Matkat
Blue Bay

Hinta alkaen

...

Hotelleja

2

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 13 e
  • Vesi (1 l)n. 0,40 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaMauritiuksen rupia (MUR)
  • Aikaero+2 tuntia
  • PääkaupunkiPort Louis
  • KieliEnglanti, ranska
  • Väkiluku1 263 000

Matkat Blue Bay

Blue Bay

Matkusta Mauritiuksen Blue Bayhin ja nauti lomallasi auringosta ja uimisesta. Lomakohteen tärkein nähtävyys on Blue Bay Beach -ranta ja Blue Bay Marine Park – turkoosin sinisenä kimalteleva meri, valkea hiekkaranta ja mielenkiintoinen vedenalainen elämä. Mukavan matkan päässä on eläväinen Mahebourgin pikkukaupunki, jossa on ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia.

Blue Bay sijaitsee Mauritiuksen kaakkoisrannikolla lähellä lentokenttää ja Mahebourgin pikkukaupunkia. Tunnelma on rentouttava ja lomailijat saapuvat pääasiassa nauttimaan auringosta, uimaan ja kokemaan upean vedenalaisen maailman Blue Bayn lahdella.

Blue Bay – yksi sinisimmistä laguuneista

Sanotaan, että kristallinkirkas turkoosinsininen Blue Bay on yksi Mauritiuksen sinisimmistä laguuneista. Täällä ranta on valkeahiekkainen ja sitä ympäröivät suuret kasuariinipuut. Kristallinkirkas ja tyyni laguuni tarjoaa täydelliset olosuhteet snorklaukseen, sukellukseen ja retkiin lasipohjaisilla veneillä. Sukella pinnan alle ja kohtaa Mauritiuksen upea vedenalainen maailma, jossa on sekä värikkäitä kaloja että kauniita koralleja. Täällä asuu tietysti myös Nemo! Suosittu Blue Bay Marine Park on merellinen luonnonsuojelualue, jolla on yksi maan suurimmista hyvin säilyneistä koralliriutoista. Blue Bayn lahdella sekä isot että pienet voivat tutustua elämään veden pinnan alla.

Lentokoneiden bongausta Blue Bay Beachillä

Vain muutaman minuutin päässä Blue Bay Beachiltä sijaitsee lentokenttä. Ranta sopii siis myös erinomaisesti lentokoneiden bongailuun. Täällä voit nähdä läheltä suurten matkustajakoneiden lähestyvän kenttää.

Elämänmenoa Mahebourgissa

Kun haluat vaihtaa laiskat päivät rannalla hieman vilkkaampaan menoon, on Mahebourgin pikkukaupunki mukavan matkan päässä. Pienessä rannikkokaupungissa elämänmeno on kuitenkin ihanan rauhallista. Käy vilkkailla paikallisilla markkinoilla ja käy tutustumassa johonkin kaupungin museoista. Katso kalastajien saapumista satamaan puuveneillään. Kaupungissa on myös ostosmahdollisuuksia, paikallisia ruokapaikkoja, maukasta street foodia ja kalaravintoloita, jotka tarjoavat päivän kalansaaliin. Istahda alas kahvilaan, nauti tuoreesta kookospähkinästä tai kokeile paikallista välipalaa nimeltään gato merveille, joka on yksinkertaisesti paistettua taikinaa, jota tarjoillaan tomaatti-chutneyn kanssa.

Tutustu Mauritiukseen

Kaiken kaikkiaan Mauritius on varsin värikäs ja monipuolinen saari. Saari tarjoaa erinomaiset sukellus- ja snorklausmahdollisuudet, laajoja sokeriruokoviljelmiä, trooppisia sademetsiä ja viehättäviä ranskalaisen siirtomaa-ajan aikaisia kaupunkeja. Saaren väestön juuret ovat sekä Afrikassa, Euroopassa että Intiassa, mikä on muovannut kulttuurista mielenkiintoisen ja monimuotoisen.

Matkavaihtoehtoja Blue Bay