Matkat
Kalymnos

Hinta alkaen

...

Hotelleja

2

Kartta

Katso isompi kartta

Hintataso

Hintaesimerkki: Platanias
  • Pizzan. 11 e
  • Olut (50 cl)n. 3-4 e
  • Vesi (1 l)n. 0,70 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero0 tuntia
  • PääkaupunkiAteena
  • KieliKreikka
  • Väkiluku10 750 000

Matkat Kalymnos

Suosittelemme Kalymnosta, jos pidät hieman pienemmistä ja aidommista kreikkalaisista saarista. Maisema on täällä vuorista ja vehreää, lahdet kristallinkirkkaita. Voit viettää koko lomasi Kalymnoksella tai varata kahden viikon mittaisen yhdistelmäloman, jolloin vietät yhden viikon Kalymnoksella ja yhden viikon Kosilla.

Kalymnos ei sijaitse kovin kaukana suuremmasta Kosin saaresta, jolle lentosi Suomesta laskeutuu, mutta saaret ovat luonteeltaan kuitenkin varsin erilaisia. Rauhallinen tempo ja paikallisten sekä Kalymnoksen-lomailijoiden rento elämänasenne on silmäänpistävää.

Sientenkalastajien saari
Saari on parhaiten tunnettu luonnonpesusienistään, joita on kalastettu Kalymnosta ympäröiviltä vesiltä vuosikymmenten ajan. Jylhä maisema muodostuu vehreistä vuorista ja oliivi- ja sitruunalehtojen peittämistä laaksoista. Vuorten välissä on uimapoukamia, joissa vesi on kristallinkirkasta.

Rauhallista lomaelämää Massourissa
Matkailu on saarella vielä kovin pienimuotoista. Hotellimme Continental ja Plaza sijaitsevat rauhallisessa Massourin kylässä länsirannikolla. Kylässä on juuri sen verran tavernoita ja matkamuistomyymälöitä kuin ihanaan lomaasi tarvitsetkin. Ranta muodostuu sekä kivistä että hiekasta. Iltaelämä keskittyy kyläkadun ravintoloiden ja muutaman klubin ympärille, tarjolla on sekä perinteistä bouzoukia että modernimpaa musiikkia.

Pothian satamassa
Saaren pääkaupungissa Pothiassa, jonne lauttasi saapuu, on vaalean pastellinväristen talojen reunustama satama. Täällä elämä tavernoiden, kahviloiden, pikkukauppojen ja kupolikattoisten rakennusten äärellä on varsin vilkasta.

Patikointia vuorilla ja snorklausta
Saari on kuin luotu patikointiin, vuoristokiipeilyyn, snorklaamiseen ja sukeltamiseen. Jos olet kuitenkin enemmän rauhallisemman lomailun ystävä, on tarjolla rentoutumiseen sopivia rantoja ja pieniä maaseutukyliä, joihin on mukava tehdä retkiä bussilla tai taksilla.

Yhdistä lomaan Kosilla
Kosin saari tarjoaa huomattavasti enemmän aktiviteetteja, retkimahdollisuuksia, huveja ja ravintoloita. Jos varaat yhdistelmäloman asut valitsemassasi hotellissa Marmarissa, Kosin kaupungissa, Lambissa, Tigakissa, Psalidissa, Kardamenassa tai Kefaloksessa. Lue lisää lomakohteista klikkaamalla linkkejä.

Matkavaihtoehtoja Kalymnos

Hotellit Kalymnos