Matkat
Bel Ombre

Hinta alkaen

...

Hotelleja

0

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 13–26 e
  • Vesi (1 l)n. 0,740 e
  • Virvoitusjuoma (33 cl)n. 1 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaMauritiuksen rupia (MUR)
  • Aikaero+2 tuntia
  • PääkaupunkiPort Louis
  • KieliEnglanti, ranska
  • Väkiluku1 263 000

Matkat Bel Ombre

Bel Ombre

Bel Ombre on pienehkö kylä eteläisellä Mauritiuksella. Täällä sijaitsee muutama saaren kauneimmista rannoista sekä Black River Gorges National Park, jossa voit tutustua hyvin säilyneisiin sademetsiin. Täällä voit myös pelata golfia kylän golfklubilla.

Bel Ombrea reunustavat vehreät vuoret, sokeriruokoviljelmät sekä turkoosin ja tummansinisen sävyissä vaihteleva meri.

Lapsiystävällisiä retkiä ja rantoja

Bel Ombren rannat ovat kaunista, valkeaa hiekkaa. Kylän lähellä on puisto, jossa koko perhe voit tehdä tuttavuutta jättikilpikonnien kanssa. Rannoilla meri on usein varsin tyyni, ilman suurempia aaltoja.

Leijalautailua

Rannoilla voit kokeilla monenlaisia vesiurheilulajeja kuten esimerkiksi leijalautailua.

Lähellä luontoa

Black River Gorgesin kansallispuiston, jossa saaren parhaiten säilyneet sademetsät sijaitsevat, lisäksi Bel Ombre sijaitsee lähellä Fredrica Nature Reserve -suojelualuetta.

Tutustu Mauritiukseen

Kaiken kaikkiaan Mauritius on varsin värikäs ja monipuolinen saari. Saari tarjoaa erinomaiset sukellus- ja snorklausmahdollisuudet, laajoja sokeriruokoviljelmiä, trooppisia sademetsiä ja viehättäviä ranskalaisen siirtomaa-ajan aikaisia kaupunkeja. Saaren väestön juuret ovat sekä Afrikassa, Euroopassa että Intiassa, mikä on muovannut kulttuurista mielenkiintoisen ja monimuotoisen.

Lennot ja palvelu

Mauritiukselle lennetään Suomesta reittilennoilla – sekä kesällä että talvella. Talvikaudella kohteessa on pohjoismaalaisia oppaita, ei kuitenkaan suomalaisia. Kesäkaudella saarella ei ole pohjoismaalaisiakaan oppaita, mutta voit ottaa yhteyttä TUI Service Centeriin tekstiviestillä, sähköpostilla tai TUI-sovelluksen kautta.

Matkavaihtoehtoja Bel Ombre

Suosikkihotellit Bel Ombre

Valitettavasti hotelleja ei löydy

Kohteen Bel Ombre hotelleja ei juuri nyt löydy Näytä kaikki kohteen Mauritius hotellit