7.7.2017
SallaS
Kun aurinko painuu mailleen ja rauha laskeutuu maahan, on juuri oikea hetki nauttia hiljaisuudesta ja ihanasta juomasta. Tässä muutama klassinen drinkki, joita kannattaa kokeilla auringonlaskun aikaan.

Frozen strawberry daiquiri

Jääkylmää, kevyttä ja erityisen hyvää mansikkasesonkina.

Ainekset:
4 jääpalaa
4 mansikkaa
2 cl puristettua limeä
1 cl siirappia
2 cl mansikkamehua
4 cl rommia

Näin teet:
Laita jääpalat keittiöpyyhkeen sisään ja murskaa ne. Yhdistä jäät muiden aineiden kanssa tehosekoittimella ja sekoita kunnes sen on sorbettimaista. Kaada lasiin ja tarjoile pillin kanssa!

Piña colada

Ananaksen ja kookoksen makuinen Puerto Ricon kansallisjuoma.

Ainekset:
6 cl vaaleaa rommia
3 cl kookosmaitoa
3 cl vispikermaa
15 cl ananasmehua
Runsas 1 dl jäitä

Näin teet: Sekoita kaikkia aineita tehosekoittimessa alle 15 sekuntia, kaada suureen lasiin ja nauti!

Margarita

Suolaista, makeaa ja hapanta - kaikki samassa lasissa.

Ainekset:
4 cl Tequilaa
2 cl Cointreau’ta
4 cl limemehua
1 tl tomusokeria
Suolaa

Näin teet: Sekoita tequila ja Cointreau limemehun, sokerin ja jäiden kanssa. Aseta tarjolle viilennettyyn, suolalla reunustettuun lasiin.

Caipirinha

Brasilialainen koktaili, joka on kuin luotu nautittavaksi auringonlaskun aikaan.

Ainekset:
1 lime
2 - 3 tl sokeria
5 cl Cachacaa Murskattua jäätä

Näin teet: Leikkaa lime 4-8 lohkoon lasiin. Lisää sokeri ja muussaa morttelilla. Lisää Cachaca ja täytä lasi jäämurskalla. Sekoita ja tarjoile, kun sokeri on sulanut!

Muita samankaltaisia

Joustava puolihoito – vapaampaa lomanautiskelua

Riittääkö pelkkä aamiaisbuffet, vai pitäisikö varata ihan All Inclusive? Toisaalta, lomakohteessa on useampikin kiva ravintola, joita haluan testata. Mutta toisaalta taas, olisihan se helpompaa, jos olisi jotain muutakin kuin aamiainen valmiiksi varattuna.... Kuulostaako tutulta pohdinnalta?
SallaS SallaS 3.4.2019

All Inclusive – lomanautintoa parhaista raaka-aineista

Lomalla on ihana irtautua arjesta: ruoanlaitosta, tiskeistä ja jopa lompakosta. All Inclusive tuo matkailuun aivan erityistä helppoutta ja rentoutta – ja nostaa lomasi aivan uudelle tasolle. Eikä All Inclusiven tarjonta todellakaan ole tylsää, mautonta ja kaikkialla samanlaista, kuten joskus virheellisesti väitetään. Mitä All Inclusiveen kuuluu ja miten valmistetaan todella hyvä noutopöytä sadoille hotellivieraille? Annetaan asiantuntijan kertoa.
SallaS SallaS 6.3.2019

Mangosmoothie passionhedelmällä

Tee pikamatka Thaimaahan valmistamalla ihanan raikas mangosmoothie kotikeittiössäsi. Tämä Thaimaalta maistuva juoma on niin lasten kuin aikuistenkin suosikki.
SallaS SallaS 18.10.2018

Tutustu vietnamilaiseen keittiöön

Vietnam on todellinen ruokamekka ja täydellinen matkustuskohde kaikille, jotka pitävät paikallista keittiötä ensiarvoisen tärkeänä lomakohdetta valitessaan. Osallistu ruoanlaittokurssille, jossa maut hurmaavat ja värit räiskyvät.
SallaS SallaS 9.10.2018