Risteilyt Välimerellä - 6 kokemisen arvoista asiaa

2.3.2017
Johanna
Historiaa, kauniita maisemia, hyvää ruokaa ja ihania rantoja - ei ihme, että Välimeren alue on kesälomien suosikkikohde. Tutustu kuuteen kokemisen arvoiseen asiaan Välimeren risteilyllä.

Näe Välimeren alue uusin silmin mereltä käsin

  1. Gibraltar. Maailmankuulu maamerkki on yksi pakollisista vierailukohteista. Kannattaa kuitenkin jatkaa matkaa hieman kauemmas Main Streetin turistiliikkeistä Upper Townin pienille kujille, joissa eurooppalainen ja pohjoisafrikkalainen kulttuuri kohtaavat.

  2. Päivän aluksen uima-altaalla. Asettaudu mukavasti allaskannelle ja nauti ihanasta Välimeren auringosta. Ota rennosti ja lue vaikka hyvää kirjaa. Välillä voit pulahtaa aluksen uima-altaaseen.

  3. Lissabon. Seitsemälle kukkulalle rakennettu kaupunki hurmaa kävijänsä maisemillaan ja kiehtovalla arkkitehtuurillaan. Hyppää raitiovaunuun ja tutustu kaupungin eri osiin mukavasti sen kyydissä.

  4. Broadway-esitys aluksella. Jos et ole nähnyt musikaalia aiemmin, nyt siihen on hyvä tilaisuus. Kaikki viihdeohjelma kuuluu risteilyn hintaan, joten istahda mukavasti katsomoon ja nauti.

  5. Malaga. Vietä retkipäivä omaan tahtiin kauniissa andalusialaisessa kaupungissa. Hyviä vierailukohteita ovat esimerkiksi Picasso-museo, La Malagueta -ranta noin 10 minuutin päässä keskustasta tai oikeastaan mikä tahansa tapasravintola, joissa voit nautiskella paikallisia herkkuja ja samalla tutustua ympärillä kuhisevaan elämänmenoon.

  6. Kesäyön elokuvaelämys aluksella. Kietoudu vilttiin ja nauti illan elokuvasta ja popcornista tähtitaivaan alla.

Lue lisää TUIn risteilyistä.