Lapsiperheiden parhaat kylpylät Suomessa

Eri puolilla Suomea on kivoja kylpylöitä, joissa viihtyy koko perhe. Tekemistä riittää tuntikausiksi, eikä kenelläkään varmasti ole tylsää. Tässä otos kylpylöistä, joihin kannattaa sopivan hetken tullen suunnata.

Serena

Espoossa sijaitseva Serena on Pohjoismaiden suurin ympärivuotinen vesipuisto. Vesipuiston monipuoliset vesiliukumäet, pore- ja uima-altaat sekä spa-alue takaavat varman hauskanpidon koko päiväksi. Perheen pienimmät viihtyvät hauskassa ja turvallisessa Lastenmaassa, kun taas vanhemmat hurjapäät voivat kokeilla esimerkiksi Half Pipea ja Black Holea. Serenan vesipuisto jakautuu ulko- ja sisävesipuistoon. Ulkovesipuisto on avoinna ainoastaan kesä-elokuussa.

Flamingo Spa

Flamingo Spa sijaitse kauppakeskus Jumbon yhteydessä, Flamingon viihdekeskuksessa Vantaalla. Kylpylässä tarkenevat myös perheen vilukissat, sillä veden ja ilman lämpötila on aina + 32 astetta. Syöksy esimerkiksi Villivirran vietäväksi, vauhdikkaisiin vesiliukumäkiin tai kokeile taitojasi hauskalla Wibit-radalla. Voit myös ponnahtaa hyppyaltaaseen 3- ja 5-metrisistä hyppytorneista. Perheen pienimmille löytyy viihtyisä oma allas liukuineen ja vesisuihkuineen.

Suomen kylpylät – TUI
Vauhdikkaat vesiliukumäet houkuttelevat kokeilemaan.

Peurunka

Peurunka on Keski-Suomessa Laukaassa sijaitseva kylpylähotelli samannimisen järven rannalla. Peurungan kylpylässä riittää vesipedoille riemua – joten kyllä tätä pieneksi vesipuistoksi voisi kutsua! Upeassa avaruusteemaisessa kylpylässä on muun muassa porealtaita, jokiallas, kylmäallas, hemmotteluallas, lastenallas sekä pienten lasten Baby Bungee -allas. Irrottele esimerkiksi Wibit-vesikiipeilyradalla, ja syöksy tämän jälkeen alas huikeasta 130 metriä pitkästä vesiliukumäestä.

Muita samankaltaisia

5 ympäristösertifioitua hotellia kesälomalle

Asia, joka muodostuu yhä tärkeämmäksi matkailijoiden keskuudessa, on ympäristösertifioidut hotellit. 95 prosenttia TUIn asiakkaista pitää vastuullisuutta tärkeänä osana lomaa ja noin joka viides ei voisi kuvitella majoittuvansa hotelliin, joka ei ole ympäristösertifioitu. Tämän osoittaa vastikään tehty asiakastutkimus. Tähän olemme listanneet viisi suosituinta kesäkauden ympäristösertifioitua hotelliamme.
Oona Oona

Kap Verde lasten kanssa

Kap Verde tunnetaan loputtomista rannoistaan ja laadukkaista hotelleistaan, mutta millaista on lähteä Kap Verdelle lasten kanssa? Tutustu vinkkeihimme, miten viettää unohtumaton loma lasten kanssa Kap Verdellä!
Noora Noora

Lentäminen lapsen kanssa – hyödyllisiä vinkkejä

TUIlla työskentelevän Towen lapset ovat reissanneet äitinsä mukana jo parin kuukauden ikäisistä. Lentokoneessa on istuttu pidempiä ja lyhyempiä matkoja niin päivällä kuin yölläkin. Joskus, kun lapset ovat olleet kipeinä lennon aikana, matka on saattanut tuntua melkoisen pitkältä. Toisinaan sitten taas lento on sujunut kuin mukava ilta kotisohvalla. Tässä Towen omakohtaisiin kokemuksiin perustuvia vinkkejä, joita voit soveltaa lennolla omien lastesi kanssa.
SallaS SallaS

Disneyland - 6 huvipuistoa ympäri maailman

Satujen maailmaan astuminen on ikimuistoinen elämys, oletpa minkä ikäinen tahansa. Kävele Tuhkimon satulinnassa, tapaa Chewbacca ja Buzz Lightyear, matkusta vuoristoradalla tai istu luolassa Pienen merenneidon viereen. Avaamme sinulle nyt portin kuuteen Walt Disneyn teemapuistoon eri puolilla maailmaa.
SallaS SallaS