TUIn ystävänpäivämatkat sinulle ja hänelle

YSTÄVÄNPÄIVÄ

Kahden kesken lomalle

All Inclusive -50 %

Kruunaa kesälomasi upealla All Inclusive -elämyksellä. All Inclusive nyt puoleen hintaan Kreikan, Kyproksen ja Espanjan suosikkihotelleissa. Tutustu hotelleihin ja varaa todellinen täyden palvelun loma viimeistään 26.2.! Tutustu tarjousehtoihin alla.*

TUIn matkalahjakortti on lahja, joka taatusti ilahduttaa!

Lahjakortti

Yllätä ystäväsi tai rakkaimpasi lahjalla, joka taatusti ilahduttaa! Sähköisen matkalahjakortin voit ostaa vaikka samana päivänä kun lahjaa tarvitaan. Lataa korttiin haluamasi määrä arvoa ja anna lahjan saajan päättää matkan kohde.
Osta matkalahjakortti

Ystävänpäivätarjousten ehdot

*All Inclusive -50 %
Etu koskee lomalennoilla ja reittilennoilla toteutettavia kesän 2019 lähtöjä. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 12.2.-26.2.2019. Etu koskee vain uusia varauksia. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Tarjoushintaisia ateriapaketteja on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

*Elo-syyskuun suosikit jopa -30 %
Etu koskee valikoituja lomalennoilla ja reittilennoilla toteutettavia lähtöjä aikavälillä 1.8.-30.9.2019. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 12.2.-24.2.2019. Etu koskee vain uusia varauksia. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Tarjoushintaisia lomia on tarjolla rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

*Dubai lisäalennus -100 e/varaus
Marokko lisäalennus -100 e/varaus
Etu koskee kaikkia reittilennoilla toteutettavia lähtöjä aikavälillä 1.4.-30.9.2019. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 11.2.-25.2.2019. Etu koskee vain uusia varauksia. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.