4.11.2019

Dreamliner. Pidempiä matkoja pienemmillä päästöillä.

TUIn pisimmillä lennoilla käytetään kaikkein energiatehokkaimpia lentokoneita. Dreamliner kuluttaa jopa 20 % vähemmän polttoainetta verrattuna saman kokoluokan muihin lentokoneisiin, mikä vähentää päästöjä merkittävästi. Olemme tutustuneet tarkemmin lentokoneeseen, jolla pääset talvella Thaimaahan, Vietnamiin ja Meksikoon.

On aina mukavaa tietää, ettei kaukolento aiheuta ilmastolle enempää kuormitusta kuin on välttämätöntä, oli lentämisestä tuntemasi häpeä sitten suuri, keskiverto tai olematon. Tästä syystä Dreamliner onkin paras mahdollinen vaihtoehto joka lentää pilvien päällä.

Näin päästöt vähenevät

Älykkäät rakennusmateriaalit, kuten komposiitti ja alumiini tekevät koneesta kevyen ja vähemmän haitallisen ympäristölle. Koneen siivet on myös muotoiltu siten, että sen nostovoima on optimaalinen ja ilmanvastus niin matala kuin mahdollista. Samanaikaisesti koneen moottorit on rakennettu niin, että ilmanvirtaus ja polttoteho on paras mahdollinen joka mahdollistaa sen, että jokainen polttoainepisara voidaan käyttää hyödyksi. Tämä luonnollisesti myös vähentää aiheutuneita päästöjä.

Lennon tunnelmasta nauttivat niin matkustajat kuin miehistökin
Lennon tunnelmasta nauttivat niin matkustajat kuin miehistökin

Voit itsekin yhtä hyvin

Dreamlinerin huippumodernit ominaisuudet eivät hyödytä ainoastaan ympäristöä. Matkustajana pystyt myös nauttimaan lennosta enemmän sekä saavut kohteeseen paremmin levänneenä. Tässä on listattuna joitakin Dreamlinerin hyötyjä:

•Tunnelmavalaistus, joka mukautuu sekä iltahämärään että aamunsarastukseen, jolloin sinun on helpompi sopeutua aikaeroon jo lennon aikana
• Tavallista parempi jalkatila kaikissa kolmessa lentoluokassa
• Mukautuva ilmanpaine, joka saa veren happipitoisuuden pysymään tasaisempana kuin muissa konetyypeissä
• Suuremmat ikkunat, jotka pystyt itse himmentämään jos valo on liian kirkas
• Äänieristetty matkustamo, joka vähentää meluatasoa jopa 60 %
• 5 -10 % lyhyempi lentoaika
• Henkilökohtainen viihdejärjestelmä, josta löytyy useita elokuvia, pelejä ja tv- sarjoja

Näihin kohteisiin voit lentää Dreamlinerillä talvella 2019/2020

Monipuolinen Meksiko

Mayan Riviera, Cancun ja Isla de Holbox

Halusit sitten rentoutua valkoisilla hiekkarannoilla, löytää Nemon maailman toiseksi suurimmalta koralliriutalta tai tehdä retken Mayakaupunkeihin kuten Chichen Itza ja Tulum, onnistuu se täällä.

Lue lisää>>

Thaimaa, Krabi

Lomakohteet kuten Ao Nang sekä Koh Lanta

Koe trooppinen saaristo Koh Lantan kaltaisista suurista saarista aina asumattomiin pieniin helmiin. Täällä voit nauttia ajelusta pitkähäntäveneillä ja snorklata koralliriutalla.

Lue lisää>>

Thaimaa, Phuket

12 kohdetta saarella ja rakastettu Khao Lak mantereella

Thaimaan suurin saari Phuket tarjoaa unelmarantoja ja vilkkaita lomakohteita shoppailumahdollisuuksineen sekä iltaelämää. Joitakin kymmeniä kilometrejä kauempana sijaitsee rantaparatiisi Khao Lak.

Lue lisää>>

Paratiisisaari Phu Quoc, Vietnam

Hiomaton versio Thaimaasta

Suuri trooppinen saari valkoisine rantoineen, sademetsineen ja aitoine kalastajakylineen.

Lue lisää>>

Muita samankaltaisia

Blue Star 2.0 – nauti, koe ja osallistu

Huhtikuusta 2020 alkaen nimi ”Blue Star” tulee merkitsemään jotain uutta ja vielä parempaa. Kehitämme 50 suosikkihotelliamme, jotta sinä voisit nauttia lomapäivistä vaikuttaen vähemmän ympäristöön, ilmastoon ja paikallisyhteisöihin.
Noora Noora 11.12.2019

6 Instagram-ystävällistä hotellia kesälomalle

Liikaa ihmisiä kuvassa, varjoisat uima-altaat, puut peittävät merinäköalan... Ei näin. Nyt listaamme perhehotellit, joista saat täydelliset instakuvat. Jatka lukemista ja nappaa kesän hienoimmat kuvat.
SallaS SallaS 8.5.2019

5 Instagram-ystävällistä paikkaa Kreetalla

Monet matkailututkimukset osoittavat, että Instagramista on tullut yhä tärkeämpi matkailijoiden inpiraation lähde. Haluamme matkustaa tiettyyn paikkaan ottaaksemme sen saman kuvan, jonka näimme some-virrassamme ja jakaa kuvan taas eteenpäin ystävillemme. Monet matkustavat nimenomaan ottaaksen selfien Eifel-tornin edessä, palmussa turkoosin meren äärellä, surffilaudalla kauniissa auringonlaskussa. Tässä 5 Instagram-kuvaa, jotka sinun pitää ottaa Kreetalla.
SallaS SallaS 7.5.2019

Matkailutrendit 2019: Tiedätkö mitä ovat plogging ja glamping?

Tänä vuonna matkailija haluaa lomallaan tuntea täydellisen vapauden ja päästää irti niin lompakostaan kuin kellostaankin. Toisaalta, joillekin loman päämäärä on nimenomaan juokseminen kellon kanssa: erilaisiin juoksutapahtumiin osallistumisesta on tullut matkailuilmiö. Mukavuudenhaluisimmat majoittuvat ”juuri minulle” räätälöityyn konseptihotelliin, trenditietoisimmat puolestaan yöpyvät teltassa. Tässä TUIn listaus vuoden 2019 matkailutrendeistä.
SallaS SallaS 16.1.2019