Matkat
Montego Bay

Hinta alkaen

...

Hotelleja

6

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 14 e
  • Vesi (1 l)n. 0,80 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaJamaikan dollari (JMD)
  • Aikaero-7 tuntia
  • PääkaupunkiKingston
  • KieliEnglanti
  • Väkilukun. 110 000

Matkat Montego Bay

Montego Bay

Montego Bayssa vietät tyypillistä karibialaista lomaa. Täältä löydät matalia rantoja, ravintoloita, ostoksia, ihanaa tunnelmaa sekä yöelämää reggaen tahdissa. Kaikki hotellimme sijaitsevat kuvankauniiden rantojen äärellä ja All Inclusive sisältyy useimmissa matkan hintaan.

Montego Bay, tai Mo Bay kuten paikalliset sitä kutsuvat, on Jamaikan toiseksi suurin kaupunki ja saaren matkailuelämän keskus. Samansuuntaisesti meren kanssa kulkevaa Gloucester Avenueta eli Hip Stripiä reunustavat niin ravintolat, baarit, rommikaupat kuin katukauppiaatkin. Täällä voit maistaa Jamaikan kansallisruokaa, jerkiä, joka on mausteisesti marinoitua lihaa, joka grillataan hiilloksella ja tarjoillaan mustien papujen, riisin ja friteeratun leivän kera. Ruoka huuhdellaan usein alas paikallisella Red Stripe -oluella.

Matalapohjaisia rantoja

Rannat ovat lapsiystävällisiä ja matalapohjaisia. Kauempana sijaitsevan koralliriutan ansiosta on meri rannalla tyyni. Snorklaus, melonta, purjelautailu ja purjehdus ovat muutamia esimerkkejä aktiviteeteista, joihin voit lomallasi osallistua. Keskeisellä paikalla sijaitsevan Doctor's Cave Beachin ohella tutustumisen arvoisia rantoja ovat muun muassa Cornwall Beach ja Dead End Beach, jonne monet kokoontuvat auringonlaskun aikaan.

Mausteita, rommia ja sikareita

Katukauppiaat ja pikkuputiikit tarjoavat kaikkea varvastossuista ja sarongeista puuveistoksiin, mausteisiin ja jamaikalaiseen rommiin. Tarjolla on myös kuubalaisia sikareita sekä kenties maailman kysytyintä kahvia – Jamaica Blue Mountain Coffeeta.

Bob Marley, bobsleigh ja golf

Bob Marleyn syntymäkoti (Nine Mile) sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Ocho Riosista. Täältä löytyy hänen mausoleuminsa, jossa rastafarit toimivat oppainasi. Alempana rannikolla, samalla alueella, ovat sekä Dunn's River Falls -vesiputous että tunnettu bobsleigh-rata keskellä sademetsää. Montego Bayn ympäristössä on lisäksi viisi ammattilaistasoista golfkenttää.

Jamaikan ilmasto

Jamaikan ilmasto on trooppinen, lämpötila on päivisin yleensä 30 asteen tuntumassa, koko vuoden ympäri. Veden lämpötila on noin 28 astetta. Voimakkaita, mutta nopeasti ohimeneviä sadekuuroja esiintyy läpi vuoden, mutta yleisempiä sateet ovat kesäkuukausina. Kesä-marraskuussa ovat trooppiset myrskyt mahdollisia. Lue lisätietoja Montegon Bayn säästä »

Matkavaihtoehtoja Montego Bay