Lapsiperheiden parhaat kylpylät Suomessa

14.11.2017
Kristiina
Eri puolilla Suomea on kivoja kylpylöitä, joissa viihtyy koko perhe. Tekemistä riittää tuntikausiksi, eikä kenelläkään varmasti ole tylsää. Tässä otos kylpylöistä, joihin kannattaa sopivan hetken tullen suunnata.

Serena

Espoossa sijaitseva Serena on Pohjoismaiden suurin ympärivuotinen vesipuisto. Vesipuiston monipuoliset vesiliukumäet, pore- ja uima-altaat sekä spa-alue takaavat varman hauskanpidon koko päiväksi. Perheen pienimmät viihtyvät hauskassa ja turvallisessa Lastenmaassa, kun taas vanhemmat hurjapäät voivat kokeilla esimerkiksi Half Pipea ja Black Holea. Serenan vesipuisto jakautuu ulko- ja sisävesipuistoon. Ulkovesipuisto on avoinna ainoastaan kesä-elokuussa.

Flamingo Spa

Flamingo Spa sijaitse kauppakeskus Jumbon yhteydessä, Flamingon viihdekeskuksessa Vantaalla. Kylpylässä tarkenevat myös perheen vilukissat, sillä veden ja ilman lämpötila on aina + 32 astetta. Syöksy esimerkiksi Villivirran vietäväksi, vauhdikkaisiin vesiliukumäkiin tai kokeile taitojasi hauskalla Wibit-radalla. Voit myös ponnahtaa hyppyaltaaseen 3- ja 5-metrisistä hyppytorneista. Perheen pienimmille löytyy viihtyisä oma allas liukuineen ja vesisuihkuineen.

Suomen kylpylät – TUI
Vauhdikkaat vesiliukumäet houkuttelevat kokeilemaan.

Peurunka

Peurunka on Keski-Suomessa Laukaassa sijaitseva kylpylähotelli samannimisen järven rannalla. Peurungan kylpylässä riittää vesipedoille riemua – joten kyllä tätä pieneksi vesipuistoksi voisi kutsua! Upeassa avaruusteemaisessa kylpylässä on muun muassa porealtaita, jokiallas, kylmäallas, hemmotteluallas, lastenallas sekä pienten lasten Baby Bungee -allas. Irrottele esimerkiksi Wibit-vesikiipeilyradalla, ja syöksy tämän jälkeen alas huikeasta 130 metriä pitkästä vesiliukumäestä.