5 syytä miksi TUIn lomalla on kivempaa

Muualla hyvä, kotona paras... Mutta päteekö tämä aina ja kaikkialla? Ehdottomasti ei. TUIn perhematkoilla voi muuallakin olla paremmin kuin hyvin. Tarjolla on kaikkea grilli-illoista uimakouluhin ja kuntoiluun. Ja jopa herääminen uuteen aamuun saattaa joskus tuntua kivemmalta muualla kuin kotona.

1. Aamiainen ripauksella ekstraa

On sitten arki tai pyhä, kotona pitää heti aamusta tehdä paljon asioita. Esimerkiksi aamupala ei valmistu itsestään. No eihän se valmistu itsestään hotellisakaan, mutta sinä saat hyvällä omallatunnolla nukkua pidempään.

Sillä aikaa, kun hemmottelet itseäsi muutaman lisäminuutin (tai -tunnin!), kokkijoukkueemme tekee parastaan aamiaispöytään. Chiapudding ja tuorepuuro tarjoillaan yhdessä tuoreiden hedelmien kanssa. Tilaisitko ehkä myös omeletin juuri haluamallasi tavalla valmistettuna?

Ihana aamiainen altaan äärellä TUI Blue Flamingo Beach -hotellissa.
Ihana aamiainen altaan äärellä TUI Blue Flamingo Beach -hotellissa.

2. Aurinkotervehdykset suoraan rannalla

Kuntoilulle voi olla vaikeaa löytää aikaa arjessa. Ehkä ehdit treenaamaan vain lounastauolla (kun juuri siihen päälle kukaan ei varaa palaveriaikaa) tai kaikessa kiireessä töiden jälkeen. Silloinkin kuntoilu tapahtuu usein sisätiloissa ja muistuttaa ehkä enemmän koulun jumppatunteja kuin ihanaa mahdollisuutta pitää huolta itsestään.

TUI Blue Mai Khao Lakissa voit painaa varpaat hiekkaan ja venytellä itsesi hereille ohjatuilla Body Balance - tai Les Mills -tunneilla. Mitä ylemmäs aurinko nousee, sitä rentouttavammiksi aurinkotervehdyksesi muuttuvat, aaltojen rullauksen tahdissa.

Näinkin voit aloittaa päiväsi TUI Blue Mai Khao Lakissa.
Näinkin voit aloittaa päiväsi TUI Blue Mai Khao Lakissa.

3. Grilli-ilta ilman vaivaa

Aika kaivaa grilli taas esiin. Kivaa ja hyvää. Valmistelut käyvät kuumina, mutta voi ei, alkaa sataa...

TUI Blue For Families -hotellien Green & Grill -ravintolassa sinun ei tarvitse ponnistella nauttiaksesi kesän parhaan grilliaterian. Ainut, mitä sinun tarvitsee tehdä, on päätös haluatko paistettua perunaa vai coleslawsalaattia lisukkeeksi.

TUI Blue Atlantica Aegean Parkiin on katettu kesän paras grilli-illallinen.
TUI Blue Atlantica Aegean Parkiin on katettu kesän paras grilli-illallinen.

4. Jäätelöauto vs italialainen jäätelövaunu

Tuttua melodiaa soittavan jäätelöauton sijaan TUI Blue For Families -hotellien allasalueella ajelee italialainen jäätelövaunu. Voit valita eri makuja ja kuorrutteita – tee oma suosikkituuttisi!

Kaksi tyttöä syömässä irtojäätelöpalloja rannalla

5. Ensimmäiset uintivedot ja täydellinen kroolaustekniikka

Koti-Suomessa on myös hienoja uimapaikkoja, mutta lähimmälle rannalle saattaa olla matkaa. Ja kaikki tarpeellinen pitää muistaa aina pakata mukaan – pyyhkeet, lasten uikkarit, lippikset, aurinkorasvat, viltti, omat uimakamppeet (viimeksi mainitut unohtuvat helpoiten!). Moni lapsi opettelee tärkeää uimataitoa uimahallin tungoksessa tai hyytävän kylmässä järvivedessä.

Kaikissa TUI Blue For Families-hotelleissamme Välimerellä lapset voivat siemailla tuorepuristettua mehua altaan reunalla sekä opiskella Bamsen uimakoulussa kellumista, sukeltamista ja ensimmäisiä uintivetojaan.

Tai haluaisitko itse opetella täydellisen kroolaustekniikan? Koskaan ei ole liian myöhäistä oppia jotain uutta!

TUIn lomalla voit oppia kroolaamaan – tai hioa tekniikkaasi entistä paremmaksi.
TUIn lomalla voit oppia kroolaamaan – tai hioa tekniikkaasi entistä paremmaksi.

Ranta vai uima-allas?

Perheloman parhaat TUI Blue For Families -hotellit sijaitsevat aina kävelyetäisyydella sekä rannalta että altailta. Lomaillessa roiskuu!

Top 4 hotellit, joissa asiakkaamme viihtyvät paremmin kuin hyvin:

  1. TUI Blue Tropical, Sarigerme, Turkki.

  2. TUI Blue Nausicaa Beach, Fig Tree Bay, Kypros.

Muita samankaltaisia

Kanariansaarten parhaat rannat – 13 vinkkiä

Kanariansaarilla on rantoja joka makuun. Fuerteventuran pitkistä kultaisista rannoista, Teneriffan ainutlaatuisiin laavahiekkaisiin rantoihin. Tässä 13 vinkkiä rakastettujen Kanariansaarten tunnetuille ja tuntemattomammille rannoille.
Noora Noora

Parhaat rannat Sansibarilla

Tansanian edustalla, Intian valtamerellä, sijaitsee Sansibar – paratiisisaari, jollaista kohtaa vain postikorteissa tai matkailulehtien kansikuvissa. Täällä on vihreiden palmujen reunustamat liidunvalkeat rannat, sininen meri ja aurinkovarjot meriruokoineen. Sansibar on monelle vielä tuntematon, siksi ohjaammekin sinut nyt Sansibarin paratiisisaaren parhaille rannoille.
Noora Noora

Meksikon parhaat rannat

Unelmarantojen etsijät löytävät tiensä ennemmin tai myöhemmin Meksikon rannikolle. Täällä rantoja on paljon ja jokainen voi löytää helposti oman suosikkinsa, pidit sitten klassisesta palmujen reunustamasta unelmarannasta tai snorklausparatiisista sademetsän syleilyssä. Lomasuunnitelmia tehdessä kannattaa ainakin nämä kuusi Meksikon rantaa kirjata muistiin.
Noora Noora

Oma uima-allas – 7 hotellivinkkiä Kreikkaan

Suomen ilmasto ei oikein suosi oman uima-altaan hankkimista. Onneksi on kuitenkin loma ja kesä ja Kreikka! Sekä nämä ihanat hotellit, joissa voit varata huoneen ikiomalla uima-altaalla. Tutustu erilaisiin swip up -vaihtoehtoihin Kreikan suosikkisaarilla ja tee oma kesäpesäsi altaan reunalle.
Johanna Johanna