Parhaat ilmaiset sovellukset matkalle mukaan

24.5.2017
Johanna
Matka on jo ovella ja laukku pakattu. Sitten on vuorossa vielä puhelimen päivitys uusilla sovelluksilla matkalle mukaan. Lue vinkkejämme ilmaisista sovelluksista ja tee lomastasi asteen helpompaa.

1. Valuuttamuunnin XE Currency

Fiksu valuuttamuunnin, joka säästää aikaa ja vaivaa ruokaostoksilla tai ravintolassa. Kun sormi menee suuhun valuuttakurssien kanssa, sovellus auttaa. XE Currency -valuuttalaskuri toimii ilman nettiyhteyttä, ja se on ladattavissa sekä iOS:ille että Androidille.

2. Google Translate -käännössovellus

Miten sanot "joulupukki tulee Suomesta" paikallisella kielellä? Miten kysyttiinkään, paljonko kello on? Google Translate eli Googlen käännössovellus auttaa. Kirjoita sovellukseen haluamasi fraasi ja sovellus kääntää sen haluamallesi kielelle. Google Translate toimii melkein kaikilla kielillä - tosin pienellä varauksella. Sovelluksen uusi ominaisuus auttaa kääntämään kaiken ruokalistoista liikennemerkkeihin kameran kautta. Käynnistä sovelluksen kamera ja kuvaa haluamasi teksti.

3. TripAdvisor

TripAdvisor kertoo, mitä muut käyttäjät ajattelevat ravintoloista, nähtävyyksistä, palvelusta, mistä tahansa. TripAdvisor-sovellus on saatavilla sekä iOS- että Android-laitteille.

4. Google Maps -karttasovellus

Lataa tarvitsemasi alueen kartta Google Maps -sovellukseen ja merkkaa kartalle paikat, joita mahdollisesti matkasi aikana kaipaat - kuten etukäteen löytämäsi kiva ravintola, kauppa tai nähtävyys. Google Maps toimii myös ilman nettiyhteyttä, kun olet ladannut ensin kartat sovellukseen.

5. Check My Trip

Check My Trip on hyvä sovellus reittilentotietojen tarkastamiseen. Sovelluksesta pääset tarkastamaan lähtöajat, mahdolliset muutokset ja katsomaan myös tarkat lentolippuusi sisältyvät palvelut.

6. TUI-sovellus

TUIn huippusovellus, joka näyttää paitsi jäljellä olevan ajan seuraavaan lomaan, myös tarjoaa paljon tietoa lomakohteesta. Voit muun muassa kysyä lisätietoja kohteesta matkaoppaalta, varata retkiä ja tarkastaa päivän sään. Myös seuraavan matkan varaaminen onnistuu TUI-sovelluksessa.

Muita samankaltaisia

Mikä on boutique-hotelli? Katso 5 tyylikästä hotellivinkkiä

Boutique-hotelleja kuvataan usein seuraavasti: Pieni, tyylikkäästi sisustettu hotelli, jossa on persoonallinen tunnelma ja uniikki ilmapiiri. Näiden hotellien tavoitteena on tarjota asiakkailleen ainutlaatuinen elämys, jossa design, palvelu ja ruoka ovat aivan erityisessä roolissa. Seuraavat viisi boutique-hotellia ovat jo itsessään hyvä syy lähteä matkalle.
SallaS SallaS 17.4.2019

Tällainen on matkailijan Mauritius

Hohtavan valkoisia rantoja, kookospalmuja, rentoutumista turkoosin meren äärellä. Monille Mauritius on unelmien lomakohde. Tapasimme Emman ja Johanin, jotka lomailivat Mauritiuksella tammikuussa. Näin he kertovat matkastaan ja antavat vinkkinsä, joilla ihana Mauritius tarjoaa parastaan.
SallaS SallaS 28.2.2019

Road trip Gran Canarialla – vuokraa auto ja tutustu saareen

Henkeäsalpaavat serpentiinitiet ja mahtavat näkymät – check. Pittoreskit kylät ja aito paikallinen kulttuuri – check. Charmantit markkinat – check. Kyllä, näet jo itsesi täällä! Gran Canaria on kuin tehty autoretkiin ja täällä et voi ajaa harhaan – minne tahansa menetkin, löydät jotain hienoa. Tässä kuitenkin muutama vinkki parhaista teistä, pysähdyspaikoista ja nähtävyyksistä.
SallaS SallaS 3.10.2018

Annetaan lasten päättää! Lapsiraati valitsi lentoateriat

TUIn lentoyhtiö ottaa nuorimmat asiakkaansa vakavasti. Jopa niin vakavasti, että lapset saivat päättää, mitä ruokia lennoillamme tarjotaan. Lue tulokset ja tapaa viehättävä testiryhmämme.
SallaS SallaS 11.6.2018