Matkat
Barbados

Hinta alkaen

...

Hotelleja

15

Hintataso

Etelärannikolla on hieman edullisempaa kuin länsirannikolla.
  • Pizzan. 12–18 e
  • Vesi (1 l)n. 1 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaBarbadoksen dollari (BBD)
  • Aikaero-6 tuntia
  • PääkaupunkiBridgetown
  • KieliEnglanti
  • Väkiluku284 996

Matkat Barbados

Barbados

Maistele sanaa Karibia. Piirtyykö mieleesi kuva palmuista, turkoosista merestä, sametinpehmeästä hiekasta ja pienistä olkikattoisista rantakojuista? Barbados lunastaa varmasti todeksi odotuksesi paratiisisaaresta.

Rentoa lomailua valkeilla korallirannoilla ja kalypsorytmejä

Tunnelma Karibianmeren ja Atlantin ympäröimällä saarella on mukavan rento. Ei kestä kauaakaan, kun olet jo sisäistänyt paikallisen rennon elämäntavan ja kyvyn nauttia elämästä. Edellytyksen ovat parhaat mahdolliset: raukeat lomapäivät valkeilla rannoilla vuorottelevat karibialaisen yöelämän kanssa, jota vietät viihtyisissä ravintoloissa ja baareissa kalypson tahdissa tai diskossa paljaan taivaan alla.

Karibian Little England

Barbados on entinen Englannin siirtomaa, mikä näkyy edelleen saarella. Saari on pieni, joten liikut sen päästä päähän varsin helposti muutamassa tunnissa.

Hotellimme sijaitsevat saaren etelä- ja länsirannikolla, joilta löydät saaren upeimmat rannat, paljon ravintoloita, kauppoja ja iltaelämää. Pääkaupunki Bridgetownissa on markkinoita ja liikekortteleita, joista voit ostaa tuotteita taxfree-hinnoin. Kaupunki tunnetaan nimellä Little England, mikä näkyy sekä katujen nimissä että arkkitehtuurissa.

Risteilylle Barbadokselta

TUIlta voit varata myös risteilyn Barbadokselle. Risteily on kätevä tapa matkustaa ja näet monta lomakohdetta yhdellä kertaa. Barbadoksen risteilyillä poiketaan Puerto Ricossa, joka tunnetaan myös nimellä "Etelän helmi" sekä upealla St Lucian saarella. Lue TUIn risteilyistä Karibialla »

Matkavaihtoehtoja Barbados