Lentokenttäkuljetus

Vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.

Muut kysymykset

Kuuluuko lentokenttäkuljetus matkan hintaan?

Lentokenttäkuljetus ei pääsääntöisesti sisälly matkan hintaan, vaan se täytyy varata erikseen. Voit varata lentokenttäkuljetuksen varauksen teon yhteydessä, myTUI -sivulta tai asiakaspalvelumme kautta. Lentokenttäkuljetus tulee varata viimeistään 48 tuntia ennen lähtöä. 

Useimpiin lomakohteisiin on bussikuljetuksen lisäksi varattavissa myös yksityiskuljetus. Jos olet varannut valmismatkan reittilennoilla, varattavissa on ainoastaan yksityiskuljetus. Reittilennolla matkustaessa kuljetusvaihtoehdot ovat rajallisemmat, ja tietyissä kohteissa lentokenttäkuljetusta ei laisinkaan ole saatavilla kauttamme. Lentokenttäkuljetuksen hinta vaihtelee lomakohteittain. Löydät tiedon lentokenttäkuljetuksen kestosta nettisivuiltamme lomakohteesi sivulta, "Hyvä tietää" -kohdasta. Esimerkiksi: Puerto Rico (Gran Canaria). 

Kun saavut lomakohteeseen, löydät bussin numeron, pysähdysten määrän sekä arvioidun kuljetusajan TUI-sovelluksesta. Oppaamme ovat myös vastassa lentoasemalla ja opastavat sinut oikeaan bussiin. 

Lue lisää lentokenttäkuljetuksesta. 

Yhdistelmälomat
Jos olet varannut yhdistelmäloman, jossa hotellit sijaitsevat eri lomakohteissa, kuljetus yhdistelmäloman hotellien välillä sisältyy matkan hintaan. Lentokenttäkuljetus lentokentän ja hotellin välillä tulee varata lisäpalveluna etukäteen.

Laskettelumatkat
Laskettelumatkoilla bussikuljetus lentokentän ja hotellin välillä on maksuton. Kuljetus varataan matkavarauksen yhteydessä. Bussissa on tilaa myös hiihtovarusteille. Lue lisää täältä. 

Miten yksityiskuljetus kohteessa toimii?

Jos yksityiskuljetus on saatavilla lomakohteessasi, voit varata sen varauksen teon yhteydessä. Voit lisätä kuljetuksen matkavaraukseen myös jälkikäteen viimeistään 48 tuntia ennen lähtöä myTUI –sivulta tai asiakaspalvelustamme. Yksityiskuljetus ei ole saatavilla kaikissa lomakohteissa. 

Yksityinen kuljetus on varattavissa enintään 3 hengen seurueille. Kun varaat yksityisen kuljetuksen 4–6 hengelle, tulee sinun valita kuljetus 1–3 hengelle kahteen kertaan. Lomakohteessa saat tietää, onko ajoneuvoja varattu yksi vai kaksi. Huomioithan, että matkatavaratila on rajallinen. Kuljetusvaihtoehdot ja samaan yksityiskuljetukseen mahtuvien lukumäärä vaihtelevat lomakohteittain. Hinta ilmoitetaan varauksen yhteydessä. 

Kun saavut kohdemaan lentokentälle, kuljettaja on vastassa nimikyltin kanssa. Jos jostain syystä et löydä häntä, ota yhteytta TUI oppaisiin. Jos et löydä TUI oppaita, soita numeroon jonka olet vastaanottanut tekstiviestillä TUIlta.
Saat tiedon paluukuljetuksen lähtöajasta ja -paikasta tekstiviestillä tai TUI-sovelluksesta n. vuorokausi ennen kotiinlähtöä.

Emme voi taata lasten turvaistuinten saatavuutta ja suosittelemme siksi, että otat oman turvaistuimen matkalle mukaan. 

Lue lisää TUIn lentokenttäkuljetuksista tästä. 

Saako pyörätuolin ottaa mukaan lentokenttäbussiin?

Kokoontaitettava pyörätuoli mahtuu mukaan bussikuljetukseen. Jos sinulla on manuaalinen pyörätuoli, joka ei ole kokoontaitettava, varaathan inva/erikoiskuljetuksen. TUIn lentokenttäbusseissa ei voi kuljettaa sähköpyörätuoleja tai muita kokoontaittumattomia apuvälineitä. Lentokenttäkuljetuksen varaaminen tapahtuu inva/erikoiskuljetus lomakkeen kautta tai soittamalla asiakaspalveluumme. 

Inva/erikoiskuljetusten hinnat vaihtelevat eri kohteissa. Tietyissä lomakohteissa, esim. Kap Verdellä ja Thaimaassa, erikoiskuljetusta ei valitettavasti ole saatavilla. 

Turvallisuussyistä TUIn oppaat eivät voi auttaa liikuntarajoitteisen matkustajan nostamisessa tai matkatavaroiden kantamisessa. 

Aiheet

Valitse alla olevista aiheista löytääksesi vastauksen kysymykseesi.

Etkö löytänyt vastausta?

Autamme mielellämme. Halusitpa sitten varata matkan, kysyä jotain ennen matkaasi, matkan aikana tai sen jälkeen, voit olla meihin yhteydessä.

Ota yhteyttä