Berliini lasten kanssa

Tiedot

  • Maa

    Saksa

  • Valuutta

    Euro

  • Aikaero

    -1 tunti

Koe kiehtova Berliini lasten kanssa! Berliini on jännittävä yhdistelmä historiaa, kulttuuria ja monipuolisia aktiviteetteja, minkä vuoksi kaupunki tarjoaa loputtomasti seikkailuja lapsiperheille.

Hotellivinkit

Berliinin nähtävyydet lapsille

Berliinissä kannattaa lasten kanssa vierailla Berliinin kuuluisassa eläintarhassa, Zoologischer Gartenissa, jossa asustaa yli 20 000 eläintä. Voitte myös osallistua hauskaan, lapsille suunnattuun ”Monkeys and Eagles” -kaupunkiralliin, jossa tutustaan eläintarhan ulkopuolella eläviin eläimiin.

Huippuhauskaa tekemistä Berliinissä lasten kanssa tarjoaa Madame Tussauds Berlin -vahakabinetti. Vaikuttavat lavasteet, mukaansatempaava musiikki ja erilaiset erikoistehosteet saavat vahanuket tuntumaan lähes eläviltä ja lapset voivat ottaa selfieitä omien idoliensa kanssa.

Potsdamer Platzilla sijaitseva Legoland Discovery Centre on lapsille unelmien täyttymys. Tämä sisätiloissa oleva teemapuisto on täynnä Lego-rakennelmia, seikkailuratoja ja interaktiivisia näyttelyitä, jotka tarjoavat viihdettä tunneiksi.

Berliinissä lasten kanssa kannattaa vierailla myös interaktiivisessa Illuseum Berlin -museossa, missä kiehtovat illuusiot huijaavat aistejasi. Hauskat pelit ja arvoitukset opettavat lapsia ymmärtämään, miksi näemme asiat eri tavalla. kuin ne todellisuudessa ovat. Museossa niin pienet kuin suuretkin voivat sukeltaa hetkeksi vaikuttavien tunnelien, hologrammien ja illuusioiden kiehtovaan maailmaan.

Huippujännittävä paikka vierailla isompien lasten kanssa Berliinissä on German Spy Museum eli Vakoojamuseo. Opitte huippuagenttien erilaisia ​​temppuja ja tekniikoita sekä kuulette, miksi Berliini tunnettiin pitkään vakoojien pääkaupunkina. Interaktiivisessa näyttelyssä pääsette purkamaan salaisia koodeja, saatte kulkea jännittävän lasersokkelon läpi ja voitte tarkistaa, kuinka turvallinen paras salasananne todellisuudessa on.

Historiasta kiinnostuneille lapsille antiikin ajan ihmeitä esittelevä Pergamon-museo on myös erinomainen tutustumiskohde.

Jos sää suosii, viettäkää iltapäivä Tempelhofin lentokentän puistossa. Tämä entinen lentokenttä on muutettu valtavaksi ulkoilualueeksi, jossa voi pyöräillä, leikkiä lentokentän kiitoradoilla tai nauttia piknikistä laajoilla viheralueilla. Berliinissä on myös runsaasti muita puistoja ja leikkipaikkoja, kuten Volkspark Friedrichshain ja Mauerpark, joissa lapset voivat purkaa energiaansa ja vanhemmat rentoutua kauniissa ympäristössä.

Mikäli ratkiriemukkaat vesileikit ja vauhdikkaat liukumäet kiinnostavat, noin 50 kilometrin päässä Berliinistä sijaitsee Euroopan suurin sisävesipuisto Tropical Islands, joka lukeutuu Euroopan parhaisiin vesipuistoihin. Tropical Islandsiin pääset kätevästi Berliinistä junalla.

Jos pienet jalat väsyvät kaikesta kävelemisestä, hypätkää hauskan kaksikerroksisen hop on hop off -bussin kyytiin, jonne voi ostaa yhden tai useamman vuorokauden lippuja.

Illan voitte päättää Alexanderplatzilla sijaitsevassa televisiotornissa (Fernsehturm) tai kohoamalla korkeuksiin kuumailmapallolla Checkpoint Charlien ylle, mistä molemmista avautuvat henkeäsalpaavat näkymät yli koko kaupungin. Lapset voivat samalla oppia tunnistamaan Berliinin kuuluisimpia maamerkkejä yläilmoista käsin.

