, palmut ja uudet paratiisisaaret lähes päivittäin

Karibia

Karibian-risteilyllä saat kokea liidunvalkeat rannat ja kristallinkirkkaat vedet sekä uusia kulttuurielämyksiä lähes joka päivä. Länsi-Intia on monen unelma ja risteileminen Karibialla enemmän kuin "vain" kauniita rantoja – voit kuljeskella pastellinväristen talojen reunustamilla kaduilla Arubassa ja Bahamalla sekä snorklata keihäsrauskujen kotivesissä Caymansaarilla.

Tarjolla on useita eri laivoja ja risteilyreittejä, joista valita. Löydä itsellesi ja seurueellesi sopivin.

Vinkkejä risteilyreiteistä Karibialla

TUIn risteilyvalikoimassa on monia mielenkiintoisia ja vaihtelevia reittejä useilla eri laivoilla, mitkä sopivat niin lasten, koko suvun tai kumppanisi kanssa risteilyyn.

  • Eteläisen Karibian -risteilyt sopivat sinulle, joka haluat risteillä pidempään. Kohteina St Lucia Pitons-vuorineen ja sademetsineen sekä Aruban ja Barbadoksen rantaparatiisit.
  • Itäisellä Karibialla sijaitsevat klassinen unelmakohde Bahama, rauhallinen Labadeen paratiisiranta Haitilla ja historiallinen San Juan Puerto Ricossa.
  • Läntisen Karibian risteilyllä voit viettää rentoja päiviä USAn eteläisimmässä kaupungissa Key Westissä ja taivaansinisen meren äärellä Meksikossa.

Karibian-risteilyt lasten kanssa

Karibian-risteily voi olla täydellinen matkustusvaihtoehto lasten kanssa matkustettaessa – sekä ihan pienten lasten että nuorten. Useimmilla laivoilla lasten- ja nuortenkerhot sisältyvät matkan hintaan. Tarjolla on hauskaa tekemistä, lasten suosikkiruokia sekä omia alueita nuorille. Ja paljon kaikkea muuta.

Hintaan sisältyy useita ravintoloita

Kaikilla laivoilla ateriat sisältyvät hintaan. Kun haluat syödä mahdollisimman monissa eri ravintoloissa, valitse Norwegian Cruise Line ja nauti varustamon Feel Free -konseptista.

Milloin on paras aika risteillä Karibialla?

Ihana Karibian sää on parhaimmillaan juuri silloin kun kaipaat sitä eniten – joulukuusta toukokuulle sää on usein leuto ja saarilla on vähiten sadepäiviä. Mutta lämpötilat nousevat 35 asteeseen vielä elokuussa.

Lento, hotelli ja risteily

TUIn risteilyt ovat vaivaton tapa risteillä – olet sitten kokenut risteilymatkustaja tai ensikertalainen. Pakettiin sisältyy lento, hotelliyöpyminen ja risteily.

Sisältyy aina TUIn risteilyihin

  • Lennot Meno-paluulennot sisältyvät hintaan, kun varaat matkapaketin.
  • Risteilyt Koe useita kohteita yhden loman aikana.
  • Elämykset Lukuisia aktiviteetteja, viihdeohjelmaa ja kuntosali.
  • Ruoka & juoma Ateriat laivalla sisältyvät hintaan (osa ravintoloista ja juomapaketti lisämaksusta).
  • Yleistä Satamamaksut ja verot sisältyvät hintaan. Poikkeuksena palvelumaksut/tipit, baarit ja spa.