Matkat
Marmari

Hinta alkaen

...

Hotelleja

3

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 24 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero0 tuntia
  • PääkaupunkiAteena
  • KieliKreikka
  • Väkilukun. 2 370

Matkat Marmari

Marmari

Pitkän, leveän ja vaalea- ja hienohiekkaisen rannan äärellä sijaitsee Marmarin lomakohde, jossa tarjolla on useita saaren parhaista hotelleista. Parhaiten perheille sopii TUI Blue For Families -hotellimme, jonka aktiviteetit sopivat kaiken ikäisille. Useimmissa hotelleissa on All Inclusive, mikä tuo mukavaa vaivattomuutta lomailuun.

Marmari sijaitsee vain 15 minuutin automatkan päässä Kosin kaupungista. Täällä hotellit sijaitsevat rivissään ehkäpä koko saaren hienoimman rannan äärellä. Vaalea ranta on kilometrien pituinen ja hiekkadyynien reunustama. Rannalla on aurinkotuoleja ja -varjoja sekä mahdollisuus harrastaa vesiurheilua, kuten purjelautailua. Kylän pääkadun varrella on kourallinen ravintoloita ja rantatarvikkeita myyviä kauppoja.

Hotelleja täyden palvelun lomaan

TUI Blue Atlantica Marmari Beach on suosittu hotelli, jossa on mm. Bamse Club ja kuntoiluvaihtoehtoja aikuisille. TUI Blue Palazzo del Mare on puolestaan vain aikuisille suunnattu hotelli.

Rantatavernoita ja vesipuisto

Marmarin lomakohteessa on kymmenkunta tavernaa ja baaria, mutta ei sen enempää huvielämää. Lidon vesipuisto ja karting-rata löytyvät läheisyydestä, jos kaipaat vaihtelua rantaelämälle.

Kosin kaupunki

Kosin kaupungissa pääset tutustumaan mutkitteleviin pikkukujiin, kalatavernoihin ja roomalaisiin raunioihin. Saaren leima bilepaikkana on huuhtoutunut pois ja huvielämä on rauhoittunut huomattavasti, mukavia baareja on kuitenkin vielä jäljellä tavernoiden ja kreikkalaisten baarien lomassa.

Vuokraa pyörä tai auto

Kosin saari on vain 50 kilometriä pitkä ja erittäin helppokulkuinen, niin pyörällä kuin autolla. Ympäri saarta kulkee pikkuteitä halki oliivilehtojen ja valkeaksikalkittujen pikkukylien, joissa on yksinkertaisia kahviloita. Pienempi autotie (täydellinen pyöräilyyn!) kulkee Marmarista Tigakiin jatkuen rannikkoa myötäillen aina Lambiin asti. Hieno rantakatu pyöräteineen johtaa Kosin kaupungin halki itään aina Psalidin rannoille asti. Polkupyörän voit vuokrata paikan päältä, mutta auton voit vuokrata jo etukäteen.

Mielenkiintoisia retkiä

  • Perheretki Kalymnoksen, Pserimoksen ja Platin saarille
  • Sukellusretki
  • Merirosvoseikkailu ja aarteenetsintää
  • Saarikierros läpi vuoristokylien ja sokeripalatalojen

Matkavaihtoehtoja Marmari