Bamsen Uimakoulu on lomamatkan kohokohta! Uimakouluviikkoon kuuluu viisi opetuskertaa hotellin uima-altaalla – ja kurssin intensiivisyydellä saavutetaan hyviä tuloksia. Kahden viikon uimakoululla taataan, että lapsi oppii uimaan vähintään 10 metrin matkan. Bamsen Uimakoulu on tarkoitettu yli 5-vuotiaille lapsille. Yli nelivuotiaille on tarjolla Vesipeuhula, joka tarjoaa hauskaa ja turvallista veteen totuttautumista.

Uimakoulut ovat suosittuja, joten varaa uimakoulu jo hyvissä ajoin ennen matkaa! Uimakouluja on tarjolla useimmissa TUI Family Life -hotelleissamme. Tarkat päivämäärät uimakouluille löydät hotelliesittelystä.
Huom.! Useissa kesän 2019 uimakouluissa opetuskielenä on suomi, tarkistathan tiedon hotelliesittelystä.
Talven 2019-20 uimakouluissa opetuskielenä on suomi.

Uimakoulu lapsille ja aikuisille

Uimataito avaa uuden maailman. Ja kun lapsesi opettelee uimisen saloja, voit itse harjoitella kroolaamista. Täältä näet kaikki TUI Family Life -hotellit, joissa uimakoulu on tarjolla »

Vesipeuhula yli 4-vuotiaille

Vesipeuhula yli 4-vuotiaille

Hauskaa ja turvallista veteen totuttautumista. Hypätään altaan reunalta veteen, kellutaan selällään, liu’utaan renkaan läpi ja haetaan esineitä altaan pohjasta.

simskola-barn-tui-1920x1280

Bamsen Uimakoulu yli 5-vuotiaille

Veteen tottuneille lapsille. Lapset oppivat vaiheittain kellumaan selällään, sukeltamaan syvään veteen sekä selkä- ja rintauinnin. Perustaidot omaksutaan usein viikossa, mutta kahden viikon uimakoulun jälkeen uintivalmiudet ovat entistä paremmat.

Kroolauskurssi aikuisille

Kroolauskurssi aikuisille

Kroolaus oikealla tekniikalla on hauskaa, ja lisäksi tehokkain tapa edetä vedessä. Opi maksutta krooliuinnin tekniikan perusteet koulutettujen uimaopettajien johdolla.

  • Tarjolla niissä TUI Family Life –hotelleissa, joissa järjestetään myös lasten uimakoulu
  • Kroolauskurssit kuuluvat viikko-ohjelman maksuttomiin aktiviteetteihin, aivan kuten Les Mills -tunnit ja urheiluaktiviteetit
  • Ilmoittaudu ohjaajille paikan päällä viimeistään edellisenä päivänä
  • Järjestetään vähintään kaksi kertaa viikossa. Osallistuminen mahdollista paikkatilanteen mukaan

Kesän TUI Family Life -hotellit, joissa on uimakoulu

Useissa kesän 2019 uimakouluissa on suomenkieliset uimaopettajat. Löydät tiedon hotellikorteista alapuolelta.

Talven TUI Family Life -hotellit, joissa on uimakoulu