Maksutavat

Vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.

Muut kysymykset

Miksi luottokorttimaksuni epäonnistui?

Mikäli luottokorttimaksusi ei mene läpi, syy voi olla luottokortin asetuksissa. Tarkistathan, että korttisi luottoraja on riittävän korkea. Monet pankit asettavat myös päiväkohtaisia turvarajoja myöntämilleen luottokorteille väärinkäytön ehkäisemiseksi. Mahdollinen syy korttimaksun hylkäämiselle on myös käyttörajat, jotka koskevat kortin käyttöä verkko- tai ulkomaanmaksuihin. 

Luottorajan ja turvarajojen muuttaminen onnistuu yleensä pankin verkkopalvelussa. Muussa tapauksessa olethan yhteydessä kortin myöntäneeseen pankkiin lisätietoja varten. 

Maksun voi jakaa myös useammalle luottokortille. Mikäli matkan eräpäivä on heti, eikä maksun jakaminen onnistu nettisivuillamme, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme

Millä matkan voi maksaa?

Voit maksaa matkasi kirjautumalla myTUI-sivulle.

Alla kerromme eri maksutavoista, joilla voit maksaa matkavarauksesi. Löydät lisätietoa eri maksutavoista täältä tai vaihtoehtoisesti voit kirjautua myTUI-sivulle. 

Luottokortilla: Voit maksaa matkasi Visalla, Mastercardilla tai Amexilla joko myTUI-sivulla tai soittamalla asiakaspalveluumme. myTUI -sivulla käyvät maksuvälineinä EU-maissa, Norjassa ja Sveitsissä myönnetyt luottokortit. 

Pankkikortilla: Voit maksaa matkasi myös luottokortin debit-ominaisuudella. Debit-kortin numeron ja varmenteen löydät tavallisesti luottokorttisi kääntöpuolelta.

Verkkopankista:  myTUI -sivulla voit maksaa matkasi seuraavien pankkien verkkopankkitunnuksilla: Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea,  Osuuspankki, OmaSp, POP Pankki, S-Pankki, Säästöpankki, Ålandsbanken. Valitse maksuvaiheessa maksutapa "Verkkopankkimaksu". Maksu suoritetaan maksunvälityspalvelu Trustlyn kautta. 

MobilePaylla: Voit maksaa matkasi helposti MobilePay -sovellusta käyttäen. Maksu veloitetaan sovellukseen liittämältäsi maksukortilta. 

TUIn lahjakortilla: Matkan voi maksaa kokonaan tai osittain TUIn lahjakortilla. Lahjakortilla voit maksaa joko nettisivuillamme tai puhelimitse soittamalla asiakaspalveluumme. Lue lisää lahjakortilla maksamisesta täällä. 

Laskulla: Voit maksaa matkasi laskulla 30 päivän kuluessa. Valitse maksuvaiheessa maksutapa "Lasku". Laskun palvelutarjoajana toimii maksupalvelu Walley. 

Lomalennolla toteutettava matka

Lomalennolla toteutettavan matkan varausmaksu on aina suoritettava jollain tällä sivulla mainituista maksutavoista varauksen teon päätteeksi tai myTUI-sivulla vuorokauden sisällä matkan varausajankohdasta.

Reittilennolla toteutettava matka

Jos olet varannut matkapaketin reittilennoilla, tulee maksu suorittaa heti varauksen teon yhteydessä, koska maksun pitää kirjautua varaukselle välittömästi, muuten varaus peruuntuu.

Miksi minun pitää lähettää maksukuitti?

Jos teet varauksen nettisivujen kautta ja lähtöön on alle 45 vuorokautta sinun tulee maksaa matka suoraan varauksen yhteydessä, muuten se peruuntuu.

Jos teet varauksen asiakaspalvelumme kautta ja lähtöön on alle 45 vuorokautta, sinulla on mahdollisuus maksaa matka tili- ja viitenumeroa käyttäen. Tässä tapauksessa sinun tulee maksaa matka samana päivänä ja toimittaa kuitti maksusta osoitteeseen todistus@tui.fi

Jos lähtöön on alle 8 vuorokautta maksaminen tili- ja viitesiirolla ei ole mahdollista. Matka tulee maksaa samantien myTUI -sivun kautta tai luottokortilla puhelimitse. Reittilennolla toteutettavaa matkaa ei myöskään voi maksaa tili- tai viitesiirrolla. 

Lue lisää eri maksutavoista täältä. 

Voinko maksaa matkani verkkopankissa?

Voit maksaa matkasi seuraavien pankkien verkkopankkitunnuksilla: Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea,  Osuuspankki, OmaSp, POP Pankki, S-Pankki, Säästöpankki, Ålandsbanken. Valitse maksuvaiheessa maksutapa "Verkkopankkimaksu". Maksu suoritetaan maksunvälityspalvelu Trustlyn kautta ja näkyy varauksellasi heti. 

Lue lisää tarjoamistamme maksutavoista täällä. 

Aiheet

Valitse alla olevista aiheista löytääksesi vastauksen kysymykseesi.

Etkö löytänyt vastausta?

Autamme mielellämme. Halusitpa sitten varata matkan, kysyä jotain ennen matkaasi, matkan aikana tai sen jälkeen, voit olla meihin yhteydessä.

Ota yhteyttä