Matkat
Pohjois-Goa

Hinta alkaen

...

Hotelleja

0

Hintataso

Hintaesimerkit Panajista
  • Vesi (1,5 l)n. 0,40 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaIntian rupia (INR)
  • Aikaero+3,5 tuntia
  • PääkaupunkiNew Delhi
  • KieliHindi, englanti
  • Väkilukun. 1 817 000

Matkat Pohjois-Goa

Pohjois-Goa

Muutamat Intian tunnetuimmista ja suosituimmista hiekkarannoista sijaitsevat Pohjois-Goassa.

Calangute on Goan lomakohteista suurin ja suosituin. Itse kylässä on paljon ravintoloita, coffee shoppeja, pankkeja ja retkijärjestäjiä. Ja luonnollisesti myös kirkko, St Alexille pyhitetty.

Calangute ja Candolim Calanguten rannalla on paljon beach shackeja ja hyvät mahdollisuudet harrastaa vesiurheilua monipuolisesti. Mikä onkin varsin hyvä tapa päästä eroon joskus niin sinnikkäistä rantakaupustelijoista...

Candolimissa rannat ovat yhtä upeita kuin Calangutessa, mutta muuten tunnelma on rauhallisempi, ravintolat ja kaupat sijaitsevat alueella enemmän hajallaan. Rannalta voit vuokrata esim. purjelautoja, mutta vesiurheilumahdollisuudet eivät ole niin monipuoliset kuin Calangute-Bagassa.

Candolimissa iltoja vietetään usein rantojen beach shackeissa. Varpaat hiekassa, ja kylmä juoma kädessä. Bagassa ja Calangutessa yöelämä on hieman vaihtelevampaa ja vilkkaampaa. Ravintoloita on enemmän ja nuorempia matkailijoita ja paikallisia nuoria houkuttelevia diskojakin useita.

Värikkäät markkinat Kaikissa Goan rantakohteissa on paljon pikkuputiikkeja, käsityöläisiä ja markkinoita.Voit kuljeskella markkinoilla ihastelemassa värikkäitä silkkikankaita, upeita koruja ja nahkatavaroita. Kuulostaako shoppailijan unelmalta? Erityisesti, jos pidät tinkimisestä.

Sopivan annoksen kulttuuria saat kiertelemällä pastellinsävyyn maalattujen siirtomaa-aikaisten rakennusten ja hindutemppelien luona Goan pääkaupungissa Panjimissa.

Matkavaihtoehtoja Pohjois-Goa

Suosikkihotellit Pohjois-Goa

Valitettavasti hotelleja ei löydy

Kohteen Pohjois-Goa hotelleja ei juuri nyt löydy Näytä kaikki kohteen Goa hotellit