Matkat
Doha

Hinta alkaen

...

Hotelleja

7

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Kevyt lounasn. 7 e
  • Päivällinenn. 11 e
  • Vesi (1,5l)n. 0,60 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaQatarin rial (QAR)
  • Aikaero+1 tuntia
  • PääkaupunkiDoha
  • KieliArabia
  • VäkilukuNoin 800 000

Matkat Doha

Doha

Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailujen isännyys vuonna 2022 on saanut yhä useammat suuntaamaan katseensa Dohaan. Tämä aavikkojen maassa, Qatarissa, sijaitseva moderni suurkaupunki tarjoaa lomallesi kaikkea auringosta ja hienoista rannoista moniin eksoottisiin elämyksiin. Kuvittele itämaisia ravintoloita, soukkeja kultakauppoineen, tyylikkäitä kävelykatuja ja islamilaisia taideaarteita.

Otollisen sijaintinsa ansioista Persianlahdella, Abu Dhabin ja Dubain länsipuolella, voit Dohankin matkaltasi odottaa aurinkovarmoja lomapäiviä ja yhtä upeita rantoja. Aivan kuten Dubaissa, on myös Dohan edustalle rakennettu täysin keinotekoinen saari – The Pearl – paratiisirantoineen ja luksushotelleineen.

Lähi-idän tuoksuva keittiö

Kun mielesi tekee syömään ja shoppailemaan, kannattaa suunnata perinteisille souk-markkinakaduille. Hyvä esimerkki tällaisesta on Souq Waqif, josta löydät kaikenlaista ostettavaa eksklusiivisista koruista ja merkkivaatteista hedelmiin, mausteisiin ja herkkuihin. Mainittakoon myös aidot, hintansa arvoiset ravintolat sekä erikoisuudet mausteisista karitsapadoista puuhiiligrillattuun kalaan, minttujugurttiin ja aurinkokypsytettyihin taateleihin.

Dhow-veneitä ja museoita

Seitsemän kilometriä pitkä cornische, rantakävelykatu, on tärkein kulkuväylä Dohan lomailijoille. Voit kävellä palmujen alla, nähdä merellä lipuvia perinteisiä dhow-veneitä sekä kulkea ohi ravintoloiden, putiikkien ja islamilaisen taiteen museon kaltaisten nähtävyyksien.

Vierailu maailmanperintökohteessa

Noin sadan kilometrin päässä Dohasta sijaitsee linnoitettu 1700-luvun kaupunki Al Zubarah, joka on listattu Unescon maailmaperintökohteeksi. Kaupunki kukoisti kerran kaupankäynnin, merenkulun ja helmikalastuksen keskuksena. Nykyään se toimii hienona retkikohteena, jonka hiekkakiven väriset muurit ja tornit tekevät kaupungista kuvankauniin.

Matkavaihtoehtoja Doha