Uudenvuoden hummerirullat

29.12.2016
Johanna
Kokkaa hummeria uudenvuoden juhlapöytään New Yorkin tyyliin. New Yorkissa suositut Lobster Rollit eli hummerirullat kasvattavat suosiotaan nyt myös Pohjoismaissa

Hummerirullat ovat trendiruoka, joka sopii mainiosti esimerkiksi uudenvuoden menuun. Opi tekemään tätä helppoa purtavaa newyorkilaisen Red Hook Lobster -ravintolan reseptin mukaisesti ja yllätä ystäväsi herkkupaloilla!

Hummerirullat:
125 grammaa keitettyä hummeria, perattuna ja pilkottuna
1 rkl hienonnettua selleriä
sitruunamehua
suolaa ja pippuria
1 rkl majoneesia
leipä (minipatonki tai sämpylä)
Salaattia tai kaalia
Paprikajauhetta

\1. Pilko hummeri 2. Sekoita siihen hienonnettu selleri 3. Purista hieman sitruunamehua 4. Mausta suolalla ja pippurilla makusi mukaan 5. Lisää majoneesi ja sekoita 6. Grillaa tai paista kevyesti voissa leipä 7. Laita leivälle ensin hieman kaalia tai salaattia 8. Lisää hummeritahna leivälle 9. Ripottele hieman paprikajauhetta. 10. Syö ja nauti!

Red Hook Lobster -ravintolat sijaitsevat Manhattanilla ja Brooklynissä. Suosittelemme piipahtamaan ja nauttimaan hummerirullia myös autenttisissa olosuhteissa – hyvä syy vaikkapa lähteä matkalle New Yorkiin!

TUI toivottaa kaikille erinomaisen hyvää uutta vuotta!

Muita samankaltaisia

Joustava puolihoito – vapaampaa lomanautiskelua

Riittääkö pelkkä aamiaisbuffet, vai pitäisikö varata ihan All Inclusive? Toisaalta, lomakohteessa on useampikin kiva ravintola, joita haluan testata. Mutta toisaalta taas, olisihan se helpompaa, jos olisi jotain muutakin kuin aamiainen valmiiksi varattuna.... Kuulostaako tutulta pohdinnalta?
SallaS SallaS 3.4.2019

All Inclusive – lomanautintoa parhaista raaka-aineista

Lomalla on ihana irtautua arjesta: ruoanlaitosta, tiskeistä ja jopa lompakosta. All Inclusive tuo matkailuun aivan erityistä helppoutta ja rentoutta – ja nostaa lomasi aivan uudelle tasolle. Eikä All Inclusiven tarjonta todellakaan ole tylsää, mautonta ja kaikkialla samanlaista, kuten joskus virheellisesti väitetään. Mitä All Inclusiveen kuuluu ja miten valmistetaan todella hyvä noutopöytä sadoille hotellivieraille? Annetaan asiantuntijan kertoa.
SallaS SallaS 6.3.2019

Mangosmoothie passionhedelmällä

Tee pikamatka Thaimaahan valmistamalla ihanan raikas mangosmoothie kotikeittiössäsi. Tämä Thaimaalta maistuva juoma on niin lasten kuin aikuistenkin suosikki.
SallaS SallaS 18.10.2018

Tutustu vietnamilaiseen keittiöön

Vietnam on todellinen ruokamekka ja täydellinen matkustuskohde kaikille, jotka pitävät paikallista keittiötä ensiarvoisen tärkeänä lomakohdetta valitessaan. Osallistu ruoanlaittokurssille, jossa maut hurmaavat ja värit räiskyvät.
SallaS SallaS 9.10.2018