TUIn matkaopas Fiona: ”Ikimuistoisen hauska ensimmäinen työviikko!”

15.11.2017
SallaS
Lokakuun lopulla Fionalla oli juuri ensimmäinen työviikko oppaana Gran Canarialla meneillään, kun näyttelijä Aku Hirviniemi perheineen ja sukulaisineen tupsahti hänen asiakkaakseen. Ja hauskaahan siitä seurasi!

- Ihanaa nähdä iloisia lomalaisia! Vesipallojoukkueetkin saatiin heidän kanssaan tuosta vain kokoon, nauraa Fiona.

Hirviniemi oli varmasti lomansa ansainnut, sillä hänet nähdään tänä syksynä kahdessakin uutuuselokuvassa: Tuntemattomassa sotilaassa, sekä Heinähattu ja Vilttitossu -elokuvassa.

Fiona (21) toimii nyt ensimmäistä kauttaan matkaoppaana. Aikaisemmin hän on ollut Turkissa entertainerina. Hänen hommiinsa Gran Canarialla kuuluvat mm. tervetulotilaisuuksien vetäminen, palveluoppaana toimiminen ja erilaisten aktiviteettien ohjaaminen Maspalomasissa sijaitsevassa Blue Star Cay Beach Princess -hotellissa.

- Olen täällä koko talvikauden kevääseen asti. Aku vitsaili, että harmi, kun kaikista hauskimmat asiakkaat kävivät jo ekalla viikolla. Mutta uskon, että tapaan talven aikana vielä valtavasti mukavia ihmisiä!

Muita samankaltaisia

Lanzarote lasten kanssa

Kanariansaarten Lanzarotella on ihania rantoja, lapsiystävällisiä hotelleja ja ihania aktiviteetteja koko perheelle. Tässä hyviä vinkkejä sinulle, joka olet matkustamassa saarelle lasten kanssa.
Johanna Johanna 23.8.2019

Ilmastokompensoidut hotellit Thaimaassa

Tutustu Thaimaan-hotelleihimme, joissa kompensoimme majoittumisen päästöt. Mikäli lennät TUI flyn tai TUI Airwaysin lennolla, myös lentopäästöjen kompensointi tehdään puolestasi. Kompensoimme omien lentoyhtiöidemme polttoaineen kulutuksesta ja hotelliemme sähkönkulutuksesta, lämmityksestä ja ajoneuvojen polttoaineenkulutuksesta aiheutuvat kasvihuonekaasut (CO2e). Kompensointi tapahtuu investoimalla aurinko-, tuuli- ja vesivoimaan sekä biokaasuun.
Noora Noora 16.7.2019

Koe Kap Verde – 5 vinkkiä aktiivilomaan

Kap Verde on kuin luotu rentoutumiseen ja auringosta nauttimiseen, mutta Salin saari Kap Verdellä tarjoaa paljon mahdollisuuksia myös aktiiviseen lomailuun! Lue viisi vinkkiä, miten voit nauttia monipuolisesta lomasta Kap Verdellä.
Noora Noora 24.6.2019

Kap Verde – koe useampi saari yhden loman aikana

Vaeltele trooppisen vehreällä Santo Antãolla, maistele viiniä vulkaanisaari-Fogolla tai hyppää kapverdeläisen elämänrytmin vietäväksi trendikkäässä Mindelon kaupungissa São Vincentellä. Olitpa lomalla sitten Salin tai Boavistan saarella, kannattaa naapurisaarille tehdä pieniä tutkimusretkiä ja lähteä tutustumaan syvemmälle Kap Verden olemukseen. Tutustu parhaisiin saarivinkkeihimme Kap Verdellä!
Noora Noora 11.6.2019