Mitä uutta Gran Canarialla? Klassikkokohde panostaa nyt chillailuun ja nautiskeluun

Yksi klassikkokohde Gran Canarian suosion salaisuuksista on se, että monipuoliselta lomasaarelta löytyy aina jotain uutta. TUIn kohdetiimissä työskentelevä Sanna Amberg on jo pitkään asunut Gran Canarialla. Kysyimme Sannalta, mitä uutuuksia hänen kotisaarensa tarjoaa lomailijoille talvikaudella 2018-19.

Ylelliset vain aikuisille tarkoitetut risteilyt

Jos haluat lomaltasi jotain ekstraa ja tavalliset meriretket on jo kokeiltu, niin saaren ehdoton ykkösjuttu on VIP-risteilyt. Näillä risteilyillä nautit rauhallisesta ilmapiiristä auringonpaisteessa. Yläkannella on kahden hengen ylelliset aurinkopedit ja lounas tarjoillaan upeissa sisätiloissa.

Risteilyille saa lippuja TUIn oppailta.

Rantaklubit haastavat perinteiset hiekkarannat

Varsinkin saaren etelärannikolla on rantaklubien määrä kasvanut valtavasti. Tässä kolme TUIn oppaiden suosikkia:

1. La Punta Yacht Club, Pasito Blanco

Tämä klubi sopii erityisesti perheille ja aikuisille, jotka haluavat viettää päivää meren äärellä hyvästä ruoasta ja juomasta nauttien vaikkapa riippukeinuissa.

2. Kai Club, Patalavaca

Elegantilta klubilta löytyy muun muassa uima-allas ja palkittu ravintola Montsemar, jossa voit nauttia hyvän illallisen katsellen samalla kaunista auringonlaskua.

3. Amadores Beach Club, Playa de Amadores

Tältä klubilta voit vuokrata oman eksklusiivisen kabinetin pienellä uima-altaalla ja nauttia päivästä perheen tai ystävien kanssa.

Amadores Beach Club & Spa

Lomailijan ostosparatiisi

Saaren uusin ja ehdottomasti modernein ostoskeskus on nimeltään Alisios. Se sijaitsee Las Palmasin ohikulkutien varrella Tamarceiten alueella. Alisios on hyvä pysähdyspaikka kaikille saaren pohjoisosaan vuokra-autolla suuntaaville ja liikkeiden lisäksi sieltä löytyy paljon ravintoloita.

Viiden tähden palvelua upealla paikalla

Juuri remontoitu Riu Palace Oasis sijaitsee loistavalla paikalla, lähellä Maspalomasin rantaa ja majakkaa. Hotelli on suuren puutarhan, palmujen ja lampien ympäröimä. Hotellilla on useita ravintoloita ja baareja sekä spa, josta voi varata hieronnan ja muita hoitoja.

Uudistetun Riu Palace Oasis -hotellin suurella allasalueella on aurinkoterassi, lastenallas ja jacuzzi.