Haussa ikimuistoinen loma

"Haaveilin jo opiskelujeni alkuvaiheessa työpaikasta matkatoimistossa, ja olin niin onnekas että tämä toive toteutui heti koulun jälkeen! Parasta työssäni on auttaa asiakkaitamme suunnittelemaan heille ikimuistoista lomaa!" Lue TUIn Sales & Customer Service Consultant Helenan haastattelu.

TUIn Sales & Customer Service Consultant Helena

KUKA Helena
MITÄ Sales & Customer Service Consultant
MISSÄ TUIn Customer Centre (asiakaspalvelukeskus)
MOTTO “Travel is the only thing you buy that makes you richer.”
TYÖSTÄ Valmistuin restonomiksi marraskuussa 2016 ammattikorkeakoulu Arcadasta ja sain heti valmistuttuani työpaikan TUIlta. Haaveilin jo opiskelujeni alkuvaiheessa työpaikasta matkatoimistossa, ja olin niin onnekas että tämä toive toteutui heti koulun jälkeen!

Vaihteleva työ ja mukavat työkaverit

- Olen tällä hetkellä töissä Helsingin keskustassa TUIn pääkonttorilla asiakaspalvelukeskuksessa. Työssäni asiakaspalvelijana autan asiakkaitamme varaamaan matkoja, muuttamaan olemassa olevia varauksia sekä vastaamaan asiakkaidemme kysymyksiin puhelimitse, sähköpostitse ja chatissa. Työ on vaihtelevaa ja on ihanaa tehdä töitä mukavien työkavereiden kanssa. Parasta on kuitenkin auttaa asiakkaitamme suunnittelemaan heille ikimuistoista lomaa!

Helenan hotellisuosikit TUIn matkavalikoimassa

ClubHotel Riu Gran Canaria, Gran Canaria
- Las Melonerasissa sijaitseva Riu Gran Canaria on korkeatasoinen All Inclusive -hotelli ihanalla sijainnilla lähellä merta ja rantakatua. Hotellilla on aktiviteetteja niin aikuisille kuin lapsille sekä useita allasalueita. Hotelli sopii siis lapsiperheille, ystäville ja pariskunnille. Vinkki: Hotellin edessä kulkeva kävelykatu ulottuu Maspalomasin hiekkadyyneille asti, ja on täynnä trendikkäitä ravintoloita ja baareja!

TUI Blue Atlantica Kalliston Resort, Kreeta
- Agii Apostolissa sijaitseva TUI Blue Atlantica Kalliston Resort on mielestäni Kreetan paras hotelli pariskunnille. Hotelli sijaitsee todella hienon hiekkarannan vieressä, lyhyen matkan päässä Hanian kaupungista. Vinkki: Hotellilla on myös huoneita suoralla yhteydellä uima-altaaseen!

Centara Ceysands Resort & Spa, Sri Lanka
- Bentotan niemellä sijaitseva Centara Ceysands Resort & Spa on ihana keidas rannan äärellä. Hotellia ympäröi Intian valtameri sekä Bentotajoki ja hotelli sopii kaikenikäisille ylellisyyttä hakeville matkailijoille. Hotellilla on Sri Lankan pisin uima-allas, joka on peräti 96 m pitkä. Vinkki: Sri Lankalla sinulla on mahdollisuus vierailla safarilla kansallispuistoissa ja nähdä leopardeja sekä tehdä muun muassa ihania veneretkiä!