TUIn matkaopas Fiona: ”Ikimuistoisen hauska ensimmäinen työviikko!”

Lokakuun lopulla Fionalla oli juuri ensimmäinen työviikko oppaana Gran Canarialla meneillään, kun näyttelijä Aku Hirviniemi perheineen ja sukulaisineen tupsahti hänen asiakkaakseen. Ja hauskaahan siitä seurasi!

- Ihanaa nähdä iloisia lomalaisia! Vesipallojoukkueetkin saatiin heidän kanssaan tuosta vain kokoon, nauraa Fiona.

Hirviniemi oli varmasti lomansa ansainnut, sillä hänet nähdään tänä syksynä kahdessakin uutuuselokuvassa: Tuntemattomassa sotilaassa, sekä Heinähattu ja Vilttitossu -elokuvassa.

Fiona (21) toimii nyt ensimmäistä kauttaan matkaoppaana. Aikaisemmin hän on ollut Turkissa entertainerina. Hänen hommiinsa Gran Canarialla kuuluvat mm. tervetulotilaisuuksien vetäminen, palveluoppaana toimiminen ja erilaisten aktiviteettien ohjaaminen Maspalomasissa sijaitsevassa Blue Star Cay Beach Princess -hotellissa.

- Olen täällä koko talvikauden kevääseen asti. Aku vitsaili, että harmi, kun kaikista hauskimmat asiakkaat kävivät jo ekalla viikolla. Mutta uskon, että tapaan talven aikana vielä valtavasti mukavia ihmisiä!

Muita samankaltaisia

Kanariansaarten parhaat rannat – 13 vinkkiä

Kanariansaarilla on rantoja joka makuun. Fuerteventuran pitkistä kultaisista rannoista, Teneriffan ainutlaatuisiin laavahiekkaisiin rantoihin. Tässä 13 vinkkiä rakastettujen Kanariansaarten tunnetuille ja tuntemattomammille rannoille.
Noora Noora

Gran Canaria vai Teneriffa – kumpi on paras?

Kesä vuoden ympäri , 2700 aurinkoista tuntia, lämpötila joka harvoin laskee alle 20 –asteen sekä silmänkantamattomiin jatkuvat rannat. Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi saaret houkuttelevat monia matkailijoita. Haastavampaa saattaa kuitenkin olla valita, minne seuraava matka suuntautuu. Kumpi saari on paras? Gran Canaria vai Teneriffa? Tässä saat vinkkejä valintaan, kumpi saari sopisi juuri sinulle.
Johanna Johanna

Curacaon tulevaisuuden esikuvat

Trooppisella helmellä, Curacaolla, on monipuolinen kulttuuri, kristallinkirkkaat vedet ja kesä ympäri vuoden. Saaren rikas luonto ja historia ovat jättäneet jälkeensä arvokkaan perinnön. Säilyttääkseen kaiken mitä tällä kauniilla saarella on tarjota, haluaa TUI Care Foundation edistää tulevaisuuden opettajien ympäristötietoisuutta.
Johanna Johanna

Koe Kap Verde – 5 vinkkiä aktiivilomaan

Kap Verde on kuin luotu rentoutumiseen ja auringosta nauttimiseen, mutta Salin saari Kap Verdellä tarjoaa paljon mahdollisuuksia myös aktiiviseen lomailuun! Lue viisi vinkkiä, miten voit nauttia monipuolisesta lomasta Kap Verdellä.
Noora Noora