Matkat
Kalamaki

Hinta alkaen

...

Hotelleja

4

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
 • Päivällinenn. 14 e
 • Vesi (1,5 l)n. 1,20 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaEuro (EUR)
 • Aikaero0 tuntia
 • PääkaupunkiAteena
 • KieliKreikka
 • Väkilukun. 1 000

Matkat Kalamaki

Zakynthos, Kalamaki.

Valitse Kalamaki, kun haluat lomailla hieman rauhallisemmassa ympäristössä, mutta kuitenkin ravintoloiden ja iltaelämän ulottuvilla. SuneoClub –hotellimme on nappivalinta perheille, jotka etsivät edullista Zakynthoksen matkalle All Inclusive -majoitusta.

Kalamaki on oliivi- ja pinjapuiden ympäröimä perinteinen kreikkalainen kylä. Lapsiystävällinen hiekkaranta on matala ja hienohiekkainen. Koska kilpikonnat tulevat tänne munimaan, on alue suojeltu eikä rannalla voi harrastaa vesiurheilua.

Unelias kylä

Rauhallisessa kylässä on muutama taverna ja rantatarvikkeita myyvä kauppa. Lähistöllä on pieni vesipuisto, ja jos teette retken Kilpikonnasaarelle, muistavat lapset sen varmasti ikuisesti.

Lähellä iltaelämää

Voit kävellä rantaa pitkin eloisampaan Laganakseen, jossa on useita ravintoloita. Jos haluat tehdä ostoksia ja kaipaat vilkkaampaa kaupunkielämää pääset Zakynthoksen kaupunkiin kätevästi taksilla tai bussilla.

Zakynthoksen saari

Zakynthos on yksi kauniista Joonianmeren saarista, joihin myös Korfu ja Kefalonia kuuluvat. Aivan kuten naapurisaarilla, ovat Zakynthoksenkin vuoret kasvillisuuden peittämät, mutta kirkasvetiset vaaleahiekkaiset rannat sen sijaan ovat uniikkeja Zakynthoksella. Saarella on myös kalkkikivikallioisia uimapoukamia, jotka soveltuvat erinomaisesti snorklaamiseen.

Kauniita maisemia

Yksi hyvä tapa tutustua saareen, on vuokrata auto. Giri on esimerkki saaren monista pienistä ja viehättävistä kylistä ja Zakynthoksen kaupunki ja sen venetsialainen arkkitehtuuri ovat ehdottomasti käynnin arvoisia. Ostoksista kiinnostuneet etenkin tulevat ihastumaan kaupungin tarjontaan. Matkalla voit pysähtyä viinitiloilla ja kaupoilla, joista voit ostaa paikallisia tuotteita kuten juustoja, oliiveja ja auringon kypsentämiä appelsiineja. Aikaa säästääksesi voit vuokrata auton Zakynthoksen lomallesi jo ennen matkaa kauttamme.

Rantoja ja merikilpikonnia

Zakynthoksen symboli on rauhoitettu merikilpikonna Carretta carretta, joka saapuu keskikesällä rannoille laskemaan munansa. Gerakaksen hieno uimaranta on vain kivenheiton päässä kilpikonnien suosikkipaikasta. Salakuljettajien lahdella (Smugglers Wreck), jolla jylhät kalkkikivikalliot avautuvat kohti laguunia ja sen turkoosinsinistä merta, suuri haaksirikkoutunut hylky makaa rantahiekalla. Tänne pääset helpoiten veneellä. Dafninrannalle (Argassin ja Vasilikosin välissä) sen sijaan pääset parhaiten autolla.

Retkivinkkejä

 • Saarikierros – Salakuljettajien lahti ja Siniset luolat
 • Auringonlaskun risteily
 • Merirosvoretki ja hauskanpitoa laivalla
 • Päiväretki Kefalonialle

Matkavaihtoehtoja Kalamaki