Matkat
Marrakech

Hinta alkaen

...

Hotelleja

10

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Pizzan. 6 e
  • Vesi (1 l)n. 0,60 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaDirham (MAD)
  • Aikaero-2 tuntia
  • PääkaupunkiRabat
  • KieliArabia
  • Väkilukun. 929 000

Matkat Marrakech

Marrakech

Astu maailmaan, joka sykkii elämää, tuoksuja ja värejä. Marrakechissa voit juoda minttuteetä, ostella kaunista kerammiikkaa, syödä hyvin ja ihastella Djemaa el-Fna torin elämää kattoterassilta auringon laskiessa.

Marrakechia kutsutaan vaaleanpunaiseksi tarujen kaupungiksi sitä ympäröivien puuterinroosan väristen kivimuuriensa vuoksi. Kaupungin perustivat jo 1000-luvulla aavikon berberit mahtavan Atlasvuorten juurelle aavikolle.

Ilveilijöiden tori

Muurien sisäpuolelle kätkeytyvät viehättävät medinan eli vanhan kaupungin kujat ja torit. Korkeat minareetit ja palatsien kupolit kohoavat siellä täällä ja basaarien mutkittelevilla kujilla myydään kultaa, mausteita ja messinkiesineitä. Tunnettu (ja suuri!) Djemaa el-Fnan tori eli Ilveilijöiden tori, on täynnä ennustajia, käärmeenlumoajia ja tarinankertojia. Satojen street foodia myyvien ruokakojujen herkulliset tuoksut levittyvät ympäri toria. Muurien sisäpuolella sijaitsee myös kaunis Koutobian moskeija – 77 m korkeana se toimii myös hyvin maamerkkinä, mikäli satut eksymään.

Ostoksia labyrinteissä

Medinan kapeita kujia reunustavat röykkiöt mausteita, värjättyjä mattoja kaikissa sävyissään ja maagista valoa antavat hopeoidut lamput. Tinkimisen taidon omaaville tiedossa on varmasti hauska päivä! Muista jo matkalle lähtiessä varautua kevein kantamuksin, paluumatkalle saattaa nimittäin tarttua mukaan muutamakin mukava löytö.

Kaupungin vihreät keuhkot

Medinan ulkopuolella odottavat modernit ranskalaisvaikutteiset huvi- ja hotellikorttelit uima-altaineen ja golfkenttineen. Uusi Guélizin kaupunginosa on täynnä trendikkäitä putiikkeja, ylellisiä ravintoloita ja vehreitä puistoja. Yksi niistä on suosittu Jardin Majorelle, suunnittelija Yves Saint Laurentin puisto. Puutarha on täydellinen paikka vetää henkeä medinassa vietetyn päivän jälkeen.

Rentoudu hotellilla

Yhtä rauhallinen ilmapiiri on hotelleissamme, joilla on uima-altaita ja kauniita allasalueita, joissa voit rentoutua. Voit asua Marrakechin keskustassa hienossa TUI Blue Medina Gardensissa tai hieman kaupungin ulkopuolella, kuitenkin hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Syö hyvin Marrakechissa

Muista kokeilla marokkolaisia herkkuja kuten lihapatoja ja couscousia tai rapeita voitaikinapiirakoita. Marrakechissa on myös useita ranskalaiseen keittiöön suuntautuneita, palkittuja tähtiravintoloita. Ja kuten sanottu, paljon kiertäviä ruokavaunuja, joista voit ostaa höyryävänkuumia mausteisia makkaroita ja kasvisnyyttejä.

Matkavaihtoehtoja Marrakech