Melia Hotellit Kap Verdellä

Melia Hotels & Resort tarjoaa useita upeita hotelleja Kap Verdellä joista löytyy jokaiselle jotakin, matkustat sitten lasten kanssa tai ilman lapsia.
Yhteistyössä Melia Hotellien kanssa

Kap Verde – paratiisi Atlantilla

Espanjan ja Brasilian välissä, keskellä Atlanttia sijaitsee Kap Verde. Maa koostuu 10 saaresta, lentoaika on noin 7 tuntia ja turistit menevät pääasiassa Salin saarelle. Loppumattomiin rantoja, turkoosia vettä, maukasta ruokaa – pääasiassa kalaa ja mereneläviä sekä ihania hotelleja. Älä unohda vierailla ihanassa Santa Marian kylässä. Kokeile myös snorklausta sekä leijasurfausta jos uskallat.

Sol Dunas

Sol Dunas on perhehotelli, jossa lapset voivat pitää hauskaa ja samalla myös vanhemmat pääsevät rentoutumaan. Hotellilla on useita uima-altaita (sekä aikuisille että lapsille) , tenniskenttä, rantalentopallokenttä, lapsille linna leikkejä varten sekä pieni vesipuisto. Useat ravintolat sekä allasbaari tarjoavat erilaisia välipaloja ja koko perheelle sopivia annoksia ja sinulla on myös mahdollisuus syödä isossa ravintolassa, jossa on suuri kansainvälinen buffet. Käytössäsi on myös pianobaari, jossa voit nauttia drinkeistä elegantissa ympäristössä.

soldunasmelia

Melia Dunas Beach Resort

Melia Dunas Beach Resort on korkeatasoinen All Inclusive- hotelli aivan kauniin rannan vieressä – vastapäätä koralliriuttaa, jossa on upeita mereneläimiä. Hotellin palveluihin ja tiloihin kuuluu upeita sviittejä, 7 uima-allasta, spa, hyvinvarusteltu kuntosali, upeat ruokailumahdollisuudet, 8 baaria, suuri esiintymislava jossa järjestetään vaihtuvia show- esityksiä, pieniä putiikkeja, kampaamo, tenniskenttiä sekä rantalentopallokenttä.

meliadunasmelia

TUI Blue Cabo Verde

TUI Blue Cabo Verde on vain aikuisille tarkoitettu luksushotelli kauniilla sijainnilla. Täältä löydät suuret ja modernit huoneet, joissa osassa on myös oma jacuzzi. Hotellilla on useita uima-altaita, spa sekä hyvinvarusteltu kuntosali. Ravintolatarjonta on runsasta, voit valita kaikkea italialaisesta aina aasialaiseen ruokaan.

bluetwomelia

Muita samankaltaisia

Oma uima-allas – 7 hotellivinkkiä Kreikkaan

Suomen ilmasto ei oikein suosi oman uima-altaan hankkimista. Onneksi on kuitenkin loma ja kesä ja Kreikka! Sekä nämä ihanat hotellit, joissa voit varata huoneen ikiomalla uima-altaalla. Tutustu erilaisiin swip up -vaihtoehtoihin Kreikan suosikkisaarilla ja tee oma kesäpesäsi altaan reunalle.
Johanna Johanna

Blue Star 2.0 – nauti, koe ja osallistu

Huhtikuusta 2020 alkaen nimi ”Blue Star” tulee merkitsemään jotain uutta ja vielä parempaa. Kehitämme 50 suosikkihotelliamme, jotta sinä voisit nauttia lomapäivistä vaikuttaen vähemmän ympäristöön, ilmastoon ja paikallisyhteisöihin.
Noora Noora

Uusi TUI Blue – enemmän kuin hotelli

TUI Blue on uusi lippulaivamme ja koostuu kolmesta erilaisesta hotellityypistä: For All, For Two ja For Families. TUI Blue -hotelleissa tutustut paremmin kohteeseesi ja matkakumppaniisi, riippumatta vuodenajasta ja siitä kenen kanssa lomailet. TUI Blue on enemmän kuin hotelli - se on elämys.
Noora Noora

Gran Canaria vai Teneriffa – kumpi on paras?

Kesä vuoden ympäri , 2700 aurinkoista tuntia, lämpötila joka harvoin laskee alle 20 –asteen sekä silmänkantamattomiin jatkuvat rannat. Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi saaret houkuttelevat monia matkailijoita. Haastavampaa saattaa kuitenkin olla valita, minne seuraava matka suuntautuu. Kumpi saari on paras? Gran Canaria vai Teneriffa? Tässä saat vinkkejä valintaan, kumpi saari sopisi juuri sinulle.
Johanna Johanna