Hotellikonseptit

Vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.

Muut kysymykset

Mikä on tervetulopaketti?

Osaan TUI Blue For Families -huoneistohotelleista voit varata seurueellesi tervetulopaketin, joka sisältää aamiaistarvikkeita ja juomia. Tervetulopaketti on erityisen kätevä, jos saavut lomakohteeseen myöhään illalla tai yöllä, jolloin kohteen kaupat ovat jo kiinni. Tervetulopaketti odottaa huoneistossasi saapuessasi hotellille. 

Tervetulopakettiin sisältyy: 

- Leipää, juustoa, margariinia ja marmeladia

- Pakkaus kananmunia

- Maitoa, appelsiinimehua ja jogurttia

- Neljä olutta, neljä Coca Colaa ja kolme litraa kivennäisvettä

- Purkki pikakahvia, teepusseja ja sokeria. 

Tervetulopaketin hinta on alkaen 30 euroa ja se varataan matkavarauksen yhteydessä tai asiakaspalvelumme kautta. 

Millaisia hotellikonsepteja TUIlla on?

Hotelli perheelle tai aikuiseen makuun, täyden palvelun All Inclusive -hotelli tai tunnelmallinen pikkuhotelli? Lomaluksusta tai edullisempi vaihtoehto? Tätä varten konseptihotellimme ovat olemassa. 

Mitä ikinä haluatkaan, meiltä löydät juuri sopivan hotellin. Olemme jaotelleet hotellit pienempiin luokkiin, jotta löytäisit laajasta hotellivalikoimastamme suosikkisi helpommin. Mikä sinulle on tärkeää lomallasi? Tutustu hotelleihimme tällä sivulla.

Mitkä hotellit sopivat parhaiten aktiiviseen lomailuun?

Jos haluat nauttia aktiivisesta elämästä ja hyvistä treenausmahdollisuuksista lomallasi, suosittelemme Magic Life- ja Robinson -konseptihotellejamme. Lue lisää treenihotelleista täällä. 

Aiheet

Valitse alla olevista aiheista löytääksesi vastauksen kysymykseesi.

Etkö löytänyt vastausta?

Autamme mielellämme. Halusitpa sitten varata matkan, kysyä jotain ennen matkaasi, matkan aikana tai sen jälkeen, voit olla meihin yhteydessä.

Ota yhteyttä