24.5.2017

Parhaat ilmaiset sovellukset matkalle mukaan

Matka on jo ovella ja laukku pakattu. Sitten on vuorossa vielä puhelimen päivitys uusilla sovelluksilla matkalle mukaan. Lue vinkkejämme ilmaisista sovelluksista ja tee lomastasi asteen helpompaa.

1. Valuuttamuunnin XE Currency

Fiksu valuuttamuunnin, joka säästää aikaa ja vaivaa ruokaostoksilla tai ravintolassa. Kun sormi menee suuhun valuuttakurssien kanssa, sovellus auttaa. XE Currency -valuuttalaskuri toimii ilman nettiyhteyttä, ja se on ladattavissa sekä iOS:ille että Androidille.

2. Google Translate -käännössovellus

Miten sanot "joulupukki tulee Suomesta" paikallisella kielellä? Miten kysyttiinkään, paljonko kello on? Google Translate eli Googlen käännössovellus auttaa. Kirjoita sovellukseen haluamasi fraasi ja sovellus kääntää sen haluamallesi kielelle. Google Translate toimii melkein kaikilla kielillä - tosin pienellä varauksella. Sovelluksen uusi ominaisuus auttaa kääntämään kaiken ruokalistoista liikennemerkkeihin kameran kautta. Käynnistä sovelluksen kamera ja kuvaa haluamasi teksti.

3. TripAdvisor

TripAdvisor kertoo, mitä muut käyttäjät ajattelevat ravintoloista, nähtävyyksistä, palvelusta, mistä tahansa. TripAdvisor-sovellus on saatavilla sekä iOS- että Android-laitteille.

4. Google Maps -karttasovellus

Lataa tarvitsemasi alueen kartta Google Maps -sovellukseen ja merkkaa kartalle paikat, joita mahdollisesti matkasi aikana kaipaat - kuten etukäteen löytämäsi kiva ravintola, kauppa tai nähtävyys. Google Maps toimii myös ilman nettiyhteyttä, kun olet ladannut ensin kartat sovellukseen.

5. Check My Trip

Check My Trip on hyvä sovellus reittilentotietojen tarkastamiseen. Sovelluksesta pääset tarkastamaan lähtöajat, mahdolliset muutokset ja katsomaan myös tarkat lentolippuusi sisältyvät palvelut.

6. TUI-sovellus

TUIn huippusovellus, joka näyttää paitsi jäljellä olevan ajan seuraavaan lomaan, myös tarjoaa paljon tietoa lomakohteesta. Voit muun muassa kysyä lisätietoja kohteesta matkaoppaalta, varata retkiä ja tarkastaa päivän sään. Myös seuraavan matkan varaaminen onnistuu TUI-sovelluksessa.

Muita samankaltaisia

Dreamliner. Pidempiä matkoja pienemmillä päästöillä.

TUIn pisimmillä lennoilla käytetään kaikkein energiatehokkaimpia lentokoneita. Dreamliner kuluttaa jopa 20 % vähemmän polttoainetta verrattuna saman kokoluokan muihin lentokoneisiin, mikä vähentää päästöjä merkittävästi. Olemme tutustuneet tarkemmin lentokoneeseen, jolla pääset talvella Thaimaahan, Vietnamiin ja Meksikoon.
Oona Oona 4.11.2019

Gran Canaria vai Teneriffa – kumpi on paras?

Kesä vuoden ympäri , 2700 aurinkoista tuntia, lämpötila joka harvoin laskee alle 20 –asteen sekä silmänkantamattomiin jatkuvat rannat. Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi saaret houkuttelevat monia matkailijoita. Haastavampaa saattaa kuitenkin olla valita, minne seuraava matka suuntautuu. Kumpi saari on paras? Gran Canaria vai Teneriffa? Tässä saat vinkkejä valintaan, kumpi saari sopisi juuri sinulle.
Johanna Johanna 24.10.2019

Mauritius vai Malediivit?

Kun mainitaan Malediivit tai Mauritius, tulee monelle heti mieleen palmujen varjostamat rannat sekä taivaansininen vesi. Tämä myös pitää paikkaansa molempien kohteiden osalta. Mikä siis erottaa näitä kahta eksoottista saarivaltiota ja kumpaan niistä sinun kannattaisi matkustaa?
Johanna Johanna 17.10.2019

Ateenan nähtävyydet – 10 vinkkiä

Ateena on yksi kuumimmista viikonloppukaupungeista juuri nyt. Tässä kaupungissa on kaikkea mitä tarvitset ja hieman enemmän. Lue vinkkimme Ateenaan ja löydä parhaat nähtävyydet!
Noora Noora 3.7.2019