Lahjakortit

Vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.

Muut kysymykset

Kuinka kauan lahjakortti on voimassa?

TUIn matkalahjakortit ovat voimassa kolme vuotta lataushetkestä (huomioi myös kellonaika). Voit tarkistaa oman lahjakorttisi saldon ja voimassaoloajan täältä. 

Lahjakortin voimassaoloaikaa ei valitettavasti pysty jatkamaan. Lahjakortilla voit maksaa matkan, jonka lähtöpäivä on lahjakortin voimassaolon päättymisen jälkeen, mutta maksu tulee suorittaa ennen viimeistä voimassaolopäivää. 

Lue lisää TUIn lahjakorteista täällä. 

Mitä teen, kun tilasin lahjakortin, mutta en ole saanut sitä sähköpostiini?

Lahjakortti saattaa sähköpostisi asetuksista riippuen joutua mainos- tai roskapostikansioon. Tarkistathan vielä nämä kansiot.

Mikäli vieläkään et löydä lahjakorttia, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Tarvitsemme viite- ja tapahtumanumeron kuitista, jonka sait lahjakorttia ostaessasi. Näiden tietojen avulla pystymme lähettämään sähköisen lahjakortin sinulle uudestaan.
Jos sait lahjakortin rahanpalautuksena aiemmasta matkasta, et ole saanut lahjakortista erillistä kuittia, vaan tarvitsemme peruuntuneen matkan varausnumeron. 

Mitä voin maksaa lahjakortilla?

TUIn lahjakortilla voit maksaa kaikkia TUIn Finland Oy Ab:n lomamatkoja. Lahjakortti käy myös tarjousmatkojen maksuvälineeksi. 

Koko lahjakortin summaa ei ole pakko käyttää kerralla, vaan summan voi jakaa useammalle matkavaraukselle. Jäljelle jäävä summa säilyy kortilla sen voimassaoloajan loppuun asti. Lahjakortit ovat voimassa 3 vuoden ajan latauksesta (huomioi myös kellonaika). Oman lahjakorttisi voimassaoloajan voit tarkistaa täältä. Verkkosivuillamme on mahdollista maksaa enintään kahdella lahjakortilla. Jos haluat maksaa useammalla lahjakortilla, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. 

Huom! Lahjakortilla ei voi ostaa retkiä, eikä se käy maksuvälineenä lomakohteessa. Lahjakortti ei myöskään käy suoraan lentoyhtiöltä varattavien lisäpalvelujen, kuten istumapaikkojen tai taxfree-tuotteiden maksuvälineenä. 

Lue lisää lahjakorteistamme ja tilaa sähköinen lahjakortti täältä. 

Uskallanko ostaa lahjakortin ulkopuoliselta?

Jos syystä tai toisesta haluat ostaa lahjakortin välikäsien kautta, tarkista aina lahjakortin saldo ennen sen maksamista täältä. Näin vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

Turvallisuuden varmistamiseksi ja väärinkäytösten välttämiseksi suosittelemme lahjakortin ostamista suoraan TUIlta. 

Lue lisää lahjakorteistamme ja tilaa sähköinen lahjakortti täältä. 

Aiheet

Valitse alla olevista aiheista löytääksesi vastauksen kysymykseesi.

Etkö löytänyt vastausta?

Autamme mielellämme. Halusitpa sitten varata matkan, kysyä jotain ennen matkaasi, matkan aikana tai sen jälkeen, voit olla meihin yhteydessä.

Ota yhteyttä