Hotellit Faliraki

Katso kaikki hotellit kohteessa Faliraki. TUIlta löydät hotellit jokaiseen makuun. Hotelli perheelle tai aikuiseen makuun, täyden palvelun All Inclusive -hotelli Falirakissa, tunnelmallinen pikkuhotelli, lomaluksusta tai edullisempi vaihtoehto? Mitä ikinä haluatkaan, meiltä löydät juuri sopivan hotellin Falirakin lomallesi. Tutustu alapuolella kohteen Faliraki hotellivaihtoehtoihin ja löydä oma suosikkisi!

Hotellivinkit

Parhaat hotellit Falirakissa

TUIlla on Falirakissa laaja valikoima hyviä hotelleja, mutta kaksi erityisen hyvää, joita voimme suositella ovat lyhyen kävelymatkan päässä Falirakin rannasta sijaitsevat All Inclusive -hotellit TUI Suneo Faliraki ja Sun Palace, joka on yksi suosituimmista SplashWorld -hotelleistamme.

Hotellit lapsiperheille Falirakissa

TUIn suosituimmat hotellit lapsiperheille Falirakissa ovat vesipuistohotelli Sun Palace sekä TUI Suneo Faliraki joissa molemmissa All Inclusive sisältyy hintaan. 

Vesipuistohotellit Falirakissa

Falirakissa sijaitsee yksi parhaista vesipuistohotelleistamme Sun Palace, jossa on kaiken kaikkiaan 15 vesiliukumäkeä niin isoille kuin pienille  ja hauskaa ohjattua allaspuuhaa lapsille. 

Parhaat hotellit aikuisille Falirakissa 

Parhaita aikuisten hotellejamme Falirakissa ovat Aloe hotels -Adults Only ja Casa Cabana Hotel & Suites - Adults Only, joissa pääset nauttimaan lomastasi ja rentoutumaan aikuisessa ilmapiirissä. Molemmat hotellit toivottavat tervetulleiksi yli 18-vuotiaat hotellivieraat.

Edulliset hotellit Falirakissa

Valikoimassamme on myös hyviä edullisia hotelleja Falirakissa, jos haluat viettää ihanaa lomaa pienemmällä budjetilla. Edullisia hotelleja Falirakissa löydät valitsemalla pudotusvalikosta lajitteluperusteeksi hinnan halvimmasta kalleimpaan haluaminasi päivinä.

Käytä hetki hotellivalikoimaan tutustumiseen ja varaa oma suosikkihotellisi. Katso kaikki TUIn hotellit täältä »