Taxfree

Vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.

Muut kysymykset

Mistä löydän tullisäännöt?

 Säännöt vaihtelevat eri maiden välillä. Lue lisää tullimääräyksistä tästä.

Jos haet tietoa alkoholin tai tupakan maahantuonnista tai -viennistä lomamatkan aikana suosittelemme käyttämään IATA:n sivustoa, jonne on koottu maailman eri maiden tulliviranomaisten tietoja. 

Monet käyttämämme lomalentoyhtiöt tarjoavat taxfree-tuotteiden ennakkotilauspalvelun. Lue lisää taxfree -ostoksista tästä. 

Voinko tilata taxfree-tuotteita etukäteen?

Lomalennot

Helpoin tapa tilata taxfree-tuotteita on ennakkotilaus. Voit rauhassa selata taxfree-kaupan valikoimaa netissä ja tilata haluamasi tuotteet etukäteen. Tällöin tilaamasi tuotteet odottavat sinua lentokoneessa istumapaikallasi. Useimmat TUIn käyttämät lomalentoyhtiöt tarjoavat tämän palvelun. Lue lisää eri lentoyhtiöiden taxfree-käytännöistä täältä.

Monilla lentoyhtiöillä taxfree-tuotteita myydään myös lennon aikana, mutta lentokoneiden ahtaiden tilojen vuoksi tuotevalikoima on huomattavasti suppeampi kuin ennakkoon tilattaessa. 

Reittilennot

Reittilennoille ei yleensä ole mahdollista tilata Taxfree-tuotteita etukäteen. Lennolla voi olla joitakin tuotteita myynnissä, mutta valikoima on rajallinen.  

Aiheet

Valitse alla olevista aiheista löytääksesi vastauksen kysymykseesi.

Etkö löytänyt vastausta?

Autamme mielellämme. Halusitpa sitten varata matkan, kysyä jotain ennen matkaasi, matkan aikana tai sen jälkeen, voit olla meihin yhteydessä.

Ota yhteyttä