Matkat
Ocho Rios

Hinta alkaen

...

Hotelleja

3

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 14 e
  • Vesi (1 l)0,80 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaJamaikan dollari (JMD)
  • Aikaero-7 tuntia
  • PääkaupunkiKingston
  • KieliEnglanti
  • Väkilukun. 9 450

Matkat Ocho Rios

Ocho Rios

Ocho Riosia ympäröivät sademetsän peittämät vuoret, jotka muuttuvat kullanhohtoisiksi, hienoiksi hiekkarannoiksi. Ravintolat, kaupat ja vierailevat risteilyalukset muodostavat kaupungin sykkeen. Voit asua lähellä sademetsää ja vesiputousta sijaitsevassa, tasokkaassa RIU-hotellissamme, jossa on uima-altaita ja aktiviteetteja.

Runsaat kaksikymmentä vuotta sitten Ocho Rios oli vielä rauhallinen kalastajakylä. Sittemmin se on kasvanut pikkukaupungiksi ja Jamaikan toiseksi suurimmaksi lomakohteeksi. Monet Karibianmerellä risteilevät suuret alukset pysähtyvätkin päiväretkien ajaksi juuri Ocho Riosiin.

Rantoja, iltaelämää ja ostoksia

Ocho Riosin kaupungissa, jota kutsutaan myös Ocheeksi, on kaikkea mitä Karibian lomailuun on totuttu yhdistämään – ravintoloita, baareja, yökerhoja, ostoskeskuksia ja hienoja rantoja. Matkamuistoksi täältä löytyy paikallisia vaatteita, värikästä keramiikkaa, lähellä valmistettua rommia ja Jamaica Blue Mountain Coffeeta – yhtä maailman hienointa kahvia.

Mausteinen ja hiilloksella grillattu jerk

Paikallinen erikoisuus jerk kuvastaa Jamaikaa samalla tavoin kuin reggae tai calypso. Tämä mausteisesti marinoitu ja hiilloksella grillattu liha (kanaa, porsasta tai kalaa) tarjoillaan bataattien kanssa ja huuhdellaan usein alas paikallisella Red Stripe -oluella.

Bob Marley, bobsleigh ja golf

Bob Marleyn syntymäkoti (Nine Mile) sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Ocho Riosista. Täältä löytyy hänen mausoleuminsa, jossa rastafarit toimivat oppainasi. Vielä lähempänä ovat sekä Dunn's River Falls -vesiputous että tunnettu bobsleigh-rata keskellä sademetsää. Montego Bayn ympäristöstä löytyy halukkaille lisäksi viisi ammattilaistasoista golfkenttää.

Jamaikan ilmasto

Jamaikan ilmasto on trooppinen, lämpötila on päivisin yleensä 30 asteen tuntumassa, koko vuoden ympäri. Veden lämpötila on noin 28 astetta. Voimakkaita, mutta nopeasti ohimeneviä sadekuuroja esiintyy läpi vuoden, mutta yleisempiä sateet ovat kesäkuukausina. Kesä-marraskuussa ovat trooppiset myrskyt mahdollisia. Lue lisätietoja Ocho Riosin säästä »

Matkavaihtoehtoja Ocho Rios