Matkat
Negombo

Hinta alkaen

...

Hotelleja

3

Hintataso

Hintaesimerkki: Ahungalla
  • Päivällinen ravintolassan. 18 e
  • Vesi (1 l)n. 0,60 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaSri Lankan rupia (LKR)
  • Aikaero+3,5 tuntia
  • PääkaupunkiColombo
  • KieliSinhali, tamili, englanti
  • Väkiluku21 200 000

Matkat Negombo

Negombo

Negombo on vilkas kaupunki vain 30 kilometrin päässä saaren pääkaupungista Colombosta. Hotellivalikoimassamme on useita edullisia keskitason hotelleja, jotka sijaitsevat hienon hiekkarannan äärellä.

Negombon kaupunki sijaitsee Sri Lankan länsirannikolla, vain 30 minuutin ajomatkan päässä lentokentältä. Kaupungilla on pitkät kalastuksen perinteet ja kalastajat saapuvat satamaan rapuja, hummereita ja värikkäitä kaloja käsittävine saaliineen. Laguunilla järjestetään venesafareja, joilla voit nähdä matalassa vedessä uivia kalaparvia. Voit jatkaa kiertoajelua kanavia pitkin aina kaupunkiin asti, jossa vanhat siirtomaatyyliset rakennukset vuorottelevat uudemman asutuksen kanssa.

Hotellit rannalla
Negombon kaduilla on ravintoloita, jotka tarjoavat aivan tuoreita, juuri merestä nostettuja herkkuja. Rannan tuntumassa on myös baareja, pikkukauppoja sekä mahdollisuus kokeilla leijalautailua, wakeboardia ja vesihiihtoa. TUIn hotellit sijaitsevat aivan rannalla, joten täällä olet lähellä melkein kaikkea.

Pääkaupunki Colombo
Negombosta on vain noin 30 km saaren pääkaupunkiin Colomboon. Tämä miljoonakaupunki on mukava sekoitus vanhoja siirtomaatyylisiä taloja, uusia ostoskeskuksia, basaarikortteleita, museoita ja gallerioita. Voit vierailla myös palatseissa ja linnoituksissa, jotka muistuttavat hollantilaisten, portugalilaisten ja englantilaisten siirtomaavallasta.

Tutustu Sri Lankaan
Oletko kiinnostunut näkemään enemmän? Voit vuokrata auton omalla kuljettajalla tai osallistua opastetuille retkillemme. Suuntaa vihreänä hohtaville vuorille, joilla tunnettua Ceylonin teetä viljellään. Pyhän hampaan temppeli Kandyssa on tunnettu nähtävyys. Täällä säilytetään yhtä buddhismin tärkeimmistä pyhäinjäännöksistä, Buddhan kultaan upotettua poskihammasta.

Paikalliselämää ja kuhisevia markkinoita
Sri Lankan värikäs kulttuuri on jo sinällään elämys. Katumarkkinoiden polkupyörien vilinä, vihanneskojut ja ruuan tuoksut. Ystävällisesti hymyilevät ihmiset pukeutuneina batiikkikuvioisiin vaatteisiin. Kalastajat, jotka pyydystävät sardiineja matalasta vedestä korkeiden paalujen päältä. Missä sitten oletkin, olet aina lähellä saarelaisten arkipäivää – ja ehkä juuri se onkin paras lomamuistosi Sri Lankalta.

Reittilennolla Sri Lankaan Tarjoamme lomakohteeseen reittilentoja ympäri vuoden. Tällöin kohteessa ei ole suomalaisia oppaita, mutta voit ottaa yhteyttä TUIn online-keskukseen tekstiviestillä, puhelimitse, sähköpostilla tai TUI-sovelluksen kautta.

Sri Lankan ilmasto Sri Lankan ilmasto on trooppinen. Päivälämpötila on noin 30 astetta ympäri vuoden ja veden lämpötila noin 27–28 astetta. Voimakkaita, mutta nopeasti ohimeneviä sadekuuroja esiintyy läpi vuoden, mutta yleisempiä sateet ovat kesäkuukausina. Lue lisätietoja Negombon säästä »

Matkavaihtoehtoja Negombo