TUIn matkaopas Fiona: ”Ikimuistoisen hauska ensimmäinen työviikko!”

15.11.2017
SallaS
Lokakuun lopulla Fionalla oli juuri ensimmäinen työviikko oppaana Gran Canarialla meneillään, kun näyttelijä Aku Hirviniemi perheineen ja sukulaisineen tupsahti hänen asiakkaakseen. Ja hauskaahan siitä seurasi!

- Ihanaa nähdä iloisia lomalaisia! Vesipallojoukkueetkin saatiin heidän kanssaan tuosta vain kokoon, nauraa Fiona.

Hirviniemi oli varmasti lomansa ansainnut, sillä hänet nähdään tänä syksynä kahdessakin uutuuselokuvassa: Tuntemattomassa sotilaassa, sekä Heinähattu ja Vilttitossu -elokuvassa.

Fiona (21) toimii nyt ensimmäistä kauttaan matkaoppaana. Aikaisemmin hän on ollut Turkissa entertainerina. Hänen hommiinsa Gran Canarialla kuuluvat mm. tervetulotilaisuuksien vetäminen, palveluoppaana toimiminen ja erilaisten aktiviteettien ohjaaminen Maspalomasissa sijaitsevassa Blue Star Cay Beach Princess -hotellissa.

- Olen täällä koko talvikauden kevääseen asti. Aku vitsaili, että harmi, kun kaikista hauskimmat asiakkaat kävivät jo ekalla viikolla. Mutta uskon, että tapaan talven aikana vielä valtavasti mukavia ihmisiä!

Muita samankaltaisia

Miniopas Marmariksen rannikolle Turkkiin

Lounais-Turkissa sijaitsevalla Marmariksen turkoosilla rannikolla on ihania lomakohteita, kuten Marmaris, Içmeler, Fethiye ja Sarigerme. Miten ne eroavat toisistaan ja mikä niistä sopii juuri sinulle? Autamme sinua valitsemaan.
SallaS SallaS 28.5.2019

Fuerteventura on aktiivisen lomailijan paratiisi: 5+2 vinkkiä (h)ikiliikkujille

Fuerteventuran saari soveltuu täydellisesti aktiivilomailuun. Kanarian upeimmat rannat houkuttelevat pitkiin rantakävelyihin ja vesiurheiluun. Vaihtelevat maisemat ja hyvät tiet ovat tehneet saaresta myös merkittävän pyöräilykohteen. Hotellitarjonnassakin on entistä paremmin otettu huomioon nykymatkailijoiden halu pitää lomalla huolta kunnostaan ja terveydestään.
SallaS SallaS 15.11.2018

Road trip Gran Canarialla – vuokraa auto ja tutustu saareen

Henkeäsalpaavat serpentiinitiet ja mahtavat näkymät – check. Pittoreskit kylät ja aito paikallinen kulttuuri – check. Charmantit markkinat – check. Kyllä, näet jo itsesi täällä! Gran Canaria on kuin tehty autoretkiin ja täällä et voi ajaa harhaan – minne tahansa menetkin, löydät jotain hienoa. Tässä kuitenkin muutama vinkki parhaista teistä, pysähdyspaikoista ja nähtävyyksistä.
SallaS SallaS 3.10.2018

Uutuus! TUI Blue -hotellikonsepti individualisteille

Tervetuloa uudenlaiseen lomahotelliin! TUI Blue -hotellikonsepti sopii sinulle, joka haluat itse suunnitella lomasi ja sisällyttää siihen mm. ohjattua kuntoilua, alueen kulinaarisia erikoisuuksia ja aitoja, paikallisia elämyksiä. Kaikki tämä modernin designin ja laadukkaiden palveluiden kera.
SallaS SallaS 5.9.2018