Hotellit Antalya

Tältä sivulta löydät kaikki TUIn hotellit Antalyassa. TUIlta löydät hotellit jokaiseen makuun. Hotelli perheelle tai aikuiseen makuun, täyden palvelun All Inclusive -hotelli Antalyassa, tunnelmallinen pikkuhotelli, lomaluksusta tai edullisempi vaihtoehto? Mitä ikinä haluatkaan, meiltä löydät juuri sopivan hotellin. Tutustu alapuolella kohteen Antalya hotellivaihtoehtoihin ja löydä oma suosikkisi!

Hotellivinkit

Parhaat hotellit Antalyassa

Valikoimassamma on monia hyviä hotelleja Antalyassa, mutta yksi erityisen hyvä, joita asiakkaamme ovat suositellleet, on lähellä rantaa ja kaupunkia sijaitseva ylellinen viiden tähden All Inclusive -hotelli Rixos Downtown Antalya.

Parhaat hotellit lapsiperheille Antalyassa

Yksi parhaita hotellejamme lapsiperheille Antalyassa on All Inclusive -hotelli Rixos Downtown Antalya, josta on vapaa sisäänpääsy ja bussikuljetus Turkin suurimpaan huvi- ja vesipuistoon nimeltä Land of Legends. Hotellilla on erillinen lastenallas, kansainvälinen lastenkerho ja viihdeohjelmaa lapsille.

Parhaat hotellit aikuisille Antalyassa

Jos etsit aikuisten hotellia Antalyassa, suosittelemme pientä ja uniikkia, 1800-luvulta peräisin olevaa hotelli Tuvanaa, joka sijaitsee keskellä Antalyan vanhaa Kaleiçin kaupunginosaa, kävelymatkan päässä rannasta. Hotellirakennuksen rakennutti turkkilainen upseeri vastaanottaakseen siellä tärkeät arvovieraansa ja sinne saapuivat suurlähettiläät ja turkkilaisen ylimystön edustajat.

Edulliset hotellit Antalyassa

Valikoimassamme on myös hyviä edullisia hotelleja Antalyassa, jos haluat viettää ihanaa rantalomaa pienemmällä budjetilla. Edullisia hotelleja Antalyassa löydät valitsemalla pudotusvalikosta lajitteluperusteeksi hinnan halvimmasta kalleimpaan haluaminasi päivinä.

Käytä hetki hotellivalikoimaan tutustumiseen ja varaa oma suosikkihotellisi!

Katso kaikki TUIn hotellit »