Bamsen Uimakoulu on lomamatkan kohokohta! Uimakouluviikkoon kuuluu viisi opetuskertaa hotellin uima-altaalla – ja kurssin intensiivisyydellä saavutetaan hyviä tuloksia. Kahden viikon uimakoululla taataan, että lapsi oppii uimaan vähintään 10 metrin matkan.

Bamsen Uimakoulu on tarkoitettu yli 5-vuotiaille lapsille. Yli nelivuotiaille on tarjolla Vesipeuhula, joka tarjoaa hauskaa ja turvallista veteen totuttautumista. Hotelleissa joissa on uimaopetus, järjestetään myös kroolauskursseja aikuisille.

Uimakoulut ovat suosittuja, joten varaa uimakoulu jo hyvissä ajoin ennen matkaa! Uimakouluja on tarjolla useimmissa TUI Blue For Families -hotelleissamme. Tarkat päivämäärät uimakouluille löydät hotelliesittelystä.

Kesällä 2020 osassa uimakouluista opetuskielenä on suomi. Tutustu hotelleihin tästä.

Uimakoulu lapsille ja aikuisille

Uimataito avaa uuden maailman. Ja kun lapsesi opettelee uimisen saloja, voit itse harjoitella kroolaamista. Lue lisää hotelleista, joissa uimakouluja järjestetään. Tarkemmat päivämäärät uimakoululle löytyvät kyseisen hotellin esittelystä.

Vesipeuhula yli 4-vuotiaille

Hauskaa ja turvallista veteen totuttautumista. Hypätään altaan reunalta veteen, kellutaan selällään, liu’utaan renkaan läpi ja haetaan esineitä altaan pohjasta.

 • Kaikissa TUI Blue For Families -hotelleissa Kanarialla ja Välimeren kohteissa
 • Järjestetään osaksi kesäkaudella ja osaksi joulu-maaliskuussa, katso tarkemmat päivämäärät kunkin hotellin alta
 • Yli 4-vuotiaille lapsille
 • Varataan etukäteen, vähintään 7 päivää ennen loman alkua
 • Vesipeuhulan hinta on n. 55 e/lapsi/vk
 • Hintaan sisältyy 5 opetuskertaa à 45 min
 • Varaukset mahdollisia myös paikan päällä varaustilanteen mukaan

Bamsen Uimakoulu yli 5-vuotiaille

Veteen tottuneille lapsille. Lapset oppivat vaiheittain kellumaan selällään, sukeltamaan syvään veteen sekä selkä- ja rintauinnin. Perustaidot omaksutaan usein viikossa, mutta kahden viikon uimakoulun jälkeen uintivalmiudet ovat entistä paremmat.

 • Kaikissa TUI Blue For Families -hotelleissa Kanarialla ja Välimeren kohteissa
 • Järjestetään osaksi kesäkaudella ja osaksi joulu-maaliskuussa, katso tarkemmat päivämäärät kunkin hotellin alta
 • Yli 5-vuotiaille lapsille, jotka hallitsevat Vesipeuhulassa opittavat taidot – lapsi uskaltaa kastaa päänsä, hypätä altaan reunalta veteen ja kiivetä takaisin
 • Varataan etukäteen, vähintään 7 päivää ennen loman alkua
 • Bamsen Uimakoulun hinta on n. 55 e/lapsi/vk
 • Hintaan sisältyy 5 opetuskertaa à 45 min
 • Varaukset mahdollisia myös paikan päällä varaustilanteen mukaan
 • Uintivalmiudet: lapsi oppii uimaan vähintään 10 metrin matkan, jos hän osallistuu kaksi viikkoa kestävään uimakouluun (10 opetuskertaa)

Kroolauskurssi aikuisille

Vapaauinti eli kroolaus oikealla tekniikalla on hauskaa, ja lisäksi tehokkain tapa edetä vedessä. Opi maksutta vapaauinnin tekniikan perusteet koulutettujen uimaopettajien johdolla.

 • Tarjolla niissä TUI Blue For Families –hotelleissa, joissa järjestetään myös lasten uimakoulu
 • Kroolauskurssit kuuluvat viikko-ohjelman maksuttomiin aktiviteetteihin, aivan kuten Les Mills -tunnit ja urheiluaktiviteetit
 • Ilmoittaudu ohjaajille paikan päällä viimeistään edellisenä päivänä
 • Järjestetään vähintään kaksi kertaa viikossa. Osallistuminen mahdollista paikkatilanteen mukaan

Kesän TUI Blue For Families -hotellit joissa on uimakoulu

Alla näet hotellit, joissa on kesällä 2020 Bamsen Uimakoulu, Vesipeuhula ja aikuisten kroolauskurssit. Kaikki ammattitaitoisten uimaopettajien johdolla. Osassa suomenkielinen opetus.

Talven TUI Blue For Families -hotellit, joissa on uimakoulu

Alla näet hotellit, joissa on talvella 2020/2021 Bamsen Uimakoulu, Vesipeuhula ja aikuisten kroolauskurssit. Kaikki ammattitaitoisten uimaopettajien johdolla.

Inspiraatiota lomasuunnitteluun

TUI Blue For Families – paras perhehotellimme

TUI Blue on uusi lippulaivamme ja sopii erityisesti sinulle, joka odotat hotelliltasi upeita lomaelämyksiä. Sinulle, jonka mielikuvitus muuttaa uima-altaan jännittäväksi valtamereksi. Ja sinulle, joka arvostat perheen yhteistä aikaa. TUI Blue koostuu kolmesta erilaisesta hotellityypistä. Seuraavana esittelemme sinulle TUI Blue For Families -hotellit, joista useimmat tunnettiin aiemmin nimellä TUI Family Life.
Noora Noora

Kreikka lasten kanssa - Vinkkejä lapsiystävällisistä kohteista

Lapsiystävällinen Kreikka houkuttelee paljon lapsiperheitä joka vuosi ja on helppo ymmärtää miksi. Pitkät ja leveät rannat, kodikkaat kylät, mukavat hotellit, hyvää ruokaa ja paljon tekemistä. Tutustu lapsiperheiden suosikkisaariin, parhaisiin rantoihin ja upeisiin retkikohteisiin Kreikan saarilla!
Johanna Johanna

Kreikan parhaat perhehotellit

Miten löytää hotelli, joka sopii koko perheelle? Tässä vinkkimme Kreikan perheystävällisistä hotelleista, joissa pienimmätkin vieraat on otettu huomioon.
Noora Noora

Lasten kanssa lomalle? 10 vinkkiä onnistuneeseen perhelomaan

Lomailu lasten kanssa sujuu mukavasti, kun matkaan valmistaudutaan huolellisesti ja mukana on rutkasti rentoa asennetta. TUIlla pitkään eri tehtävissä työskennellyt Kristiina on reissannut perheineen eri puolilla maailmaa, ja lapset ovat olleet matkassa mukana vauvasta lähtien. Lue Kristiinan 10 vinkkiä rentoon perhelomaan.
SallaS SallaS