Maksuehdot

Vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.

Muut kysymykset

Miksi matkojen hinnat muuttuvat?

Monien muiden matkailualan toimijoiden tavoin käytössämme on dynaaminen hinnoittelu. Tämä tarkoittaa, että matkojemme hinnat nousevat ja laskevat kysynnän ja tarjonnan mukaan. Tietyn matkan hinta voi esim. muuttua useamman kerran saman päivän aikana tai muutaman kerran saman viikon aikana. Matkasi hinta vahvistuu, kun olet tehnyt varauksen ja saat varausnumeron. Suosittelemme varauksen tekemistä mahdollisimman pian varmistaaksesi, että saat matkan varattua haluamaasi hintaan. 

Jos jo varaamasi matkan perushinta laskee ja olet varannut TUIn muutos- ja peruutusturvan, voit päivittää varauksellesi edullisemman hinnan, kunhan lähtöön on vähintään 60 vuorokautta aikaa. Ota tällöin yhteyttä asiakaspalveluumme. Hintatakuu ei koske pelkkiä lentoja tai reittilennolla toteutettavia matkoja. Lue lisää TUIn muutos- ja peruutusturvasta täällä.

TUI ei vastaa hintatietojen oikeellisuudesta kolmansien osapuolien päivittämillä nettisivuilla. Löydät aina ajankohtaiset hinnat sekä tämänhetkiset tarjoukset tui.fi -sivustolta. 

Voinko ostaa matkani avokaupalla?

Matkapaketit lomalennoilla
Kyllä! Voit peruuttaa tekemäsi matkavarauksen ilman kuluja yhden (1) vuorokauden sisällä varausajankohdasta (avoin osto), jos matkalle lähtöön on peruutushetkellä yli 45 vrk ja olet varannut matkapaketin lomalennoilla tai pelkät lomalennot. Jos matkavarausta ei makseta yhden vuorokauden avoimen oston aikana, varaus peruuntuu automaattisesti. Avokauppa on voimassa myös, vaikka olisit maksanut varausmaksun ennen kuin avoimen oston aikaraja umpeutuu - ota siinä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluumme peruaksesi matkan. 

Jos haluat pidennetyn avoimen oston, suosittelemme valitsemaan varauksellesi TUIn peruutus- ja muutosturvan. Tällöin voit saada jopa 90 päivän avokaupan. Tutustu peruutus- ja muutosturvan ehtoihin tarkemmin täällä. 

Matkapaketit reittilennoilla
Avoin osto ei koske reittilennoilla toteutettavia matkoja, eikä muita erikseen räätälöityjä matkoja.

Lue lisää maksuehdoistamme täällä. 

Aiheet

Valitse alla olevista aiheista löytääksesi vastauksen kysymykseesi.

Etkö löytänyt vastausta?

Autamme mielellämme. Halusitpa sitten varata matkan, kysyä jotain ennen matkaasi, matkan aikana tai sen jälkeen, voit olla meihin yhteydessä.

Ota yhteyttä