Risteilyt Välimerellä - 6 kokemisen arvoista asiaa

Historiaa, kauniita maisemia, hyvää ruokaa ja ihania rantoja - ei ihme, että Välimeren alue on kesälomien suosikkikohde. Tutustu kuuteen kokemisen arvoiseen asiaan Välimeren risteilyllä.

Näe Välimeren alue uusin silmin mereltä käsin

  1. Gibraltar. Maailmankuulu maamerkki on yksi pakollisista vierailukohteista. Kannattaa kuitenkin jatkaa matkaa hieman kauemmas Main Streetin turistiliikkeistä Upper Townin pienille kujille, joissa eurooppalainen ja pohjoisafrikkalainen kulttuuri kohtaavat.

  2. Päivän aluksen uima-altaalla. Asettaudu mukavasti allaskannelle ja nauti ihanasta Välimeren auringosta. Ota rennosti ja lue vaikka hyvää kirjaa. Välillä voit pulahtaa aluksen uima-altaaseen.

  3. Lissabon. Seitsemälle kukkulalle rakennettu kaupunki hurmaa kävijänsä maisemillaan ja kiehtovalla arkkitehtuurillaan. Hyppää raitiovaunuun ja tutustu kaupungin eri osiin mukavasti sen kyydissä.

  4. Broadway-esitys aluksella. Jos et ole nähnyt musikaalia aiemmin, nyt siihen on hyvä tilaisuus. Kaikki viihdeohjelma kuuluu risteilyn hintaan, joten istahda mukavasti katsomoon ja nauti.

  5. Malaga. Vietä retkipäivä omaan tahtiin kauniissa andalusialaisessa kaupungissa. Hyviä vierailukohteita ovat esimerkiksi Picasso-museo, La Malagueta -ranta noin 10 minuutin päässä keskustasta tai oikeastaan mikä tahansa tapasravintola, joissa voit nautiskella paikallisia herkkuja ja samalla tutustua ympärillä kuhisevaan elämänmenoon.

  6. Kesäyön elokuvaelämys aluksella. Kietoudu vilttiin ja nauti illan elokuvasta ja popcornista tähtitaivaan alla.

Lue lisää TUIn risteilyistä.

Muita samankaltaisia

Oma uima-allas – 7 hotellivinkkiä Kreikkaan

Suomen ilmasto ei oikein suosi oman uima-altaan hankkimista. Onneksi on kuitenkin loma ja kesä ja Kreikka! Sekä nämä ihanat hotellit, joissa voit varata huoneen ikiomalla uima-altaalla. Tutustu erilaisiin swip up -vaihtoehtoihin Kreikan suosikkisaarilla ja tee oma kesäpesäsi altaan reunalle.
Johanna Johanna

7 huimaa aktiviteettia, jotka voit kokea risteilyllä

Modernia risteilyalusta kuvaillaan usein ”kelluvaksi lomakeskukseksi”. Se saattaa kuulostaa liioittelulta, mutta todellisuus on jopa jotain vielä enemmän. Erityisesti jos katsomme mitä kaikkea laivalla voi tehdä. Listaamme seitsemän aktiviteettia ja elämystä, joita et todennäköisesti osaa edes odottaa kokevasi risteilyaluksella.
SallaS SallaS

Blue Star Euphoria Resortissa luksus kohtaa ekologisuuden

Blue Star Euphoria Resort on uusi, vuonna 2018 valmistunut viiden tähden hotelli pittoreskin Kolimbarin kalastajakylän laidalla. Se on rakennettu 60 000 neliömetrin merenrantatontille, jota ympäröi kaunis luonto ja kristallinkirkas vesi. Hotellin omistajatar Marietta Mathioulaki on koulutukseltaan maa- ja vesirakennusinsinööri. Hän kertoo, että hotellin suunnittelussa ja rakentamisessa on otettu erityisesti huomioon uusi teknologia ja ympäristöystävälliset ratkaisut.
SallaS SallaS

Talvi Välimerellä - Vinkit aurinkoisiin Välimeren kohteisiin

Välimeren ympäristö on aurinkoinen lomakohde talvikaudellakin. Kesäkautta viileämpi sää kutsuu retkeilemään, golfaamaan ja nauttimaan alueen nähtävyyksistä. Tutustu talven suosikkeihin Välimerellä!
Johanna Johanna