Berliini on kaupunki, joka ei koskaan nuku ja tarjoaa perheille loputtomasti seikkailuja ja muistoja. Olipa kyseessä lyhyt viikonloppuloma tai pidempi vierailu, Berliinissä jokainen päivä tuo uusia ja unohtumattomia kokemuksia kaikille perheenjäsenille. Lisää vinkkejä mitä tehdä lasten kanssa Berliinissä löydät TUIn elämykset -sivulta.

Hotelli Berliinissä lapsiperheelle

TUIn valikoimassa on monia lapsiperheille sopivia hotelleja Berliinissä. Suosittelemme esimerkiksi Berliininin keskustassa, lähellä Tiergarten-puistoaluetta sijaitsevaa Pestana Berlin Tiergarten -hotellia. Hotellin huoneet ovat modernisti sisustettuja ja hotellilla on sisäuima-allas. Toinen lapsiperheille sopiva hotelli Berliinissä on skandinaavista tyyliä edustava Scandinc Berlin Potsdamer Platz, joka sijaitsee lähellä Legoland Discovery Centreä, Checkpoint Charlieta, Tekniikan musota ja Tiergartenin puistoaluetta. Hotellilla on leikkipaika lapsille. Kolmas hyvä hotelli Berliinissä lapsiperheille on niinikään lähellä Berliinin keskustaa ja Tiergartenin puistoaluetta sijaitseva viihtyisä Hotel Birgit Berlin Mitte, jolla on oma puutarha.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä tehdä Berliinissä lasten kanssa?

Vaikka Berliini on vilkas suurkaupunki, se on erinomainen lomakohde lapsiperheille, koska Berliinissä ei tekeminen lopu koskaan kesken. Vierailkaa lapsiystävällisissä nähtävyyksissä kuten Berliinin eläintarhassa, Madame Tussauds Berlin – vahakabinetissa tai Legoland Discovery Centressä. Sukeltakaa illuusioiden kiehtovaan maailmaan Illuseum Berlin -museossa tai tutkikaa huippuagenttien salaisuuksia ja tekniikoita German Spy Muesumissa. Jos sää sallii, viettäkää aikaa Berliinin lukuisissa puistoissa ja leikkipaikoilla kuten Tempelhofin lentokentän puistossa, jossa lapset pääsevät juoksentelemaan entisillä kiitoradoilla. Kohotkaa korkeuksiin kuumailmapallolla Checkpoint Charliella tai nouskaa ylös Berliinin televisiotorniin ihailemaan Berliiniä lintuperspektiivistä. Ja jos pienet jalat väsyvät kävelemiseen, hypätkää hauskan kaksikerroksisen hop on hop off -bussin kyytiin. Lisää aktiviteetteja ja Berliinin nähtävyyksiä lapsille löydät TUIn elämykset sivulta.

Mitkä ovat parhaat hotellit Berliinissä lapsiperheelle?

TUIn valikoimassa on monia lapsiperheille sopivia hotelleja Berliinissä. Meiltä löytyy lapsiperheelle sopivia hotelleja niin Berliinin keskustasta kuin myös rauhallisemmalla sijainnilla keskustan ulkopuolella. Kolme erityisen hyvää lapsiperheelle sopivaa hotellia Berliinissä ovat: Pestana Berlin Tiergarten, Scandic Berlin Potsdamer Platz ja Hotel Birgit Berlin Mitte. TUIlla on Berliinissä myös huoneistohotelleja, jos lapsille maistuu paremmin itse kokattu kotiruoka kuin ravintola-annokset.

Mitä muuta olisi hyvä tietää lomaillessa lasten kanssa Berliinissä?

Inspiraatioartikkeleistamme löydät paljon hyödyllistä tietoa siitä, mitä sinun on hyvä ottaa huomioon lomaillessasi lasten kanssa. Nappaa talteen pakkauslista matkalle lasten kanssa. Lue mitä sinun tulisi tietää matkarattaiden ottamisesta mukaan lennolle. Katso vinkkimme lapsen kanssa lentämiseen. Lue myös parhaat vinkkimme Berliiniin.