Retket

Vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.

Muut kysymykset

Miten voin varata retkiä?

Varaa retkiä etukäteen

Voit varata retkiä etukäteen valtaosaan kohteistamme. Tutustu retkivalikoimaamme täällä. Jos sinulla on olemassaoleva TUIn matkavaraus, retkien varaaminen on mahdollista myös myTUI-sivun Retket-osiossa sekä TUI-sovelluksessa. Retket maksetaan luottokortilla varauksen teon yhteydessä. 

Retkien varaaminen etukäteen kannattaa, koska paikkoja on rajoitetusti. Retkivalikoima on tavallisesti suurimmillaan n. 1-2 kuukautta ennen matkalle lähtöä. Uutuuslomakohteissa retkiä ei välttämättä tule varattavaksi ennen lomaa ja tällöin voit varata retkiä oppailtamme lomasi aikana. 

Varaa retkiä lomakohteessa 

Retkien varaaminen onnistuu myös paikan päällä lomakohteessa. Suosittelemme retkien varaamista TUI-sovelluksen kautta, jolloin maksat varauksen saman tien luottokortilla. Oppaamme myyvät myös retkiä esim. hotellikäyntien yhteydessä ja puhelimitse. Huomioithan, että oppaamme käyttävät paikallista maksuratkaisua, jonka takia mahdolliset rahanpalautukset kestävät pidempään kuin jos varaat retken TUI-sovelluksen kautta. 

Voinko peruuttaa varaamani retken?

Voit perua varaamasi retken kirjautumalla retkisivustollemme. Huomioithan, että kirjautuminen tapahtuu retken varausnumerolla, joka on eri kuin matkasi varausnumero. 

Retkien peruutusehdot vaihtelevat. Tarkat peruutusehdot löydät kyseisen retken esittelysivulta.

Aiheet

Valitse alla olevista aiheista löytääksesi vastauksen kysymykseesi.

Etkö löytänyt vastausta?

Autamme mielellämme. Halusitpa sitten varata matkan, kysyä jotain ennen matkaasi, matkan aikana tai sen jälkeen, voit olla meihin yhteydessä.

Ota yhteyttä