Hotellit Hania

Katso kaikki hotellit kohteessa Hania. TUIlta löydät hotellit Haniassa jokaiseen makuun. Hotelli perheelle tai aikuiseen makuun, tunnelmallinen pikkuhotelli, lomaluksusta tai edullisempi vaihtoehto? Mitä ikinä haluatkaan, meiltä löydät juuri sopivan hotellin. Tutustu alapuolella Hanian hotellivaihtoehtoihin ja löydä oma suosikkisi! Kävelymatkan päässä Hanian kaupungista sijaitsevasta Nea Horasta löydät lisää hotellivaihtoehtoja.

Hotellivinkit

Parhaat hotellit Haniassa

Meillä on Haniassa monia hyviä hotelleja, mutta kaksi erityisen hyvä, jota voimme suositella on keskellä Hanian vanhaa kaupunkia, aivan venetsialaisen sataman vieressä sijaitseva Belmondo sekä lähellä Nea Horan rantaa ja vanhankaupungin pääaukiota sijaitseva Civitel Akali.

Parhaat hotellit lapsiperheille Haniassa

Meillä on laaja useita lapsiystävällisiä hotelleja Haniassa, mutta lapsiperheille suosittelemme erityisesti lähellä Nea Horan rantaa sijaitsevaa Civitel Akali -hotellia, jossa on suuren puutarhan ympäröivä uima-allas. Lisää lapsiperheille sopivi hotelleja rannan äärellä löydät hieman Hanian ulkopuolella sijaitsevsta Nea Horasta.

Parhaat hotellit aikuisille Haniassa

Jos etsit hyvää hotellia aikuisille Haniassa, suosittelemme Hanian keskustassa kävelyetäisyydellä venetsialaisesta satamasta sijaitsevaa romanttista hotelli Halepaa tai aivan venetsialaisen sataman vieressä sijaitsevaa tyylikästä hotelli Belmondoa.

Edulliset hotellit Haniassa

Valikoimassamme on myös hyviä edullisia hotelleja Haniassa, jos haluat viettää ihanaa lomaa pienemmällä budjetilla. Edullisia hotelleja Haniassa löydät valitsemalla pudotusvalikosta lajitteluperusteeksi hinnan halvimmasta kalleimpaan haluaminasi päivinä.

Käytä hetki hotellivalikoimaan tutustumiseen ja varaa oma suosikkihotellisi. Katso kaikki TUIn hotellit täältä »