Uudenvuoden hummerirullat

Kokkaa hummeria uudenvuoden juhlapöytään New Yorkin tyyliin. New Yorkissa suositut Lobster Rollit eli hummerirullat kasvattavat suosiotaan nyt myös Pohjoismaissa

Hummerirullat ovat trendiruoka, joka sopii mainiosti esimerkiksi uudenvuoden menuun. Opi tekemään tätä helppoa purtavaa newyorkilaisen Red Hook Lobster -ravintolan reseptin mukaisesti ja yllätä ystäväsi herkkupaloilla!

Hummerirullat:
125 grammaa keitettyä hummeria, perattuna ja pilkottuna
1 rkl hienonnettua selleriä
sitruunamehua
suolaa ja pippuria
1 rkl majoneesia
leipä (minipatonki tai sämpylä)
Salaattia tai kaalia
Paprikajauhetta

\1. Pilko hummeri 2. Sekoita siihen hienonnettu selleri 3. Purista hieman sitruunamehua 4. Mausta suolalla ja pippurilla makusi mukaan 5. Lisää majoneesi ja sekoita 6. Grillaa tai paista kevyesti voissa leipä 7. Laita leivälle ensin hieman kaalia tai salaattia 8. Lisää hummeritahna leivälle 9. Ripottele hieman paprikajauhetta. 10. Syö ja nauti!

Red Hook Lobster -ravintolat sijaitsevat Manhattanilla ja Brooklynissä. Suosittelemme piipahtamaan ja nauttimaan hummerirullia myös autenttisissa olosuhteissa – hyvä syy vaikkapa lähteä matkalle New Yorkiin!

TUI toivottaa kaikille erinomaisen hyvää uutta vuotta!

Muita samankaltaisia

Kyproksen All Inclusive -hotellit

Oliiveja, halloumia, hummusta, tsatsikia, jogurtteja, leipää, hiiligrillattua lihaa…. Kyproksen keittiö on saanut vaikutteita Välimeren ja Lähi-idän maista. Kuvittele, miten helppoa olisi nauttia kaikkia näitä herkkuja, ilman huolta mitä se maksaa. Seuraavaksi esittelemme sinulle viisi hotellia, joissa tämä unelma voi toteutua! Näihin Kyproksen hotelleihin sisältyy aina All Inclusive.
Noora Noora

Kreikan All Inclusive -hotellit

Parasta lomassa on, kun saa vain olla ja rentoutua levollisin mielin, eikä miettiä arjen asioita, kuten rahaa tai ruokailun järjestämistä. Yhä useammat päätyvätkin varaamaan loman hotellissa, jonka hintaan kuuluu jo valmiiksi All Inclusive, eli ruuat ja juomat. Ihanan helppoa!
Noora Noora

Joustava puolihoito – vapaampaa lomanautiskelua

Riittääkö pelkkä aamiaisbuffet, vai pitäisikö varata ihan All Inclusive? Toisaalta, lomakohteessa on useampikin kiva ravintola, joita haluan testata. Mutta toisaalta taas, olisihan se helpompaa, jos olisi jotain muutakin kuin aamiainen valmiiksi varattuna.... Kuulostaako tutulta pohdinnalta?
SallaS SallaS

All Inclusive – lomanautintoa parhaista raaka-aineista

Lomalla on ihana irtautua arjesta: ruoanlaitosta, tiskeistä ja jopa lompakosta. All Inclusive tuo matkailuun aivan erityistä helppoutta ja rentoutta – ja nostaa lomasi aivan uudelle tasolle. Eikä All Inclusiven tarjonta todellakaan ole tylsää, mautonta ja kaikkialla samanlaista, kuten joskus virheellisesti väitetään. Mitä All Inclusiveen kuuluu ja miten valmistetaan todella hyvä noutopöytä sadoille hotellivieraille? Annetaan asiantuntijan kertoa.
SallaS SallaS