Euroopan kuumimmat festarit

Miltä kuulostaisi festivaalimatka Euroopan kaupunkeihin mukavasti hotellissa yöpyen? Lue neljä vinkkiä Euroopan kuumimmille festareille kesä- ja heinäkuulle.

1. Primavera Sound, Barcelona

Barcelonassa kesäkuussa järjestettävä Primavera Sound -festivaali vetää puoleensa yleisöä maailmanlaajuisesti niin Nepalista kuin Madagaskarilta.

2. NOS Alive, Lissabon

NOS Alive tarjoaa erinomaisen kesäfestarikokemuksen rantojen ja Lissabonin kaupungin läheisyydessä. Surffaa aamupäivä Portugalin aalloissa ja juhli ilta kovien musiikkiesitysten tahdissa.

3. Mad Cool Festival, Madrid

Mad Cool Festival järjestetään kesällä 2020 viidettä kertaa Madridissa. Festivaali oli jo ensimmäisenä vuotenaan menestys, joten upeaa kokemusta sopii odottaa jatkossakin. Kaupunkielämän ja rockin ystäville mieluinen festari sijaitsee suuressa urheilukompleksissa, ja yhteensä esiintyjiä nähdään viidellä eri lavalla.

4. Melt, Saksa

Melt-festivaali järjestetään Ferropoliksessa, joka on entinen hiilikaivosalue. Nykyisin alue muodostaa ulkoilmamuseon, joka yhdistää teollisuushistoriaa, kulttuuria ja luontoa. Musiikin lisäksi yleisö voikin nauttia läheisestä järvestä ja metsästä. Ferropolis sijaitsee reilun sadan kilometrin päässä Berliinistä, mutta festaribussi ajaa väliä molempiin suuntiin tapahtuman ajan.

TEKSTI: Milla Olkkonen
KUVA: Primavera Sound 2016 @ Xarlene.

Muita samankaltaisia

Oma uima-allas – 7 hotellivinkkiä Kreikkaan

Suomen ilmasto ei oikein suosi oman uima-altaan hankkimista. Onneksi on kuitenkin loma ja kesä ja Kreikka! Sekä nämä ihanat hotellit, joissa voit varata huoneen ikiomalla uima-altaalla. Tutustu erilaisiin swip up -vaihtoehtoihin Kreikan suosikkisaarilla ja tee oma kesäpesäsi altaan reunalle.
Johanna Johanna

Karnevaalit ympäri maailmaa - 7 ainutlaatuista katujuhlaa

Karnevaalit järjestetään kristillisen ja erityisesti katolisen perinteen mukaisesti ennen pääsiäistä edeltävää 40 päivän paastoa. Sana tarkoittaakin kirjaimellisesti "hyvästi liha". Nykyään karnevaalit ovat värikkäitä juhlia, jotka tempaavat vierailijatkin mukaansa. Tutustu seitsemän kaupungin karnevaaleihin!
Johanna Johanna

Blue Star 2.0 – nauti, koe ja osallistu

Huhtikuusta 2020 alkaen nimi ”Blue Star” tulee merkitsemään jotain uutta ja vielä parempaa. Kehitämme 50 suosikkihotelliamme, jotta sinä voisit nauttia lomapäivistä vaikuttaen vähemmän ympäristöön, ilmastoon ja paikallisyhteisöihin.
Noora Noora

Gran Canaria vai Teneriffa – kumpi on paras?

Kesä vuoden ympäri , 2700 aurinkoista tuntia, lämpötila joka harvoin laskee alle 20 –asteen sekä silmänkantamattomiin jatkuvat rannat. Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi saaret houkuttelevat monia matkailijoita. Haastavampaa saattaa kuitenkin olla valita, minne seuraava matka suuntautuu. Kumpi saari on paras? Gran Canaria vai Teneriffa? Tässä saat vinkkejä valintaan, kumpi saari sopisi juuri sinulle.
Johanna Johanna