Sukellus on kiva loma-aktiviteetti, ja vedenalainen maailma tarjoaa ikimuistoisia kokemuksia niin vasta-alkajille kuin kokeneimmillekin sukeltajille.

Hienoja sukelluskohteita löytyy ympäri maailmaa, esimerkiksi Egypti, Malediivit, Meksiko ja Mauritius sekä Kypros ja Ibiza. Thaimaassa TUI tarjoaa sukelluskoulutusta PADI-järjestelmän mukaisesti. Teemme yhteistyötä ammattimaisten sukelluskeskusten kanssa.

Lähde tutustumaan vedenalaiseen maailmaan ja tutustu sukellusretkiin kunkin kohteen Retket-välilehdeltä. Voit myös varata sukelluspaketit etukäteen ennen matkaa.

Oletko sukelluksen vasta-alkaja ja haluaisit osallistua sukelluskurssille?

Jos et ole aiemmin kokeillut laitesukellusta, voit lähteä esimerkiksi päiväretkelle kokeilemaan sukellusta ja tehdä sen jälkeen päätöksen, haluatko osallistua varsinaiselle sukelluskurssille.

Tutustumisretki laitesukelluksen maailmaan on erinomainen startti harrastuksen pariin. Päiväretkellä tutustutaan sukellusvarusteisiin, harjoitellaan tärkeimmät taidot ja tehdään kokeilusukellus meressä.

Myös sukelluksen peruskurssit on tarkoitettu vasta-alkajille, ja kurssin kesto vaihtelee kolmesta neljään päivään. Kursseilta on mahdollisuus saada virallinen sukellussertifikaatti!

Järjestämme sukellusopetusta ja -kursseja muutamissa lomakohteissamme. Voit varata useimmat retkemme jo etukäteen ennen matkaa. Lisätiedot retkistä löydät hotellisivun "Retket" -välilehdeltä. Retkien varaaminen onnistuu helposti Minun lomani -sivulta. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi ja varaa.