Hotellit Zakynthos

Katso kaikki hotellit kohteessa Zakynthos. TUIlta löydät hotellit jokaiseen makuun. Hotelli perheelle tai aikuiseen makuun, täyden palvelun All Inclusive -hotelli Zakynthoksella tai tunnelmallinen pikkuhotelli, lomaluksusta tai edullisempi vaihtoehto? Mitä ikinä haluatkaan, meiltä löydät juuri sopivan hotellin. Tutustu alapuolella kohteen Zakynthos hotellivaihtoehtoihin ja löydä oma suosikkisi!

Hotellivinkit

Parhaat hotellit Zakynthoksella 

Parhaita hotellejamme Kreikassa ovat ylellinen aikuisten All Inclusive -hotelli TUI Blue Zante Maris, moderni spahotelli Blue Star Atlantica Eleon Grand Resort & Spa sekä SplashWorld-hotelli Aqua Bay, joka on ainutlaatuinen yhdistelmä designhotellia ja vesipuistoa.

Parhaat hotellit lapsiperheille Zakynthoksella

Parhaita hotellejamme lapsiperheille Zakynthoksella, ovat Blue Star Atlantica Eleon Grand Resort & Spa -perhehotelli sekä vesipuistohotelli Aqua Bay

Vesipuistohotellit Zakynthoksella

Lapsiperheiden suosikkeja ovat luonnollisesti ratkiriemukkaat vesipuistohotellit Zakynthoksella. SplashWorld- hotelli Aqua Bayn lisäksi Blue Star Atlantica Eleon Grand Resort & Spa -hotellilla on pieni vesipuisto.

Parhaat hotellit aikuisille Zakynthoksella

Jos etsit aikuisten hotellia Zakynthoksella, on TUI Blue For Two -hotelli varma valinta. Näissä lapsivapaissa hotelleissa Zakynthoksella pääset viettämään rauhallista lomaa ja nauttimaan elämän hyvistä hetkistä. Tasokkaiden ravintoloiden lisäksi TUI Blue For Two -hotelleissa on mm. fitness-tunteja ja spa-palveluita. Parhaita hotellejamme aikuisille Zakynthoksella ovat upeat viiden tähden TUI Blue Zante Maris sekä TUI Blue Caravel. Molemmat hotellit toivottavat tervetulleiksi kaikki yli 16-vuotiaat hotellivieraat.

Edulliset hotellit Zakynthoksella 

Valikoimassamme on myös hyviä edullisia hotelleja Zakynthoksella, jos haluat viettää ihanaa rantalomaa pienemmällä budjetilla. Esimerkiksi TUI Suneo Tsilivi Admiral on edullinen, perheystävällinen All Inclusive -hotelli Zakynthoksella. Jos haluat löytää lisää edullisia hotelleja Zakynthoksella, voit valita pudotusvalikosta lajitteluperusteeksi hinnan halvimmasta kalleimpaan haluaminasi päivinä.

Käytä hetki hotellivalikoimaan tutustumiseen ja varaa oma suosikkihotellisi!

Katso kaikki TUIn hotellit täältä »