Varausvahvistus ja matkaliput

Vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.

Muut kysymykset

Mikä on lentolisä?

Maksamalla lentolisän voit varmistaa paikan paremmassa lentoluokassa.  Lentolisä voi vaihdella kohteesta ja lähtöpäivästä riippuen.

Lue lisää lentoluokista lomalennoillamme täällä. 

Mistä saan lennon numeron ja aikataulun?

Lennon numero ja aikataulu näkyvät lentolipussa sekä myTUI -sivulla. 

Voit tulostaa lentolippusi myTUI -sivulta aikaisintaan 25 päivää ennen lähtöpäivää edellyttäen, että matka on maksettu ja maksu on kirjautunut TUIlle. Mikäli lipun tulostuksessa on ongelmia, yritä myöhemmin uudelleen. Jos lähtöösi on alle 3 arkipäivää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Jos olet valinnut postitettavan matkalipun, varausvahvistus/lasku postitetaan sinulle antamaasi osoitteeseen muutaman päivän sisällä varauksesta ja matkalippu noin 2 viikkoa ennen lähtöä.

Aikataulumuutokset
Löydät reaaliaikaiset tiedot Suomesta lähtevistä lennoista Finavian sivuilta. Jos lennon aikatauluun tulisi viime hetken muutoksia, ilmoitamme siitä asiakkaillemme tekstiviestein. Tämän vuoksi on tärkeää, että varauksellasi oleva matkapuhelinnumero on oikein.

Istumapaikat lennolla
Jos olet varannut lennolle tietyt istumapaikat, nämä eivät näy lentolipussasi. Istumapaikkavaraus tehdään suoraan lentoyhtiöltä ja olet saanut varatuista istumapaikoista erillisen vahvistuksen sähköpostitse. Tämä vahvistus kannattaa tulostaa ja ottaa matkalle mukaan. 

Lue lisää matkalipuista ja varausvahvistuksesta tästä

Täytyykö lentolippu tulostaa?

Matkapaketti lomalennoilla
Matkalippu on todistus matkasta ja se täytyy olla matkalla mukana. Samalla TUIn varausnumerolla matkustaville matkustajille riittää yksi yhteinen lippu. Lipun voi tulostaa myTUI -sivulta aikaisintaan 25 päivää ennen lähtöä, edellyttäen että olet maksanut matkasi loppumaksun ja maksu on rekisteröitynyt TUIlle. 

Vaihtoehtoisesti voit tallentaa lipun sähköiseen muotoon ja esittää se matkalla digitaalisesti. Muistathan tässä tapauksessa tallentaa lippu laitteellesi, jotta voit esittää sen, vaikka nettiyhteyttä ei olisi saatavilla. 

Jos olet valinnut lisämaksullisen kotiin postitettavan lipun, se lähetetään sinulle noin kaksi viikkoa ennen lähtöä.

Matkapaketti reittilennoilla
Reittilennolla matkustavat asiakkaamme voivat tulostaa TUIn matkalipun myTUI -sivulta. Matkalippu on tulostettavissa, kun matkaan on alle 21 päivää. Erillistä lentolippua reittilennoilla ei tarvita, sillä liput ovat sähköisiä (ns. "electronic tickets"). 

Aiheet

Valitse alla olevista aiheista löytääksesi vastauksen kysymykseesi.

Etkö löytänyt vastausta?

Autamme mielellämme. Halusitpa sitten varata matkan, kysyä jotain ennen matkaasi, matkan aikana tai sen jälkeen, voit olla meihin yhteydessä.

Ota yhteyttä