Matkat
Kalymnos

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 14 e
  • Vesi (1 l)n. 0,80 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero0 tuntia
  • PääkaupunkiAteena
  • KieliKreikka
  • Väkilukun. 29 450

Matkat Kalymnos

Kalymnos

Kalymnos on hyvä vaihtoehto, jos pidät hieman pienemmistä ja aidommista kreikkalaisista saarista. Maisema on täällä vuoristoista ja vehreää, lahdet kristallinkirkkaita.

Kalymnos ei sijaitse kovin kaukana suuremmasta Kosin saaresta, jolle lentosi Suomesta laskeutuu, mutta saaret ovat luonteeltaan kuitenkin varsin erilaisia. Rauhallinen tempo ja paikallisten sekä Kalymnoksen-lomailijoiden rento elämänasenne on silmäänpistävää. Kaiken kaikkiaan Kalymnos tarjoaa ihania elämyksiä, halusit sitten rentoutua aurinkotuolissa tai lähteä patikoimaan vuorilla.

Sientenkalastajien saari

Kalymnos on tunnettu luonnonpesusienistään, joita on kalastettu Kalymnosta ympäröiviltä vesiltä vuosikymmenten ajan. Jylhä maisema muodostuu vehreistä vuorista ja oliivi- ja sitruunalehtojen peittämistä laaksoista. Kalymnos houkuttelee myös vuorten välissä sijaitsevilla uimapoukamillaan, joissa vesi on kristallinkirkasta.

Kiipeilijöiden paratiisi

Kalymnokselle matkustavat niin pariskunnat ja perheet kuin treenatut seikkailu-urheilijat kaikkialta Euroopasta ja koko maailmasta. Saari on nimittäin tunnettu ainutlaatuisista sporttikiipeilyolosuhteistaan. Vaikeustasoltaan erilaisia kiipeilyreittejä on yli 3 000.

Rauhallista lomaelämää Massourissa

Matkailu on saarella vielä kovin pienimuotoista. Hotellimme sijaitsevat rauhallisessa Massourin kylässä länsirannikolla. Kylässä on juuri sen verran tavernoita ja matkamuistomyymälöitä kuin ihanaan lomaasi tarvitsetkin. Ranta muodostuu sekä kivistä että hiekasta. Iltaelämä keskittyy kyläkadun ravintoloiden ja muutaman klubin ympärille, tarjolla on sekä perinteistä bouzoukia että modernimpaa musiikkia.

Pothian satamassa

Saaren pääkaupungissa Pothiassa, jonne lauttasi saapuu, on vaalean pastellinväristen talojen reunustama satama. Täällä elämä tavernoiden, kahviloiden, pikkukauppojen ja kupolikattoisten rakennusten äärellä on varsin vilkasta.

Matkavaihtoehtoja Kalymnos