Parhaat ilmaiset sovellukset matkalle mukaan

24.5.2017
Johanna
Matka on jo ovella ja laukku pakattu. Sitten on vuorossa vielä puhelimen päivitys uusilla sovelluksilla matkalle mukaan. Lue vinkkejämme ilmaisista sovelluksista ja tee lomastasi asteen helpompaa.

1. Valuuttamuunnin XE Currency

Fiksu valuuttamuunnin, joka säästää aikaa ja vaivaa ruokaostoksilla tai ravintolassa. Kun sormi menee suuhun valuuttakurssien kanssa, sovellus auttaa. XE Currency -valuuttalaskuri toimii ilman nettiyhteyttä, ja se on ladattavissa sekä iOS:ille että Androidille.

2. Google Translate -käännössovellus

Miten sanot "joulupukki tulee Suomesta" paikallisella kielellä? Miten kysyttiinkään, paljonko kello on? Google Translate eli Googlen käännössovellus auttaa. Kirjoita sovellukseen haluamasi fraasi ja sovellus kääntää sen haluamallesi kielelle. Google Translate toimii melkein kaikilla kielillä - tosin pienellä varauksella. Sovelluksen uusi ominaisuus auttaa kääntämään kaiken ruokalistoista liikennemerkkeihin kameran kautta. Käynnistä sovelluksen kamera ja kuvaa haluamasi teksti.

3. TripAdvisor

TripAdvisor kertoo, mitä muut käyttäjät ajattelevat ravintoloista, nähtävyyksistä, palvelusta, mistä tahansa. TripAdvisor-sovellus on saatavilla sekä iOS- että Android-laitteille.

4. Google Maps -karttasovellus

Lataa tarvitsemasi alueen kartta Google Maps -sovellukseen ja merkkaa kartalle paikat, joita mahdollisesti matkasi aikana kaipaat - kuten etukäteen löytämäsi kiva ravintola, kauppa tai nähtävyys. Google Maps toimii myös ilman nettiyhteyttä, kun olet ladannut ensin kartat sovellukseen.

5. Check My Trip

Check My Trip on hyvä sovellus reittilentotietojen tarkastamiseen. Sovelluksesta pääset tarkastamaan lähtöajat, mahdolliset muutokset ja katsomaan myös tarkat lentolippuusi sisältyvät palvelut.

6. TUI-sovellus

TUIn huippusovellus, joka näyttää paitsi jäljellä olevan ajan seuraavaan lomaan, myös tarjoaa paljon tietoa lomakohteesta. Voit muun muassa kysyä lisätietoja kohteesta matkaoppaalta, varata retkiä ja tarkastaa päivän sään. Myös seuraavan matkan varaaminen onnistuu TUI-sovelluksessa.

Muita samankaltaisia

Kap Verden parhaat rannat

Kap Verden parhaat rannat löytyvät ihanilta lomasaarilta Salilta ja Boavistalta. Unohda uima-altaat ja rannat, joissa hikoillaan kuin sillit suolassa naapurin kanssa kylki-kyljessä. Kap Verden rannat ovat rauhaisia ja voit tehdä pitkiä kävelymatkoja ennen kuin törmäät muihin ihmisiin. Nauti rantalomasta ilman tungosta!
Noora Noora 26.6.2019

Kap Verde – koe useampi saari yhden loman aikana

Vaeltele trooppisen vehreällä Santo Antãolla, maistele viiniä vulkaanisaari-Fogolla tai hyppää kapverdeläisen elämänrytmin vietäväksi trendikkäässä Mindelon kaupungissa São Vincentellä. Olitpa lomalla sitten Salin tai Boavistan saarella, kannattaa naapurisaarille tehdä pieniä tutkimusretkiä ja lähteä tutustumaan syvemmälle Kap Verden olemukseen. Tutustu parhaisiin saarivinkkeihimme Kap Verdellä!
Noora Noora 11.6.2019

Pakkauslista vaellukselle

Pakkauslista vaellukselle vaihtelee sen mukaan oletko menossa vaeltamaan Alpeille, kotimaan metsiin tai vaikkapa Cinque Terren rannikolle. Myös matkaseura ja matka-aika vaikuttavat tietysti: oletko lähdössä lasten kanssa vai ilman, päivän, kahden vai koko viikon vaellukselle? Tässä muutamia pakkausvinkkejä sujuvalle vaellusmatkalle.
SallaS SallaS 29.5.2019

Annetaan lasten päättää! Lapsiraati valitsi lentoateriat

TUIn lentoyhtiö ottaa nuorimmat asiakkaansa vakavasti. Jopa niin vakavasti, että lapset saivat päättää, mitä ruokia lennoillamme tarjotaan. Lue tulokset ja tapaa viehättävä testiryhmämme.
SallaS SallaS 11.6.2018