Hotellit Kos

Katso kaikki hotellit kohteessa Kos. TUIlta löydät hotellit jokaiseen makuun. Hotelli perheelle tai aikuiseen makuun, täyden palvelun All Inclusive -hotelli Kosilla, tunnelmallinen pikkuhotelli, lomaluksusta vai edullisempi vaihtoehto? Mitä ikinä haluatkaan, meiltä löydät juuri sopivan hotellin Kosilla. Tutustu alapuolella Kosin hotellivaihtoehtoihin ja löydä oma suosikkisi!

Hotellivinkit

Parhaat hotellit Kosilla

Etsitkö parasta hotellia Kosilla? Tälle sivulle olemme koonneet TUIn kaikki Kosin hotellit. Voit suodattaa listaa pudotusvalikosta tarpeidesi mukaan, kunnes löydät oman unelmahotellisi Kosilla. Meillä on hotelleja joka makuun, etsitpä sitten lapsiystävällistä perhehotellia, ylellistä spahotellia tai täyden palvelun All Inclusive -hotellia Kosilla. 

Parhaat hotellit lapsiperheille Kosilla

Valikoimassamme on useita lapsiystävällisiä perhehotelleja Kosilla, missä viihtyvät sekä pienet että suuret. Jos matkustat lasten kanssa Kosille, suosittelemme erityisesti aivan rannalla sijaitsevaa Blue Star Atlantica Marmari Beach -hotellia, jossa on All Inclusive, useita lastenaltaita ja leikkipaikka lapsille. Bamsekin piipahtaa hotellilla muutaman kerran viikossa tervehtimässä perheen pienimpiä.

Vesipuistohotellit Kosilla

Lapsiperheiden suosikkeja ovat luonnollisesti myös monet upeat vesipuistohotellit Kosilla, kuten SplashWorld -hotelli Porto Bello Beach, jonka vesipuistossa on liukumäkiä ja altaita koko perheelle, aina rauhallisista Lazy Rivereistä hieman vanhemmille tarkoitettuihin vauhdikkaisiin Kamikazeihin. Myös Blue Lagoon Resortilla on oma vesipuisto. Molemmissa hotelleissa All Inclusive sisältyy hintaan.

Parhaat hotellit aikuisille Kosilla

Jos etsit aikuisten hotellia Kosilla, suosittelemme TUI Blue For Two -konseptilla toimivaa TUI Blue Oceanis Beach Hotelia. Tässä romanttisessa rantahotellissa pääset viettämään rauhallista lomaa ja nauttimaan elämän hyvistä hetkistä aikuisten kesken. All Inclusive sisältyy hintaan. Tasokkaiden ravintoloiden lisäksi TUI Blue For Two -hotelleissa on mm. fitness-tunteja ja spa-palveluita. Hotelli toivottaa tervetulleeksi kaikki 16-vuotta täyttäneet hotellivieraat.

Edulliset hotellit Kosilla

Valikoimassamme on myös hyviä edullisia hotelleja Kosilla, jos haluat viettää ihanaa rantalomaa pienemmällä budjetilla. Halpoja hotelleja Kosilla löydät valitsemalla pudotusvalikosta lajitteluperusteeksi hinnan halvimmasta kalleimpaan haluaminasi päivinä.

Käytä hetki hotellivalikoimaan tutustumiseen ja varaa oma suosikkihotellisi!

Katso kaikki TUIn hotellit täältä »