Klassikkodrinkit

Kun aurinko painuu mailleen ja rauha laskeutuu maahan, on juuri oikea hetki nauttia hiljaisuudesta ja ihanasta juomasta. Tässä muutama klassinen drinkki, joita kannattaa kokeilla auringonlaskun aikaan.

Frozen strawberry daiquiri

Jääkylmää, kevyttä ja erityisen hyvää mansikkasesonkina.

Ainekset:
4 jääpalaa
4 mansikkaa
2 cl puristettua limeä
1 cl siirappia
2 cl mansikkamehua
4 cl rommia

Näin teet:
Laita jääpalat keittiöpyyhkeen sisään ja murskaa ne. Yhdistä jäät muiden aineiden kanssa tehosekoittimella ja sekoita kunnes sen on sorbettimaista. Kaada lasiin ja tarjoile pillin kanssa!

Piña colada

Ananaksen ja kookoksen makuinen Puerto Ricon kansallisjuoma.

Ainekset:
6 cl vaaleaa rommia
3 cl kookosmaitoa
3 cl vispikermaa
15 cl ananasmehua
Runsas 1 dl jäitä

Näin teet: Sekoita kaikkia aineita tehosekoittimessa alle 15 sekuntia, kaada suureen lasiin ja nauti!

Margarita

Suolaista, makeaa ja hapanta - kaikki samassa lasissa.

Ainekset:
4 cl Tequilaa
2 cl Cointreau’ta
4 cl limemehua
1 tl tomusokeria
Suolaa

Näin teet: Sekoita tequila ja Cointreau limemehun, sokerin ja jäiden kanssa. Aseta tarjolle viilennettyyn, suolalla reunustettuun lasiin.

Caipirinha

Brasilialainen koktaili, joka on kuin luotu nautittavaksi auringonlaskun aikaan.

Ainekset:
1 lime
2 - 3 tl sokeria
5 cl Cachacaa Murskattua jäätä

Näin teet: Leikkaa lime 4-8 lohkoon lasiin. Lisää sokeri ja muussaa morttelilla. Lisää Cachaca ja täytä lasi jäämurskalla. Sekoita ja tarjoile, kun sokeri on sulanut!

Muita samankaltaisia

Kyproksen All Inclusive -hotellit

Oliiveja, halloumia, hummusta, tsatsikia, jogurtteja, leipää, hiiligrillattua lihaa…. Kyproksen keittiö on saanut vaikutteita Välimeren ja Lähi-idän maista. Kuvittele, miten helppoa olisi nauttia kaikkia näitä herkkuja, ilman huolta mitä se maksaa. Seuraavaksi esittelemme sinulle viisi hotellia, joissa tämä unelma voi toteutua! Näihin Kyproksen hotelleihin sisältyy aina All Inclusive.
Noora Noora

Kreikan All Inclusive -hotellit

Parasta lomassa on, kun saa vain olla ja rentoutua levollisin mielin, eikä miettiä arjen asioita, kuten rahaa tai ruokailun järjestämistä. Yhä useammat päätyvätkin varaamaan loman hotellissa, jonka hintaan kuuluu jo valmiiksi All Inclusive, eli ruuat ja juomat. Ihanan helppoa!
Noora Noora

Joustava puolihoito – vapaampaa lomanautiskelua

Riittääkö pelkkä aamiaisbuffet, vai pitäisikö varata ihan All Inclusive? Toisaalta, lomakohteessa on useampikin kiva ravintola, joita haluan testata. Mutta toisaalta taas, olisihan se helpompaa, jos olisi jotain muutakin kuin aamiainen valmiiksi varattuna.... Kuulostaako tutulta pohdinnalta?
SallaS SallaS

All Inclusive – lomanautintoa parhaista raaka-aineista

Lomalla on ihana irtautua arjesta: ruoanlaitosta, tiskeistä ja jopa lompakosta. All Inclusive tuo matkailuun aivan erityistä helppoutta ja rentoutta – ja nostaa lomasi aivan uudelle tasolle. Eikä All Inclusiven tarjonta todellakaan ole tylsää, mautonta ja kaikkialla samanlaista, kuten joskus virheellisesti väitetään. Mitä All Inclusiveen kuuluu ja miten valmistetaan todella hyvä noutopöytä sadoille hotellivieraille? Annetaan asiantuntijan kertoa.
SallaS SallaS