TUIn ystävänpäivämatkat sinulle ja hänelle

YSTÄVÄNPÄIVÄ

Kahden kesken lomalle

Ystävänpäivä

Ystävänpäivää eli ystävyyden ja rakkauden juhlaa vietetään vuosittain helmikuun 14. päivä. Jo 1500-luvulta alkaneen perinteen mukaisesti ystävänpäivänä on tapana muistaa tärkeitä ihmisiä, jotka jakavat elämän ilot ja surut kanssamme.

Tältä sivulta löydät vinkkejä lomaan kahden kesken, haaveilitpa sitten matkasta ystäväsi tai kumppanisi kanssa. Vietä pitkä viikonloppu suurkaupungin sykkeessä tai yhdistä kaupunkilomaasi rentoja päiviä hiekkarannalla. Jos matkakohde on vielä harkinnassa, hanki ystävänpäivälahjaksi matkalahjakortti ja voitte päättää kohteen myöhemmin.

Romanttiset kaupunkilomat ja viikonloppulomat

Ota irtiotto arjesta ja lähde lomalle romanttisiin kaupunkikohteisiin koko viikoksi tai muutaman yön viikonloppumatkalle! Jo muutamassa päivässä voit kokea suurkaupungin sykkeen, tehdä ostoksia, tutustua kuuluisiin nähtävyyksiin tai rentoutua rannalla lämpimän auringon alla.

Pariisi

Pariisissa on tarjolla viimeistä muotia, taidetta, keskiaikaisia kirkkoja ja katakombeja. Puhumattakaan ruuasta...

Alk.

Venetsia

Venetsia on niin gondolien ja kiemurtelevien kanavien kaupunki kuin taiteen ja arkkitehtuurin kaupunki – tunnettu karnevaaleistaan, Lidon elokuvajuhlista ja Guggenheim Collectionista. Tervetuloa romanttiseen Venetsiaan!

Alk.

Rooma

Matkusta Roomaan ja tutustu yhteen maailman romanttisimmista kaupungeista. Viivähdä viikonloppu tai koko viikko, asu vaatimattomasti tai ylellisesti.

Alk.

Ranskan Riviera

Ranskan Rivieralta löydät kulttuuria sen kaikissa muodoissa, kaunista luontoa, fantastista ruokaa, hyviä viinejä ja miellyttävän ilmaston. Lennä reittilennolla Nizzaan ja valitse hotelli jostakin kolmesta rantakaupungista!

Alk.

Barcelona

Värikäs Barcelona tarjoaa ostoksia, rantaelämää, jalkapalloa ja taidetta. Varaa paketti, johon sisältyy lento ja hyvä hotelli.

Alk.

Palma de Mallorca

Palma tarjoaa kaikkea mitä espanjalaisessa suurkaupungissa kuuluukin: ostoksia, maurilaisia linnoituksia, tapas-baareja, ulkodiskoja sekä loistojahtien ympäröimä rantakatu.

Alk.

Split

Tästä kaupungista jää lomamuistoiksi romanttinen ilmapiiri, roomalainen keisarin palatsi, sataman kahvilat ja viihtyisät ravintolat kiemurtelevilla pikkukujilla.

Alk.

Dubrovnik

Dubrovnik on yksi Välimeren kauneimmista keskiaikaisista kaupungeista, joka houkuttelee matkailijoita uimarannoilla, huvivenesatamilla, kaupunginmuureilla sekä ostoskaduilla.

Alk.

New York

Ei ole toista New Yorkin veroista suurkaupunkia. Sykkivä kaupunki on sekoitus perinteitä, uutta ja alkuperäistä. Nauti vaikuttavista näkymistä ja anna kaupungin sykkeen viedä. Valikoimassamme on hotelleja eri kaupunginosissa ja eri hintaluokissa.

Alk.
TUIn matkalahjakortti on lahja, joka taatusti ilahduttaa!

Lahjakortti

Yllätä ystäväsi tai rakkaimpasi lahjalla, joka taatusti ilahduttaa! Sähköisen matkalahjakortin voit ostaa vaikka samana päivänä kun lahjaa tarvitaan. Lataa korttiin haluamasi määrä arvoa ja anna lahjan saajan päättää matkan kohde.
Osta matkalahjakortti