Symphony of the Seas - Maailman suurin risteilyalus

Maailman suurin risteilyalus Symphony of the Seas teki neitsytmatkansa maaliskuussa 2018. Aluksella on muun muassa puisto, useita kaupunginosia, 20 ravintolaa ja paljon muuta. Tutustu Symphony of the Seasiin!

Symphony of the Seas -aluksella voit kävellä laivan omassa Central Parkissa ja istahtaa mukavasti 12 000 kasvin ja puun keskelle kahvilaan. Kannen ulkopuolella kulkee Boardwalk, jota ovat inspiroineet merenrantaravintolat, kahvilat ja karusellit. Ostoksille voi suunnata Royal Promenade -kävelykadulle.

Symphony of the Seas on Royal Caribbean -varustamon omistama, ja neljäs alus varustamon Oasis-luokassa pienempien sisartensa Oasiksen, Alluren ja Harmony of the Seasin jälkeen. Laiva on rakennettu Ranskan St. Nazariessa ja sen kotisatama on kesäkaudella Barcelonassa.

Symphony of the Seas pähkinänkuoressa

  • 362,1 metriä pitkä
  • 65,68 metriä leveä
  • 22 solmua
  • 230 000 bruttotonnia
  • 6680 vierasta
  • 2200 henkilökuntaa
  • 2775 hyttiä
  • 18 kerrosta korkea
  • Rakentaja Chantiers de l’Atlantique
  • Hinta US$ 1.35 miljardia (2016)

Risteilyllä ruokia jokaiseen makuun

Ruoan osalta alus tarjoaa runsaasti kulinaarisia kokemuksia eri puolilta maailmaa. Buffetravintolasta ja pizzerioista Chops Grille -ravintolaan, italialaisia ruoka-elämyksiä Jamie’s Italian -ravintolassa, japanilaisessa Izumissa (Sushi) ja leikkisä Wonderland -ravintolassa. Gourmet-ravintola 150 Central Park, Johnny Rockets ja niiden kuuluisat hampurilaiset, meksikolainen Loco Fresh ja tapas Vintages ovat vasta alkua. Jotkin ravintolat sisältyvät risteilyhintoihin ja jotkin erikoisravintolat veloittavat kattausmaksun.

Laivalla on oma Central Parkinsa.

Aktiviteetteja, vesiakrobatiaa ja jääshow

Kokeile juoksurataa tai aloita aamusi joogalla. Aluksella on myös kuntosali ja ryhmäliikuntatunteja. Jos haluat hemmotella itseäsi, aluksen kylpylä tarjoaa erilaisia hoitoja, kuten aromaterapiaa, hierontoja, pedikyyrin ja paljon muuta.

Opi surffaamaan FlowRider-surf-koneella, heittäydy itsesi ziplinellä yhdeksänneltä kannelta maahan, kiipeä kiipeilyseinällä ja kokeile onneasi minigolfissa. Liu henkeäsalpaavia vesiliukumäkiä, ja hurjapäisimmät voivat kokeilla The Ultimate Abyss -liukumäkeä, joka vie kymmenen kerrosta alas muutamassa sekunnissa. Pienimmille lapsille on oma Splashaway Bay -vesipuistonsa, jossa on on vesiliukumäkiä, vesitykkejä ja suihkulähteitä. Laivalla on myös monia lasten ja nuorten klubeja eri ikäisille.

AquaTheatressa on erilaisia esityksiä, kuten akrobatiaa, ja Studio B:n luistinradalla on taitoluistelunäytöksiä. Suuressa teatterissa esitetään palkittua Broadway Show Hairspray -showta, jossa esiintyy muun muassa 25 henkilön liveorkesteri.

symphony-of-the-seas-vesiliukumaki
Koe vesiliukumäen huumaa unohtumattomissa maisemissa.

Herää uuteen kohteeseen

Risteily alkaa ja päättyy Barcelonaan ja melkein joka päivä alus saapuu uuteen kohteeseen. Alus vie sinut Länsi-Välimeren helmiin, kuten Palma de Mallorcalle, Marseilleen, La Speziaan (Firenze / Pisa), Civitavecchiaan (Rooma) ja Napoliin (Capri).

Kolme norjalaista varustamoa perustivat Royal Caribbean International -varustamon vuonna 1968 ja pari vuotta myöhemmin heidän ensimmäinen risteilyaluksensa, Song of Norway, aloitti liikennöinnin. Sen jälkeen laivasto lisääntyi Nordic Prince - ja Sun Viking -aluksilla. Yhtiön pääkonttori sijaitsee nykyisin Miamissa, ja sen omistaa Royal Caribbean Cruises Ltd.

Koe Marseille ja Italian kulttuurihelmet risteillen.